Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Tapolca után: 2018 után már csak emigrálni lehet majd

2015.04.12. 20:57 | Brendel Mátyás | 48 komment

tapolca.png

A Tapolcai választás eredménye szerint tovább folytatódik az a trend, hogy a Fidesz lassan gyengül ugyan, de ez a gyengülés csak a Jobbiknak hoz a konyhára: csak ez a párt tud tovább növekedni, és leelőzi a Fideszt,


Úgy tűnik tehát, hogy a magyarok többsége nem a hülyeségből gyógyult ki, hanem az egyik hülyeségből a másikba esik. Azt gondolják ezek a féleszűek, hogy "hát basszus, a Fideszre szavazni nagy baromság volt, ez kiderült, no de mi lenne, ha megpróbálnánk valami még nagyobb eszement hülyeséget?! Szavazzunk a Jobbikra!" A Jobbikra nem csak azért szavaznak, mert az egy náci párt, és a magyarok jelentős része rasszista, nem csak azért, mert egy populista párt, és a magyarok jelentős része megvehető kolbászból font kerítés ígéretével, hanem azért is, mert "ezek még nem loptak".

Az LMP, PM és Együtt mellett - amelyek azonban kis pártok, és hát nem jobboldaliak - a Jobbik az a nagyobb párt (jelentősnek nem mondanám, mert szellemileg nullák), akik még nem voltak a vályúnál. A hülye magyar meg úgy "gondolkodik", hogy "a többiről már tudjuk, hogy lopnak, ezekről még nem, szavazzuk rájuk!". Na most ismeritek a viccet, ugye?


"Részeg az utcai lámpa alatt négykézláb mászkál. Mintha keresgélne valamit. Arra jön egy járókelő, megkérdi:
- Mondja, jóember, mit csinála maga itt a földön?
- Gerezsem a guldzsomad, HUKK!
- És melyik részen veszítette el a kulcsát?
- Hát, ottan mezze a zsötétben.
- Maga szerencsétlen! Hát miért nem ott keresi???
- Mer' itt van világozs, dzsak itt ládok!"

Na, kb. ilyen hülyeség a Jobbikosok "gondolatmenete". Szerintük csak azért, mert a Jobbikosokra nem vetült még kormánypozícióban a sajtó fénye, ezért ők ott nem is látnak, nem is keresnek korrupciót. Pedig attól, hogy még nem látták a Jobbikosokat kormányon lopni, mert még nem is voltak kormányon, azért kérem van a Jobbikról elég információnk ahhoz, hogy tudjuk, hogy a Fideszhez képest teljesen szélsőséges és totál agyatlan lumpenpárt. Nem elég a rasszizmus, az EU ellenesség, a Magyar Gárda, a Kurucinfó, elég ha a botrányokra gondolunk a pornózó, kábítószerező jobbikosokról, elég, ha a Jobbikban előforduló és megjelenő arcokra gondolunk (Zagyva György), és a különféle önkormányzatokban eddig is bemutatott kormányzási "képességekre". Hát Tiszavasváriban például jobb a helyzet amióta a Jobbik vezeti?! Egy fenét jobb.

Azt is érdemes meggondolni, hogy a  Sziriza Görögországban kb hasonlóan EU ellenes, és populista ígéretekkel nyert választást, kb. hasonlóan radikális, csak baloldali. Oszt mi lett belőle?! A választási ígéreteikből semmi. De Görögországot az államcsődbe vitték. Na most ez kell Magyarországnak is?! Az EU-val szemben okosan lehet politizálni, de már a Fidesz buta szabadságharca is csak kárt okozott az országnak. A Jobbik még eszementebb ámokfutása még nagyobb kárt fog okozni. Ha nekimennek az EU-nak, akkor csak az lesz, hogy Magyarország fog szívni. Mert az EU ellen Magyarország frontális támadással nem nyerhet. Ahhoz túl kicsik, és gyengék vagyunk.

2018-ig még van idő. Lehetne valamit tenni. Immár pár éve nem teszünk azonban semmit, csak hagyjuk, hogy a hülye választópolgárok qrják el ezt az országot. Én csak időben szólok. 2018-ban már késő lesz. Akkor már csak az emigráció marad.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr807281647

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Brendel Mátyás: Tapolca után: 2018 után már csak emigrálni lehet majd 2015.04.12. 21:52:02

2018-ig még van idő. Lehetne valamit tenni. Immár pár éve nem teszünk azonban semmit, csak hagyjuk, hogy a hülye választópolgárok qrják el ezt az országot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Umberto 2015.03.19. 00:29:13

"Lehetne valamit tenni."

