Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Lázár János, takarodj Európából!

2015.07.19. 13:58 | Brendel Mátyás | 11 komment

lazarjanos.jpg

Lázár János "agya" ismét elsült.

"a gazdasági bevándorlók súlyosan veszélyeztetik az európai emberek életminőségét, hiszen részesülni akarnak az itteni életszínvonalból anélkül, hogy ahhoz bármit is hozzá akarnának vagy tudnának tenni"

Kiről beszélsz, ember?! Fidesz politikusokról, vagy papokról?! Mert rájuk illik a leírásod.

Na most azt, hogy a bevándorlók lusták, ingyenélők, bűnözők, megerőszakolják a nőket, kivégzik az összes keresztényt és ateistát a Duna parton, iszlamizálják Európát, és hasonlókat mezei, hülye náciktól olvastam. Tele van ilyen hozzászólásokkal a Facebook minden egyes olyan híroldala, ahol bevándorlókról van szó. Ezek a mezei nácik is baromságokat terjesztenek, de csak egy pár másik hülye fejébe ültetnek bogarat. No de amikor Lázár János miniszter mond ekkora baromságot, akkor ott hülye emberek százezreinek mossa az agyát.

A bevándorlók nyilvánvalóan sokfélék, akárcsak a magyarok (akik valamikor ugye szintén bevándorlók voltak a Kárpát-medencében, és most Nyugat-Európában is azok). Lehet, hogy van közöttük olyan, aki lusta, de hát magyarok százezrei vannak, akik nem akarnak dolgozni. Lehet, hogy van köztük bűnöző is, de hát magyarok minden nap lopnak és törnek be magyar lakásokba. Sok év alatt biztos lesz olyan eset is, amikor egy bevándorló gyilkol, vagy megerőszakol valakit, de hát hetente hallunk olyan hírt, hogy magyarok ölnek meg magyart, akár családtagot is, és olyat is olvashatunk, hogy magyarok erőszakolnak meg magyar nőket. Arról, hogy ez a bevándorlóknál sűrűbben fordulna elő, ilyet eddig soha, senki nem igazolt (miért lenne így?!). Nincsenek ilyen felmérések. A hülye xenofóbok hallanak egy esetet, és általánosítanak. No de ha így általánosítanánk, akkor mi is állíthatnánk, hogy

minden gárdista a saját lányát erőszakolja,

minden Fideszes veri a feleségét,

minden magyar családirtó gyilkos.

De mi nem teszünk ilyet, mert nem vagyunk hülyék. Nem vagyunk olyan hülyék sem, mint Lázár János. Mi nem általánosítunk egy esetből, nem mondunk hasból állításokat. Mi akkor mondunk egy népről valamit, ha statisztikák igazolják. Statisztikák pedig elég ritkán mutatnak ki népek között jelentős eltéréseket, mert a népek már csak ilyen vegyesek szoktak lenni. De például a menekültekről szóló egyetlen értékelhető adat ebben a kérdésbe, hogy kétszer annyi közöttük a diplomás, mint a magyarok között. Ez meg akárhogy is nézem, inkább azt jelzi, hogy akár többet is tudhatnak és akarhatnak tenni Magyarországért, mint az átlag magyar, ha a hülye lázárjánosok hagynák őket.

helsinkikisokos.jpg

Lázár János hülye állítása azonban nem csak önmagában hajmeresztő, de különösen az, ha odatesszük mellé ellenpontként azt, amit a kárpátaljai magyarokról mondott:

"A magyar kormány minden kárpátaljai magyar pedagógus bérét kiegészíti, minden kárpátaljai magyar gyermek étkeztetését kifizeti, és segítjük a nehéz helyzetbe került önkormányzatokat is".

Érdekes. Pedig a kárpátaljai pedagógusok, gyerekek, önkormányzatok - az a helyzet, hogy - úgy általában nem tudnak, és nem akarnak a magyar életszínvonalhoz hozzájárulni. Az ő támogatásuk tisztán önzetlen segítség, amiből nem várhatunk Magyarország számára konkrét anyagi előnyt. Míg a Magyarországra jövő bevándorlóktól várhatunk előnyt, ha sikerül egyenesbe jönniük, és ebben támogatjuk őket. Szóval ezt a kettős mércét valamelyik irányba ki kéne egyenesíteni! Én javasolnám azt, hogy a magyar kormány ne csak a külföldi magyarokkal legyen segítőkész, merő empátiából, hanem a bevándorlókkal empátiából, és érdekből. Mert Magyarországnak szüksége van bevándorlókra, különösen, ha a gazdasága végre tényleg beindulna. Amire az orbán kormány összes károkozása mellett is van némi esély.

Ja és Janikám, ha már itt tartunk. Te mit tettél az európai életszínvonal növekedése érdekében?! Kapáltál-e szőlőt?! Ápoltál-e betegeket?! Tanítottál-e gyerekeket? Robotoltál-e gyárban?! Fejlesztettél-e technikai eszközt?! Feltaláltál-e bármit is?! Vitted-é előbbre fajzatunk?! Vagy ültél a pénzeken, és ingyenéltél?!

De én nem gondolom, hogy Lázár János annyira hülye, hogy ne tudná ezeket. Szerintem tudja ő, hogy a bevándorlók semennyivel nem rosszabb emberek, mint a magyarok. És azt is észrevette, hogy Kárpátalja nem Magyarországnak fizet adót. Nem azért mondja a dolgait, mert tényleg hiszi, hogy ezek így vannak, így ésszerűek.

