Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Önkormányzati pénzen jött egy busz

2009.10.10. 13:31 | szocdemman | 3 komment

Címkék: fidesz kossuth tér tűntetés

 Várjuk már a csodálatos Orbán kormányt. Mert az lesz itt a jó. Szép lesz minden, és végre ki süt a nap, természetesen a madarak is szebben fognak csiripelni, sőt a varjak is kantátákat fognak magukból kipréselni. Oh Viktor, ma még tüntetünk egyet.

Olyan Fideszes össznépi buli lesz ez. És indulnak a buszok fel Pestre. No nem azért, hogy megnézzük, hogy Vittya vezérünk korona úsztatós manőverjének meg van e még a gyümölcse. Hanem azért, hogy ne vegyenek el még több pénzt ezek a szocik a -nagyon de nagyon- szeretet polgármestereink tárcájából. Írt azonban a sajtó valami érdekeset. -Mintha a Fidesz nagygyűlésre az önkormányzati vagyonból bérelt buszokra szálltunk volna fel, hogy megvédjük az önkormányzati vagyont.-

 

Pofátlanok vagytok, mondom én, mint választó. A hír Nagykörös önkormányzatáról szól. Bezony buszt béreltek. Nem, nem tévedés. Nem hátrányos helyzetű gyerekek kirándulnak fel a fővárosba, ezeken a buszokon, hanem Fidesz tüntetők. Nagykőrös önkormányzata ezt fontosnak tartja, no pláne a Fideszes polgármester. –Gondolnám- helyi népi szokás, önkormányzati pénzből, az önkormányzatok pénzéért tüntetni. De olvasom tovább a hírt. Gondolataim borúsabbak, és arcom elképedtebbé változik: Salgótarján is buszt bérelt mára. Na itt sem a helyi idősek otthona kirándul az önkormányzati buszon, hanem lelkes fidesz aktivisták hada, hogy jól megvédjék a szociktól az önkormányzatot. Ezek után nem is értem, hogy a kormányzat miért szeretne pénzt elvonni az önkormányzatoktól? Hát nem fontos az, hogy a fideszes tüntetők külön –az adóforintokból bérelt- buszon jussanak fel a fővárosba. És eszembe jut a remek film címe: Jött egy busz.

Látom, ahogy Kosa Lajos, cívispolgármester zihál a Kossuth téren: el a kezekkel az önkormányzatoktól. És a narancs aktivisták, akik biztonságban megérkezetek, a helyi önkormányzat buszbérleményein, lelkesen tapsolnak. Ilyenkor olyan érzésem van, mint egy jól sikerül vidéki disznótoron: hányak vagy egyek még. Mert etetnek minket. Amit lehet kenjük rá a szocikra. Az vér ciki lenne ugye, -Viki bácsi- ha kiderülne, hogy a Fidesz bácsik, se tudnak mást csinálni. Ez a költségvetés bűn. Ez a nyárra pont össze fog omlani. Jééé, hát akkor pont már Fidesz kormány lesz. És ha ráfogjuk a szocikra, hogy ők nagyon elszúrták akkor nekünk nem is kell semmit csinálni, csak a kampányba ígérgetni. Aztán, pont kiderül,- majd Viktor te fogod bejelenteni, lehetőleg könnyező szemmel- hogy mi se tudunk más tenni. Mert vállság van. A baja az a Fidesz bácsiknak, hogy kezd kiderülni: a Bajnai-kormány jól kezeli a krízist. És, ha így megy minden tovább Magyarország lehet a legerősebb gazdaság a válság után. És még a végén megtartják a népek a szociizéket, hogy be tudják fejezni ezt a folyamatot. Na ne. Pedig mindent megtettek, hogy a szocikat dilettánsoknak állítsák be. Nem jött be. Most kezdődik a nagy Fidesz túlélő-show. Hát hajrá Fidesz bácsik.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr51440383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T. Bendegúz (törölt) 2009.10.10. 16:09:56

Emberek, mielőtt megjelentetitek, nézessétek már át a posztjaitokat egy olyan emberrel, aki tud magyarul!
Nyelvtani hibákban tocsog az egész poszt. Elég sokan tudnak ám helyesen írni, az ő szemükben egy ilyen írás hiteltelen.

[Hungar] (törölt) · http://hungar.blog.hu 2009.10.10. 16:40:45

a poszt utolsó része rejti a valóságot, de visszafelé a szocikra is igaz. egyik sem vitte előrébb az országot. ez az ábra narancsos-piroskák....

Roltii 2009.10.11. 13:20:20

tanulyjunk meg hejesen irni.... köszi...

Egyébként ha nem bérelnek buszt és kocsikkal jönnek az olcsóbb? Ugyanúgy elszámolják a benzint, úgyhogy szvsz ez volt a legolcsóbb megoldás. Egyébként meg azért tüntettek, hogy önkormányzatoktól ne vegyenek el mégtöbbet, nem vélem úgy, hogy olyan nagy probléma lenne, hogy ezt önkormányzati pénzen tették.
Ez a post is csak fröcsögés, nem lett vele gazdagabb a magyar web...
süti beállítások módosítása