Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

"Mi nem tehetünk semmiről"

2010.06.07. 10:11 | ZöldMarci | 2 komment

Címkék: gazdaság görögország megszorítás varga mihály balhé kósa lajos államcsőd

Azt ne firtassuk, mi volt ezzel a kommunikációval a kormány célja, mint ahogyan jobb nem tudni, mibõl készül a virsli, fedje inkább homály. De ha már belengették, hogy szombaton nyilvánosságra hoznak mindent a költségvetés állapotáról, hát annak el is kellett következnie.

Szombaton, a nagy bejelentés napján Varga Mihály Szíjjártó Péter társaságában kínosan ügyelt arra, hogy még nagyságrendeket se mondjon arról, mennyire nem stimmel a büdzsé és mekkora kiigazítást kell végrehajtani, csak annyit mondott, hogy nagy munka lesz, de megcsinálják [Megszorítás lesz.].

Majd leszögezte: az államcsõddel kapcsolatos kijelentések szerencsétlenek voltak. Arra azért ügyelt, hogy lehetõség szerint olyan személyre hárítsa a felelõsséget, aki nincs jelen. Vagyis sem a maga, sem a szóvivõ nevében nem tartotta szükségesnek megjegyezni, õk legalább annyira túlzóak voltak, mint Kósa - ráadásul Szíjjártó már egy kövér zuhanás után trompfolt.
Vargának eszébe sem jutott, hogy kollektív felelõsséget vállaljon a kétnapos mellébeszélésért, azt mintegy elszigetelt jelenségként kezelte, csak azt nem tette hozzá, hogy magánvélemény volt. Összességében tehát mindenrõl Kósa tehet, aki ostobaságokat mond, ezzel szemben Varga sikeresen rá tudta beszélni Orbánt a kiigazító intézkedések meghozatalára.

Kattintson a bezáráshoz!

Inkább más vigye el a balhét


Biztosan nem emlegetik jó szívvel a frankhitelesek Kósa Lajos nevét, de egy olyan eseménysorozat kapcsán, amelyrõl ordít a közös munka, kihátrálni a leghangosabb tag mögül nem túl elegáns. Ha már ostobaságot követett el a kormány egy hatalmas kommunikációs hiba révén, akkor legalább ennyire körültekintõen kellett volna kitalálni a visszakozást is. Mert ez így
legfeljebb annyit használt, hogy a piacok lélegzethez juttatták az országot. Arra viszont fel kell készülni, hogy nagyon mélyrõl indul majd a kormány hitelessége. És ezen semmilyen kétharmad nem segít.

F. Szabó Emese

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr362061510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apc 2010.06.07. 10:30:21

Mink akkor is szeressük a FIDESZ-t,csak jót alkartak szeretett népüknek,a 2/3 úgyse kérdezi meg, mennyibe került a mák a beiglibe.

eml 2010.06.07. 22:11:36

Azt nem értem miért kell itt bizottságoskodni?

OV megmondta, elég ide 30 markos legény, és egy nap alatt rendbe lehet tenni a gazdaságot. Hát már államtitkárunk is több van, és az mégse terem minden fán.
süti beállítások módosítása