A Fidesz pár hónapja megijedt, hogy most már tényleg csökken a népszerűségük, most már elkezdik elveszteni a választásokat, hogy csak nem sikerült a teljes társadalmat elfoglalni, vannak ellenszegülő bírók, vannak ellenszegülő intézmények, a magyar társadalom jelentős része nem fél nyíltan megnyilvánulni, hogy rühelli ezt a kormányt. Az RTL Klub végül nem hódolt be, és túl sokan nézik. Simicska elpártolt, és megtört az egység. Bizonyos emberek már nem félnek retorzióktól, mert kiderült, a főnök sem fideszbuzi. A Fidesz különösen fél, mert sajnos a társadalom hülyébbik rétege megy a Jobbik felé. Ezért most csináltak egy olyan kampányt, amelyben megpróbálják beelőzni a hülyéknél a Jobbikot. Lassan ott tartunk, hogy ha a Jobbik azzal lenne népszerű, hogy cigány munkatáborokat ígérne, akkor a Fidesznek nem derogálna megcsinálni.

Lázár János nem úgy buta szerintem, hogy maga is bevenné ezeket a rasszista dolgokat. Lázár János csak szeretne még egy ciklusig luxuslakásokat venni a gyerekeinek, és luxushotelekben utazgatni a világban. Lázár János csak egy gátlástalan, kicsinyes, senkiházi ember, aki vállalhatatlan baromságokat is képes behazudni, ennyire kevés kis anyagi előnyért. Valahogy én inkább veszek lakást megérdemelt, kereskedelmi cégtől kapott fizetésből, szívesen járom be a világot a magam által fizetett szállodákban, nem annyira luxus körülmények között megszállva, minthogy ennyire lejárassam magam értelmes emberek szemében azért a sok száz eurós éjszakáért. Mondd: Lázár János, megérte?! Megérte, hogy minden értelmes ember tudja, hogy egy gátlástalan, lelkiismeretlen hülye vagy?!

Az az igazság, Lázár János, hogy Európának nem a bevándorlókra nincs szüksége, hanem az ilyen gátlástalan idegengyűlölőkre, mint te. Tűnés Európából, vesd át magad Szerbia irányába a kerítésen, és irány az ISIS! Odavaló vagy!
kerites.jpeg

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr297639292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skribler200 2015.07.19. 15:47:39

nekem az jutott eszembe, hogy meddig engedi miháj ezt a gyereket "árnyékot vetni "

valszeg keményen kézben tudja tartani /vö: ismeretlen külföldi utak közpénzből../ ezért elégszik meg AZZAL, hogy néha~néha egyik-másik picsijét neki ugrassza / pl. legutóbb Borókai./

István Tamasi 2015.07.19. 16:26:07

Ez a szarházi életében egyetlen perc produktív értékteremtő munkát nem végzett! Megörökölte Rapcsák titkait /és székét/ és azzal belavírozott a politikába.

Pyrrhus 2015.07.20. 00:09:08

Az ISIS végét jelentené, ha annyit-s-ér Jánost, aki amúgy zs. befogadná a csapatba.

viragildi 2015.07.20. 06:39:36

Aha...még jó, hogy azért megengeded kedves szerző, hogy esetleg a bevándorlók nem mind magasan kvalifikált, dolgos és kedves emberek, hanem esetleg...véletlenszerűen, nagyritkán lehetséges, hogy csak a szociális juttatásokért mennek egy-egy országba, de ezen úgy elszégyellted magad, hogy gyorsan oda kellett írnod, hogy a magyarok százezrei lusták és bűnözők.
És külön kedves dolog, hogy nem zárkózol el a gondolattól, hogy esetleg vannak köztük bűnözők, akik mondjuk nőket erőszakolnak meg. Ez annyira megnyugtató objektivitás.

gmihaly 2015.07.20. 08:36:15

No, ezt aztán jól megaszontad!!!

felcsutisuttyo 2015.07.20. 09:29:44

TAKARODJ AZ ÉLETBŐL IS TE BAROM SUTYERÁK...ÉS VIDD MAGADDAL A BAMBÁN BÁMULÓ SZART KENEGETŐ, SEGGET NYALÓ GIROSZ ÁSZT IS aki sokat tudhat hogy a semmiért kap milliós fizetést igaz évekig csak segget nyalt a Fideszben...mindkettő megérdemli a lámpavasat. De szép is lesz:DDDDDD Már nincs sok hátra és kezdődik a leszámolás remélem!!!!!

Attila Kovácsi 2015.07.20. 09:48:55

@Brendel Mátyás: A stílus maga az ember objektíve:)

marinar 2015.07.20. 10:19:56

Jó kis gyűlölködő cikk...... gratulálok a szerzőjének!
Goebbels hozzád, hozzátok képest mezei ripacs volt.

marinar 2015.07.20. 11:36:57

@Brendel Mátyás
Igen, lehet hogy fasz vagyok......te meg csak egy kis pöcs matyikám, szóval nyugodjál le a pi..ba!

marinar 2015.07.20. 11:40:01

Ki kel tenni a táblát:
Galambokat, migránsokat etetni tilos!
süti beállítások módosítása