Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ki fogja fizetni a nyugdíjad, hülye náci?!

2015.08.28. 07:12 | Brendel Mátyás | 8 komment

nepessegszam1507-20150724.png

A portfolio.hu a napokban közölt egy alapos cikket a KSH számításai alapján Magyarország demográfiájának alakulásáról a jövőben. Na most én alapból nem szoktam az ilyenektől beijedni, de 6,5 millió az ország ellátására már kezd kevés lenni, akkor komoly automatizálásra volna szükség (robotok). De a komolyabb baj a nyugdíjjal van, ugyanis még ha robotok el is végeznének egy csomó munkát, a robotok nem fizetnek be a nyugdíjkasszába amely begyűjtő-elosztó jellegű. A robotok után SZJA-t sem fizetnek, szóval ebből sem lehet átcsoportosítani, legfeljebb ÁFÁt. Miután a Fidesz einstandolta tőlünk a kiegészítő magánnyugdíjainkat, és már el is verte, az sem fog ezen a problémán enyhíteni.

65evfelett-20150724.png

Azt is jól tudom, hogy a kormány, a Jobbik és a nácik standard válasza erre az, hogy a magyar asszonyoknak kell magyar gyerekeket szülni, és ezt kell elősegíteni. No de a Fidesz ezt elqrta, nem kicsit, nagyon. Ilyen kiszámíthatatlan országba, ahol bármikor elvehetnek tőled bármit, bármikor bármire adót vethetnek ki, bármikor kiléphetünk az EU-ból, bármikor összeomolhat az oktatás, bármikor kiderülhet, hogy a szülési várólistáról is lemaradtál, és hasonlók, nem akarnak gyereket vállalni az emberek. Hiába van adótámogatásuk.

Tudom, vannak olyan hülyék, akik azt hiszik, hogy majd a Jobbik. Mert ha a Jobbik radikálisabb lesz, és tényleg kilép az EU-ból, akkor minden jobb lesz. Ezek az emberek eleve hülyék, hogy nem látják, a Jobbik lenne az a párt, amelyik még Kim Dzsong Unnál is jobban tönkre tud vágni egy országot.

De a helyzet az, hogy akármit is hiszünk bármelyik párt országmentő képességeiről, nincs olyan párt, és nincs olyan intézkedés, amely Magyarországot demográfiailag növekedő és fiatalodó pályára tudná állítani. Ugyanis a nálunk jobb módú nyugati országok is öregednek, és fogynak. Nincs olyan intézkedés, amivel szülésre lehetne kényszeríteni a nőket, ha nem akarnak. Már ha a Jobbik nem vezeti be a tömeges nemi erőszakot.

Tehát azt kell alapul vennünk, hogy Magyarország fogyása elkerülhetetlen. Egyetlen dolog javíthat ezen, ez pedig a bevándorlás. A bevándorlás az, ami Nagy-Britannia, Franciaország, Németország demográfiai mutatóit egy kicsit kordában tartotta. De ennél több bevándorló kell ahhoz, hogy a fogyás megálljon.

 

france-population-pyramid-2014.gif

Ez Franciaország korfája. Ez már jobb. Nem hiába a sok bevándorló a Maghrebből.

united-kingdom-population-pyramid-2014.gif

Ez Nagy Britannia korfája. Ez sem olyan rossz, a bevándorlóknak hála.

germany-population-pyramid-2014.gif

Ez Németország korfája. Nem túl jó, de milyen lenne a török bevándorlók nélkül?! Nem véletlenül, hogy Németország most is annyi menekültet fogad be.

 hungary-population-pyramid-2014.gif

És akkor itt van Magyarország. Kb ott vagyunk, mint Németország. Csak mi nem fogadunk be bevándorlót. Mi következik ebből a jövőre nézve?! Az, hogy sokkal jobban megszívjuk, mint Németország. Hogy Németország jár jól, és nem azért, mert gecik, hanem mert a Fidesz kormány önként hülye.

Magyarországnak tehát az elkövetkező évtizedekben jó lenne 1-2-3 millió bevándorlót befogadnia. És mivel nehéz idecsalni a német fiatalokat, továbbá a német fiatalok egyébként sem motiváltak a szülésre, ezért mégiscsak jobb lenne ezeket a menekülteket és bevándorlókat befogadni. Tudom, ezeknek sötétebb a bőre, göndör a haja, és világít a foguk, de most ezzel vagy megbékéltek, vagy éhen döglötök, hülye nácik!

Amitől kár fosnotok, nevezetesen, hogy a bevándorlók nem dolgoznak, nem tudnak integrálódni, járványt hoznak, nem képzettek, azt már tisztáztam, hogy mind alaptalan, hülye fóbia. A bevándorlók általában egészségesebbek és képzettebbek a magyaroknál, semmi nem utal arra, hogy a bűnözésben rosszabbak lennének, és a munkában is részt vesznek.