Azt értem, hogy a Jobbikra ne, semmiképp se! Na de akkor mire, kire? Mit lehet tenni? Tudsz jót?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.03.19. 06:18:18

@Umberto: bárkire, aki nem a Fidesz és nem a Jobbik, ne fanyalogjál már, a Fidesznél és a Jobbiknál az összes többi párt jobb! Én utálom az LMP-t, de még az LMP-re is szavaznék, ha csak az volna a Fidesz és a Jobbik alternatívája!

Józan Paraszt up (törölt) 2015.03.19. 10:34:36

Még nem döntöttem el, most hányok vagy 5 perc múlva!
nekem is egy vicc jutott az eszembe
- melyik szarba lépjek? a laposba vagy a kábelbe?
- mindegy menjünk a szag után!

tehát melyiket részesítsem előnybe?
MSZmP? nem mááá
FIDESZ szocialista munkáspárt? Orsós izé Orbán elvtárs? most ez a szar van
szdsz-ből átalakult LMP LehetMutyibbPárt liberális fostól már régóta hányok.
DK DegeneráltaK szdsz futottak még.
inkább a legalsó sor az izgalmas.
A pártok elvannak, mint az ovisok a homokozóban, de nem veszik észre, hogy egyre többen akiket már nem érdekel a politika és nem mennek el szavazni. Bár ezek az emberek nem pályázhatnak semmiféle állami támogatást.

Indulnom kell mert megjött értem a nagy fekete izé narancssárga autó és kiszálltak belőle ÁVH helyett OVH-sok Orbánvédelmi Hatóság és szerintem kell mennem kell a felcsúti narancsültetvényre Orbányki robotra

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.03.19. 11:25:20

@Józan Paraszt up: nézd, ha neked az MSZP, DK, Együtt, PM, LMP egyike sem jó, ha neked ezek között meg a Jobbik és a Fidesz között a másik oldalon nincs semmi különbség, ha neked mindegy, hogy ezek kormányoznak, vagy a náci Jobbik, és a Viktatúra, akkor te megérdemled a náci rendszert. akkor te paraszt vagy de nem józan. a cikk nem neked szólt.

hányni én hányok tőled.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.03.19. 11:26:46

@Józan Paraszt up: őszintén szólva nekem is egy csomó gondom van az MSZ-vel, a DK-val, az Együttel, a PM-mel, az LMP-vel meg pláne, de mint írtam, ha ezek és a Jobbik vagy a Fidesz között kell választani, akkor kurvára semmi kétségem nincs, hogy leszavazok ezekre.

eme pártok, ha kormányoznának, akkor persze, lenne egy csomó hiba, de abban az országban tudnék élni. nácizmusban nem.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.03.19. 11:33:45

@Józan Paraszt up: "most ez a szar van
szdsz-ből átalakult LMP LehetMutyibbPárt liberális fostól már régóta hányok.
DK DegeneráltaK szdsz futottak még."

egyébként ebből is látszik, milyen felületes hülye vagy. neked minden párt, amelyik nem teljesen jobb vagy baloldali, az SZDSZ-es, és ezért utálod. hogy konkrétan mi bajod van velük, az nem derül ki, csak rájuk sütsz egy bélyeget. ha ilyen bugyuta alapon szavazol, akkor ne csodálkozz, hogy szarban van az ország! az ilyen felületes hülyék miatt is van szarban, mint te.

farcsika67 2015.03.19. 11:53:03

Félsz a jobbiktók? Ne tedd, eddig mindent félreértettél.
Nem számít, ki mit mond, jön a jobbik és kész!
Végre egy tiszta faj, egy mindenki felett álló képződmény, akik hatalomra kerülve létrehozzák a tiszta energiát, startup-ok ezrei fognak beindulni, Izraelnek megmutathatjuk, hogyan kell számítástechnikai világcégeket felfuttatni, megjelennek az utcán a mágnesvasutak, robot vezérelte autóbuszok, és az általános iskolákban végre önállóan gondolkodni tudó gyerkőcök serege lesz olyan szellemi állapotban, hogy a fejletlen, és dekadens nyugat két kézzel fog kapkodni a jobbik oktatási rendszerében nevelkedett, még a 14 éves korukat el sem érő zseni palántákért.
Meg fognak értünk őrülni, Európa végre beindul, a gépesítés következtében a teljesítményünk eléri a mindenkori csúcsát, a robottechnikánkat pedig amerikai autógyártók fogják nálunk tanulmányozni.
A magyar tőzsde a tetőfokára hág, a forintot egy az egyben fogják aranyra váltani, az ország államadóssága egy szempillantás alatt felénk való tartozássá alakul át, és mindenki annyit fog keresni, amennyi szükséges lesz ahhoz, hogy az általa megálmodott életszínvonalát fedezni tudja.
Így lesz, mert én ezt nézem ki a kopasz fiatalakból, csak eddig a gonosz hatalmak nem engedték, hogy a kreativitásuk elhagyja az elméjüket, de a tehetség ott kushadt bennük. De most ezt a tehetséget végre alkotó munkává alakíthatják. Így lesz, mert nem történhet másképp. Hajrá jobbik!

Józan Paraszt up (törölt) 2015.03.19. 13:56:53

Brendel Mátyás !

fúúúúúú ennyit írni és ennyi marhaságot!
Most inkább csendben kellett volna maradnod!
Ha kinyitnád a szemed és értelmeznéd a képet!
Ha megnézzed, akkor az látszik a képen, hogy az emberek 37% bizonytalan, nem szavazna! A "legnépszerűbb" is csak 21%. tehát az látom, hogy amíg a hülye gyerekek játszanak, addig a többség már rég leszarja az egészet% Sajnos a mi pénzünkből és a mi lehetőségeinkből játszanak.
Nem mondom, hogy a jobbik jobb lenne!
De ha már nacizunk, akkor jobb, hogy egy cigány játszik odafent a te pénzedből is?
Nálad merről fúj a szél?

Józan Paraszt up (törölt) 2015.03.19. 14:00:24

oh még egy
Csak egy kicsit nézzél utána az szdsz tevékenységének....
Ők is az 5% körül billegtek a bekerülésnél....

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.03.19. 16:04:28

@Józan Paraszt up:

1) odafent mindenképpen játszik valaki a pénzünkből

2) aki az egészet leszarja, az lemond arról, hogy beleszóljon, ki játszik a pénzéből

3) ö tehát majdnem ugyanolyan hülye, mint aki a Fideszre vagy a Jobbikra szavaz

úgy őszintén, hülyegyerek, ha elvesznek tőled 5000 forintot, és azt mondják

A) 5 féle dologra lehet költeni, és szavazhatsz
B) 5 féle dologra lehet költeni, nem szavazhatsz

melyiket választod, te faszfej?! a B-t? tényleg nem akarsz beleszólni?!

népoldali 2015.03.24. 14:15:19

Ja de jo ezeket a fennkölt sorokat olvasni...

Miért akarjátok lenyomni a magyarok torkán azt az ideologoát, ami nem megy?Maratlócként ragszkodtak ehhez a felvilágosult jrrpeer,stb dumához,ami belpesten kivül senkit sem érdekel.
Nincs jobboldal és nincs balodaal,csak pénzoldal,és népoldal.

Pénzoldal ott fent:ÖK
népoldal mi itt lent...MI

Egy Fidesz-Jobbik váltópárt- rendszer létrejöhet,meg melléje egy nemzeti "baloldal",mely elöször magyar és utána mind más.Szubkulturában, érdekességként, meg egy-kért sálas -belepesti titán mesianisztikus elméleteikkel,,jenki utlavéllel a zsebben... Mindeki tesz a dolgát.Ugy néz ki errefelé megy a dolgok rendje.
Üdv. nepoldali@hotmail.hu

Veridicus76 2015.04.12. 21:52:01

Helyes, emigrálj, de ne várj 2018-ig, hanem húzz el mielőbb, és vidd a hasonszőrű liberós cimboráidat is!

Bangha Béla 2015.04.12. 22:48:02

Brendel Mátyás, baszod te bármiről beszélsz, az hülyeség. Kezdve azzal, hogy egy nyominger ateista vagy. Kész röhej, hogy egyáltalán létezhet egy ilyen karikatúra mint te :)

viktorputyin 2015.04.12. 23:38:53

A csúti cigány faszán nevelkedett lmp mennyit vitt el ?

viktorputyin 2015.04.12. 23:39:58

@Veridicus76: Fideszpatkány mielőtt ugatsz. FIZESD BE AZ ADÓT GECI!!

