Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Jobbik igenis küzd a pornó ellen!

2010.03.30. 16:36 | balközép | 2 komment

A gaz média mindenféle "elferdített" képpel akarja elhitetni, hogy a Jobbikban csak átlagos erkölcsű emberek vannak. Itt a bizonyíték, hogy a Jobbik már 5 éve küzd a "szenny" ellen. A kabinetvezető nyilatkozata (az erkölcs erősítése érdekében jobbikosok képeivel illusztrálunk):

Pornóstopot és gyermekvédelmi kommandót akar a Jobbik- jobbik.hu

Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére nézve káros ingereket".

 http://tgp.zoliboy.com/041102b/images/5137-040.jpg

Müller Niki gárdista. "Van, akinek a testi adottságai jobbak másokénál, ő majd élen jár a vitézségben és példát mutat a többieknek." Magyar Gárda becsületkódex

Bégány Attila, a párt gyermekvédelmi kabinetjének vezetője úgy érzi, az EU sincs tekintettek a kiskorúak érdekeire. Meggyőződése, hogy a mai világban kultusza van a homoszexualitásnak, így az arról szóló filmeknek is. Bégány szemét egyébként a heteroszexuális szexfilmek is zavarják.

Király András (volt) Jobbik-szóvivő és nyilatkozata

- Gyermekvédelmi kommandót készülünk felállítani - mondja Bégány, és elárulja: önkéntes munkatársakat keresnek. Az aktivisták feladata lenne a hibák keresése, szükség esetén azok jelentése. ... úgy véli, a televíziók gyerekek védelme érdekében tett óvintézkedései a jelen helyzetben elégtelenek.

Kassab Adonis ferencvárosi képviselőjelölt bemutatkozása után is jelölt maradt

- A sárga körbe rajzolt 12-es szám még önmagában nem zárja ki, hogy kiskorúak megtekintsék az érintett tévéműsort. Határozott álláspontom szerint a "12 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott" filmeket is csak este nyolc után szabadna sugározni - szögezi le Bégány. A politikus ebbe a kategóriába sorolja azokat a talkshow-kat is, melyekben ugyan képileg nem ábrázolnak erotikát, de a trágár és obszcén szövegek, valamint a vendégek részéről megnyilvánuló agresszió szerinte ugyanúgy nem való a gyerekeknek.

v2010: 21

 Szávay István képviselőjelölt számára meghatározó "a hit megélése és a hagyományok ápolása”.

... A pornóadók műsorát kódolni kellene, hogy csak a szülők nézhessék - fejezi be a politikus, aki munkatársai segítségével már fogalmazza az alkotmánybírósági beadványt.

JOBBIK.HU, 2005

Tiszta erővel..

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr881879314

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A konzervatív prostituáltak baráti köre 2010.03.30. 22:17:23

  Gyermekvédelmi kommandót és pornó-stopot lépetne életbe a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A parlamenten kívüli párt szerint erre azért van szükség, mert "a mai média és utca szabályosan ontja a gyermekek egészséges lelki fejlődésére ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.30. 21:31:46

ez telitalálat sajnos

sok a proli a jobbik körül aki megtűri a korcsokat

kuruckergeto 2010.03.31. 16:42:36

Szerintem nem a jobbik körül van sok proli, hanem a prolik közt van néhány "díszdoktor"! Pl.: Nyilas Barbie
Ha valaki jár a Jobbik utcai eseményeire akkor láthatja, hogy ez egy Munkáspárt, a magyar gárdát meg nyugodtan nevezhetjük a Munkásőrség jogutódjának. A programjuk alapján a párt inkább szélsőbal mint szélsőjobb!!!!
süti beállítások módosítása