Mind Magyarországon, mind Németországban elég nagy a munkaerőhiány. Németországban ez alacsony munkanélküliséggel párosul. Magyarországon emellett nagy a munkanélküliség, de azért, mert a munkanélküliek olyan képzetlenek, hogy még betanított munkásnak sem veszik fel őket a gyárak. Ezeknek a gyáraknak szükségük van munkaerőre, és nagyon nagy a hiány Magyarországon. Emiatt borulhat a gazdaság a közeljövőben. Igen, például az autóipar, amely húzó ágazat volt az utóbbi években. Magyarországon 93 ezer betöltetlen állás van. Németországban 600 ezer. A németek ezt felismerték, és befogadnak menekülteket. A hülye Orbán ezt nem ismeri fel.

 Itt van egy táblázat a foglalkoztatási rátákról, az EU statisztikai hivatalából.

689px-activity_rates_by_broad_groups_of_citizenship_and_age_groups_in_eu-28_2013.png

Eszerint meg az EU-ban a nem EU országok bevándorlói majdnem olyan arányban dolgoznak, mint a helybéiek. Magyarországon csak 0,4 százalék a különbség. Teszik ezt a nácik rasszista előítéletei ellenére. A különbségben az is nyilván benne van, hogy a bevándorlók jelentős része muszlim, és az iszlámban a nők munkavállalása finoman szólva nem szokás. De Európában ez úgy tűnik, sokat változik, mert nem olyan rosszak a számaik. És aztán erre jön még rá az idegengyűlölet, amivel még meg kell küzdeniük. Ehhez képest ezek ragyogó számok. Mág én is meglepődtem, hogy milyen jók.

Ha a nácikat dobnánk ki Európából, akik az igazi károkozók, akik valójában maguk nem tudnak beilleszkedni Európába, akkor még a bevándorlóknak lenne jobb aránya. Mindannyian jobban járnánk, ha a nácikat lecserélnénk bevándorlókra.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr87739546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.28. 08:06:38

Jelenlegi alakjában nem fenntartható a nyugdíjrendszer. Munkanélküli ingrálhatatlan idegenek bejövetele erre nem megoldás.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.28. 09:35:24

@Brendel Mátyás:

Nyisd ki a szemedet és nézd meg az óriási nyugati etnikai feszültségeket. Ugyanezet akarod Mo-on is?

Überfiorentini 2015.08.28. 09:38:43

@Brendel Mátyás: Ja, a kelet-európai bevándorlók. A kecskebaszó buzulmánok ott sem jók semmire. Nem hozzák, hanem viszik a pénzt.

Cefrekecske 2015.08.31. 22:08:09

Talán nem a cigányokat meg a bevándorlókat kéne támogatni, hanem a magyar embereket, meg kedvet adni nekik, hogy szaporodjanak. De amíg a becsületesen dolgozót csak sápolják minden téren addig a segély meg jár, meg az ingyenminden.
Ha ezért náci vagyok, hát akkor nevezzetek annak.

aeidennis 2015.09.11. 15:49:23

Ezekről a szépen terjeszkedő zónákról is kéne beszélni, nem csak a nyugdíjról. sig.ville.gouv.fr/atlas/ZUS/

megamedve 2016.10.13. 06:24:49

Mátyás ismét jól lenácizhatott mindenkit.

brandon1 2017.11.20. 06:28:14

@Brendel Mátyás: A bevándorlók behívása rövid távú "megoldást" jelenthet ugyan, de hosszabb távon gondolkodva ennek az előnyét lerontja, hogy a bevándorlóknak is itt Magyarországon kell majd a nyugdíjukat fizetni! Mivel a valódi problémát a behívásukkal nem oldod meg, hanem csak elodázod és az újragenerálódik hosszabb távon, erre az egyedüli "megoldás" a még több bevándorló behívása lesz majd, ami oda fog vezetni, hogy 2-3 generáció múlva, vagyis kb. száz éven belül már a többségi társadalmat alkotják majd a bevándorlók, a magyarok pedig kisebbségben lesznek, ha abból indulunk ki, hogy már a következő pár évtizedben is 2-3 milliót akarnál betelepíteni. Ez világos abból is, hogy Magyarországon fogy a népesség, azokban az országokban viszont növekszik, ahonnan a bevándorlók jönnek, és semmi okunk nincs feltételezni, hogy akik itt náluk telepednek le azokra ez a tendencia nem érvényes. Ha neked nincsenek gyerekeid, akkor ez neked nem számít, de van itt pár százezer magyar rajtad kívül, a mai fiatal huszonéves, harmincéves korosztály, akiknek vannak, vagy nemsokára lesznek gyerekei, és akik a gyerekeik meg az unokáik jövőjét is fontosnak tartják és nem akarják, hogy az unokáik vagy akár a dédunokáik kisebbségként nőjenek fel a saját hazájukban!
És ne gyere azzal, hogy akkor én mondjam meg, mi lenne a valódi megoldás, mert azt én nem tudom, azt viszont tudom, hogy amit te akarsz az nem megoldás mert hosszabb távon csak tovább ront a helyzeten!
süti beállítások módosítása