Doberdo 2015.04.13. 07:35:06

Nem kell keseregni. Jobb jelölteket kell találni annál, mint aki a "Pad alá esett"!!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.04.13. 07:51:45

Látványosan kiderült: a magyarok nem akarnak nyugati modellt.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.13. 07:52:47

No, megjött a mandiner csőcseléke.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.13. 07:55:09

@maxval bircaman szerkesztő: "a magyarok nem akarnak nyugati modellt. "

lehet, hogy a többség most azt hiszi, amikor szavaz. de konkrétan nyugatra mennek dolgozni, ha külföldön akarnak dolgozni. nyugati egyetemekre járnak, ha külföldön járnak egyetemre. és kurvára nem fognak örülni annak, ha nyugati számítógépek és autók helyett oroszt kapnak majd.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.13. 07:58:30

@népoldali: ha csak népoldal és pénzoldal van, akkor a Jobbik nyilván a pénzoldalon lesz, amint kormányra kerül, hiszen fent lesz. annak mi értelme, hogy megválasztotok újabb és újabb szar pártokat csak azért, hogy kormányként már anyázzátok őket?!

mi jön a Jobbik után?! még nácibb párt?!

senkiember 2015.04.13. 10:40:45

Ez nem újdonság, már 10 éve csak az emigráció maradt.

PAPÓ38 2015.04.13. 10:55:19

@maxval bircaman szerkesztő: Nem azt nem akarják. Nem akarnak birkák lenni mint amilyen Te vagy bérblogger.

PAPÓ38 2015.04.13. 10:59:38

@farcsika67: Ha a negyede valósul annak amit a Jobbik tervez, már sok minden megváltozik.
Ne feledjük a FIDESZ is sok jót ígért 2010-ben a választás előtt. Kb. 6 hónapig be is tartotta, aztán irányt váltott.

PAPÓ38 2015.04.13. 11:02:05

Neked kifizetem az odautat Moszkvába. Az ilyenek nem kellenek nekünk!!!

dundyvega 2015.04.13. 11:39:13

Nyerjen bármelyik párt 2018-ban, a többség akkor is Magyarországon marad, és erősebb lesz mind bármikor. A 150 éves török hódoltság, a Habsburg uralom, a kommunista diktatúra sem tudta teljesen kiszorítani a magyarságot erről a földről.

A pártpolitika csak megosztja az embereket. Sajnos mindegyik pártnál vannak olyan hülyék, akik azt mondják, hogy csak az magyar, az becsületes aki az ő pártjukra szavaz, a többiek pedig árulók, zsidók, nácik, tolvaj banda, cigányok. Az ilyen gondolkodásmód okozta Korea kettészakadását, az (oroszoktól finanszírozott )ukrajnai polgárháborút.

Egy magyarság van, nem kettő, és nem három. A Fidesz szavazó is annyira magyar mint az MSZP-re szavazó vagy a Jobbikra szavazó, ha magyarnak tartja magát. Ki vagyok én, hogy azt mondjam valakire, aki magyarnak tartja magát, hogy nem magyar, hogy áruló, hogy cigány, hogy náci? Én nem hiszem, hogy azok akik tegnap a Jobbikra szavaztak, azok már holnap elindulnának zsidókat irtani az országban. Nem hiszem azt, hogy az MSZP szavazói hazaáruló zsidó-cigányok, hogy a Fideszre szavazók azok mind-mind hülyék, habár az emberi hülyeség végtelen :(

2015.04.13. 14:07:16

csak lassan, lépésben
egyelőre takarítsuk el a maffiát, aztán majd foglalkozhatunk a nácikkal is

búvár kondér 2015.04.13. 15:44:51

Azért ne feledjük T. Brendel Mátyás, hogy Ön személyesen is sokat tett a Jobbik győzelméért!
A Jobbik győzelme az valójában a Brendel Mátyások, Gazda Albertek, Csizmadia Ervinek ...Szily Katalinok, Horn Gáborok stb, stb győzelme is. Ezért csak bátran HAJRÁ JOBBIK! HAJRÁ BRENDEL? HAJRÁ! S nem kell félni nem fog fájni. ....legfeljebb páran emigrálnak! ....meg amúgy is Gyurcsány a hibás.

