Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Meggyesnél többről van szó, mint füves cigiről

2010.04.21. 17:03 | partizano | 6 komment

Címkék: esztergom ud zrt meggyes tamas vegvar agfalvi csaba

Ágfalvi Attila, Meggyes Tamás korábbi jó ismerőse szerint "speed" is fogyott Meggyes Tamás társaságában. Pedig Meggyes azt mondta "akikről tudtam, hogy ha ritkán is, de fogyasztanak marihuánát, mindig is azt mondtam, hogy ne tegyék." Ágfalvi szerint Meggyes többször adott át neki füves cigarettát és Meggyes maga is fogyasztott. Azonban Ágfalvi második, harmadik és negyedik videójából kiderül: Meggyes környékén sokkal súlyosabb ügyek is vannak, mint néhány füves cigi.

 

Ágfalvi a youtube-ra került videóiban elmeséli, hogy az ügyészséget nem érdekelte, hogy Meggyes 3 milliót akart adni Ágfalvinak azért, hogy hamisan tanuzzon. Ágfalvinak azt kellett volna állítani, hogy két vállalkozó (M. János és H. Mihály) felbújtó volt egy Meggyes ellen tervezett gyilkosságban.

Azóta Ágfalvit három támadás is érte. Szülei házára Molotov-koktélt dobtak, de a tettes nem került elő. Nem sokkal ezután saját kertjében egy este vascsővel leütötte egy ismeretlen - őt sem találták meg a rendőrök. Egy reggel pedig valaki a nyílt utcán szurkálta meg.

https://m.blog.hu/me/meggyesahibas/image/agfalvi.jpg

Nézzük sorjában a súlyos ügyet:

Ágfalvit a hamis tanúzásra a Fidesz-közeli UD Zrt. esztergomi leányvállalatának a Védvár Zrt-nek a központjában akarták rávenni. A Védvár Zrt. üzemelteti az esztergomi városőrséget. A Fidesz-közeli cég Meggyes indítványára 2009-ben 111 és fél millió forint vissza nem térítendő céltámogatást kapott. 2008-ban 215 millió, 2010-re pedig 101 millió forintot irányoztak elő a Védvár támogatására. A Védvár és Esztergom zűrös kapcsolatáról egy esztergomi blog cikksorozata.

Ágfalvi elmondta az ügyészségnek, hogy a pénz átadása mikor és hol lesz, de a tatabányai nyomozóügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette az ügyet, hiába nevezte meg Ágfalvi az elkövetőket. Ezután érte Ágfalvit több támadás érte. A védvártól pedig jelezték: a választások után ezt az ügyet már erővel fogják megoldani. "Egy buszbaleset csak egy buszbaleset, nem gyilkosság":

Az (ál)merénylet felbújtója Sz. Károly többször kapott hívást Fidesz-számokról. Az egyik a Búbánat-völgyi adótorony körzetéből, ahol Meggyes Tamás villája is van. A szembesítés után Sz. Károly közli Ágfalvival, hogy hajlandó elmondani az igazat. Ezt követően eltűnik. Sz. Károlyt három hónapja nem találják.

Meggyes Tamást 47 százalékos első fordulós eredményével biztos befutó az esztergomi egyéni választókerületben.

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr251940393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szivkuldi 2010.04.23. 10:35:07

Gratulálok Ágfalvi bátorságához, egyértelműen látszik rajta hogy igazat mond, sőt bizonyítékai is vannak... Ráadásul erről az esztergomi polgiról eddig annyi gázos történetet találtam, a reakciói pedig mindig szánalmasak, keressetek rá a neten, borzasztó minden sztori...

Emberek! Nem hagyhatjuk hogy egy becsületes ártatlan embert a politikai-gazdasági maffia, a helyi kiskirályok és a korrupt büntetés-végrehajtás tönkretegyenek!!!!! Felháborító!!!! Hol vannak most az igazságosztó nagytudású kommentelők?!? A közvélemény, a média??!!? Ijesztő hogy ekkora a hallgatás ebben az ügyben is...

Leonard Zelig 2010.04.23. 16:29:05

Tök látszik rajta, hogy igazat mond. Mint Orbán Viktoron.
LoL
(Hadd tanuljak, mik a jelei, hogy valaki igazat mond?)

szivkuldi 2010.04.25. 00:49:32

@Leonard Zelig: hmm, szerintem már abból látszik, hogy nevét és arcát vállalva - miután a bizonyitékai ellenére se védte meg az igazságszolgáltatás - végső kétségbeesésében a nyilvánosság erejében és védelmében reménykedve (megtámadták és halálosan megfenyegették, kb ez a videó az életbiztositása) mondja el rengeteg konkrétummal a történetet.
Az arca, a tekintete, testbeszéde is azt mutatja, hogy igazat mondja. (NEM mint OV)
Sajnos nem tudlak egy kommentben megtanitani az emberismeretre.

Az esztergomi polgi dolgainak meg tényleg nézz utána, benne van az UD és a rendőrség is... totál logikátlan hogy valaki ilyesmit hazudjon, arccal.

Névtelenül a kisszobádból könnyen viccelsz rajta...

silent76 2010.04.26. 02:31:23

Mi a baj azzal, ha valaki füvezik, vagy bekap egy extasyt?
Nem árt vele senkinek, legfeljebb saját magának...

A törvény rossz, azt kellene módosítani, ami ezt tiltja.
Ha egy politikus alkoholt fogyaszt akkor minden OK?
Azt gondolom, nem azt kellene nézni, hogy mit csinál egy ember a magánéletében (kivel fekszik le, mit fogyaszt...) hanem azt, hogy hogyan végzi a munkáját...

szivkuldi 2010.04.26. 23:03:11

@silent76: Hmm, nem nézted végig a videókat akkor.

A cimben szereplő füves cigi félrevezetett, azzal tényleg semmi gond (persze fideszes polgármesterként már cikibb)

Amiről itt konkrétan szó van, az az, hogy Meggyes álmerényletet szervezett maga ellen, hogy az üzleti riválisát kicsinálja. Ráadásul tette mindezt korrupt rendőrökkel, az UD Zrt esztergomi bázisáról szervezve. Az ügyben kapcsolatos nyomozások felülről eltussolva, a tanúk megtámadva, megfélemlitve.

NA EZ AMI MÁR BAJ.

lszs 2010.04.28. 10:31:35

Két apró észrevétel:

- ha egy éve alakult a védvár zrt, akkor mégis hogyan kaphatott 215 millió támogatást 2008-ban ?

- ha 10 éve még akkora jó haverok voltak, hogy közösen füveztek egy zártkörű bulin, akkor mi történt az elmúlt 10 évben ? Talán nem kapott meg a srác valami zsíros állást, azért ez a comingout ?
süti beállítások módosítása