Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Újabb szoci geg: Nemzeti Együttműködés Emlékművét!

2010.07.07. 11:07 | szocdemman | 4 komment

Címkék: mszp szombathely societas oroszvári péter

Úgy látszik a közmondás a patkó baloldalára is igaz: csak el kezdeni nehéz. A hétfőn nagyot ütő paródiatörvény után újabb ötlettel rukkoltak elő a szocik, most azonban nem a T. házban, a helyi önkormányzatban Szombathelyen.

Oroszvári Péter önkormányzati képviselő, akit a hétvégén az MSZP ifjúsági szervezete a Societas alelnökének választott, egy "nemzeti együttműködésről" szóló nyilatkozattal (azaz N.E.Ny.-e) ajándékozta meg a várost. .

A közgyűlésen napirend előtt kért szót, majd a széke mögül egy nagy táblát vett elő. Rajta a "nemzeti együttműködési nyilatkozat" jogszabályba foglalt formában és méretben. Az 50x70 centis fénylő kartonlapon. Azonban a kiküldött ötletadó sablonba egy cseppet beleigazított, hogy a szöveg mellett a felszabadulási emlékmű is helyet kapjon.

Ha már a törvény előírja, ugye Szombathely sem maradhat ki. De a kezdeményezés nem állt itt meg. A gyakorlatilag elbonthatatlan szombathelyi felszabadulási emlékművet nevezzük át, és ezután "nemzeti együttműködés emlékműve” (NEE) legyen. A pár hónapja lelopott évszámok ne az eredeti formában pótolják, hanem a szeretett vezérünk születési dátuma álljon ott.

Miután a szombathelyi városatyák kinevették magukat, csak a szocialista polgármester szavai után ocsúdtak fel, hogy az akció vér komoly: ugyan is Ipkovich arra kérte a jegyzőt, hogy vizsgálja meg a tábla tényleg megfelel-e a törvényben előírtaknak, és ha igen, akkor függesszék ki a városházán.

Alázás. Ez is milyen már. Vitya kitalálta, hogy ez milyen zsír lesz, kint lesz a cucc. Csak arra nem gondolt, hogy mondjuk a szoci város egy felszabadulási emlékművel felturbósítva tolja ki a retrográd „a párttal a néppel egy az utunk” szöveget.

Nem tudom meddig lehet még fokozni a Fidesz gyalázását ebben a témában, de szerintem addig még ezt a nevetséges hatalmi öntömjénezést nem dobják ki a kukába, és a „kedves” egységfrontos vezér helyet, Orbán nyugat európai államférfiként nem kezd el viselkedni. Ha nem megy neki, akkor csattanjon fel a szopóálarc, azt majd felébred, hogy a KISZ-es évei óta eltelt 20 év és a világ nagyot változott.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr212135376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.07.07. 16:53:04

Elkezdeni nehéz, viszont, ha csak ez lesz a mondanivaló, akkor unalmas lesz, és marad a mostani hét százalék:P. (az "elkezdeni " szó egybeírandó).

Fapuma (törölt) 2010.07.07. 20:16:41

Meg mindig nem megy ez az igekoto dolog? Azt a kutyafajat neki! Regi restanciad, hidd el nem nehez, csak meg kellene tanulnod vegre!

Pedig ez milyen utos poszt mar? Nagyon ut, valoban. Nahat ezek a szocik, beszarok!

Nem, valojaban irdatlanul szar poszt, csak vicceltem, egy utoset. Erted?

MrMaci 2010.07.07. 21:02:29

Ha szeretsz és szoktál dugni, megnézhézheted a mellékelt 6 perces Maó korában
játszodó kinai filmrészleten, hogy is alakulhat a dolog egy
kétharmados országban, avagy miért nem születik több szavazó a kétharmados országban se.
Ne röhögj-ne röhögj, mert orcádra fagy a mosoly!!

www.youtube.com/watch?v=--uw22Fetss

eml 2010.07.07. 22:32:28

Hát a forradalmak után a régi emlékműveket elbontják vagy átnevezik.

A gellérthegyi hölgy is eredetileg egy kardot tartott.
süti beállítások módosítása