Andráska8 2015.04.13. 16:09:43

Ez a baloldali jelölt talán leginkább egy volt párttitkárra hajazott, kár volt támogatni a baloldali pártoknak. :(
Az hogy győzzön, egy jobbos vidéken egyszerűen vicc lenne.

empoftla 2015.04.13. 16:20:45

@maxval bircaman szerkesztő: Így van, mi Magyarok nem akarunk nyugati liberlális (szabadságot, jólétet, demokráciát) jelentő modellt. Mi a putyini illiberális berendezkedésből kérünk. De sokat!

program készítő 2015.04.13. 16:23:01

Mi megmondtuk előre--és már most tudjuk az előrehozott vagy rendes választás eredményét is.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.13. 18:48:41

@maxval bircaman szerkesztő: ezek szerint akarják a pénzt, és dehogynem azonos a modell akarásával. olyan nincs, hogy nyárfát szeretnétek, de aubergine teremjen rajta!

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.04.13. 18:50:49

@Brendel Mátyás:

Nem éppen. A nyugat pénze egyszerűen NEM a nyugati modell eredménye.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.13. 18:53:00

@h.kovacs: "takarítsuk el a maffiát, aztán majd foglalkozhatunk a nácikkal is"

a nácik a nagyobb rossz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.13. 18:56:10

@búvár kondér: persze-persze, én buzdítottam az embereket, hogy savazzanaka a Jobbikra, ugye?:)

DéééeM 2015.04.13. 22:40:54

Brendel Mátyás! Ki vagy te, hogy csak úgy lehülyézed a választópolgárokat? Sértegeteg, kutyázod őket, csak mert nem úgy gondolkodnak ahogyan te? Gondolom te is vmi nagyon liberális, nagyon demokrata lehetsz, ami abban nyílvánul meg, h mindenki más hülye, meg féleszű mert nem azáltalad helyesnek vélt irányt követik. Ismerem ám az efféle nagyon liberális, nagyon demokrata felfogást...
Taníts minket Mester! Kit kellett volna megválasztani a "hülyéknek" ? Ja, persze tudom: Az 5 éve folyamatosan jól teljesítő Fideszt, vagy az előtte 8 évig hasonlóan remeklő Mszp-t, esetleg a vidéken a parlamenti bejutásküszöböt el sem érő Lmp-t. De a nép, az istenadta nép féleszű volt, és ezt a nácibácsit küldte a Legyen Ön is milliomos játékba. Nahát?! Ostobák! Pedig te előálltál a farbával. Szerintem, ha véletlenül ismét a húsosfazék közelébe kerülnének a kedvenceid, akkor néhány piszkos ülep nyelved által történő megtisztítása után mindent elkövetnél, hogy megtorold ezt a "hülyék" által elkövetett hibát. Mert ez a ti liberalizmusotok, a másképpen gondolkodás elfogadása ugye?
Egyébként ha 2018-ban valóban a Jobbik nyerne, akkor szerintem is eljönne a világvége, megtámadna minket a NATO, az EU kitelepíteni minket a Golan-fennsíkra (természetesen lakosságcserével egybekötve), kitörölnék a világ történelemkönyveiből a magyar részeket, ja és az ájfónod sem tudna utána magyarul. :-D Azt majd elfelejtettem, hogy ezek a mocskok felkötnének mindenkit aki barna hajú/szemüveges/balkezes/valamiféle fogyatékkal él- mert ez szoktátok felhozni mindig. :-DDD ( a két kiemelt népcsoportot szándékosan nem nevesítettem) Természetesen a kedvenceid választási győzelme esetén beköszöntene a jólét! (ismét) Mert annyira csodálatosan vezették ezt a jóravaló országot a kormányzásuk idején, hogy az maga volt az öröm és bódottá. :-) Valószínüleg folytatnák továbbra is áldásos tevékenységüket ( a megmaradt nemzeti vagyon elherdálása, még több visszafizethetetlen hitel felvétele, saját zsebük megtömése, életszínvonal alacsonyan tartása und so weiter..) ami nagyon tetszene a gazdáiknak, és a hiteminősítők rögtön kilátásba helyeznék a felminősítésünket, mindenki jókedvű és derűs lenne ugye?

Ja, Görögországot sem a Sziriza viszi csődbe, hanem a pénzpiac meghatározó szereplői, aki csak összekacsintanak cinkosan, elfogyasztanak egy kávét és öt perc alatt megbeszélik, h nekik nem tetszik az a kormány/párt. Aztán felemelik a telefont ugrasztják a láncos kutyáikat és láss csodát napokon belül eluralkodik a káosz, majd jönnek a "megmentők" akik hamarosan csodát tesznek. A gazdaság pedig a lőtéri kutyát sem érdekli.

Veridicus76-tal értek egyet, ne várd meg a 2018-at,még ma kezdj el csomagolni. :-)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.14. 20:20:14

@DéééeM: szerintem joggal hülyézlek le. az vagy. olyan sok marhaságot hordtál össze, hogy nem is kell kiveséznem, akinek 90 felett van az IQ-ja, az látja, hogy te igazolod a cikkemet, mint példa. akinek meg alatta van, az sosem fogja megérteni, és a Jobbikra szavaz. nem nekik és nem neked írtam a cikket, hanem a 100 felettieknek.

őnekik kell elmenni szavazni azért, hogy ne az olyan hülyék szavazata döntsön az országról, mint a tied. ennyi volt a cikk célja, és ezt te produkcióddal támogattad

DéééeM 2015.04.14. 20:40:17

@Brendel Mátyás: Azon gondolkodtam, hogy ennyi ésszel hogyan tanultál meg írni? Bár azt még az általános iskolai tanulmányaid során csak csak sikerült elsajátítanod, másodikos korodban, 12 évesen. :-)
Csak jól írtam akkor, ez a ti demokráciátok, ez a nagy tolerancia részetekről- konkrétan mindenki hülye aki nem a ti mantráitokat fújja. A kirekesztés, a megbélyegzés... Ejnye, ejnye. Ezért az írásodért kár volt iskolába járnod, téged minősít a hangnemed.
Édesapád inkább kisszéket csinált volna helyetted. :-)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.15. 06:40:35

@DéééeM:

"ez a nagy tolerancia részetekről- konkrétan mindenki hülye aki nem a ti mantráitokat fújja. A kirekesztés, a megbélyegzés.."

Én azt mondom, hogy a Jobbikosok hülyék. De sehonnan nem rekesztettem ki ezzel őket. A szélsőjobbosok ellenben a cigányokat és zsidókat nem csupán hülyének mondják, hanem a cigányokat például ugye lelövöldözik, kirekesztenék az iskolákból, volt olyan ötlet, hogy gettókba zárnák, és hasonlók.

Ha számodra a lehülyézés és ez ugyanaz, ha nem tudsz különbséget tenni, akkor ezzel is igazolod, hogy hülye vagy.

Egyébként nemcsak írni tanultam meg, de 3 idegen nyelvet, és Ph.D-m is van. kutató tudós voltam több ország különféle tudományos intézeteiben, ellentétben veled, akinek szerintem 6 elemije van.

DéééeM 2015.04.15. 10:45:03

@Brendel Mátyás: Ezek szerint sokra nem vitted sehol, ha hazajöttél Magyarországra... (bár tudom, neked a haza teljesen mást jelenthet) Vmi oka csak volt, hogy itt osztod az eszet, amiből neked is nagyon kevés jutott alapból.

Fényezheted magad az tanulmányaiddal, de ismét bebizonyosodott, hogy az iskolai végzettség és az intelligencia nem egyenesen arányos egymással. Igaz, te ebben is kivétel vagy, hiszen nálad az, csupán negatív előjellel. Ha sakkoznánk simán lehetnél a sötét paraszt. :-) Így viszont nem mondanám rád, h paraszt vagy, mert ezzel vérig sérteném azokat a földet művelő embereket,akik naponta keményen megdolgoznak azért, hogy a te mocskos szádba friss zöldség és gyümölcs jusson. ;-)

Olyanról nem olvastam, hogy valamelyik jobbikos cigányokat ölt meg, bár lehet te vmelyik idegen nyelvű lapon olvashattad az itteni kedvenceid hazugságait. Így megy ez nálatok, külföldről pocskondiázzátok ezt az országot, csúsztattok, ferdítettek, hazudtok.
Valószínüleg te is valami elitnegyedben lakhatsz,a te gyereke(i)dnek nem hiszem, hogy van olyan osztálytársa aki zavarja az órát, lopja a tízóraiját, felszerelését stb. Igaz a Lauderbe nem járhat olyan. :-) Javaslom, hogy menj és szerezz tapasztalatot Borsodban, Szabolcsban és még sorolhatnám a megyéket.

Szenszejem! Taníts minket! Add át a nagyszerű tudásodat az emberek széles rétegének! Minden vágyam, hogy ilyenné váljak, mint te! Szeretnék ugyanilyen flegma, lekezelő, arrogáns,pökhendi megmondóemberré válni, mint te! