Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Magyarország hódít az Interneten

2009.10.20. 11:34 | szocdemman | 1 komment

Címkék: budapest magyarország siker madarász istván

Ford. Gyufa. Bmw. C-vitamin. Dinamó. Számítógép. Golyóstoll. Szódavíz. Rubik-kocka. A feladat az, hogy folytassa a sort! Segítségül mellékeljük ezt a kis filmet:


Igen, ez a kisfilm rólunk szól, magyarokról. Nincs benne árpádsáv, és nem gyújtanak fel benne egy kocsit sem. Mégis elképesztő nézettsége van a Youtube-on. A videó, azt az elképzelésemet erősíti meg, hogy Magyarországon nem minden rossz. Ezt a tényt a kommentezők szigorú zsűrije is alátámasztja. Egyszerűen az emberekben elementális igény van arra, hogy végre valami pozitívat is lássanak Magyarországról. Sikerült. A film nem esik túlzásokba. Egyszerűen szép. Vélhetően nem azzal a célzattal készült, hogy magyar öntudatunkat helyes irányba terelgesse, de mégis megmutatja, hogy lehet ezt másképp is nézni.

A film megálmodója Madarász István. No nem ez neki az első sikere. Az Előbb-utóbb című kisfilmje már tavaly meghódította az internet videómegosztó részét. Egy másik rövid filmjével pedig, elnyerte az AXN Filmfesztivál fődíját.

Nézzük és legyünk rá büszkék!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr291462756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása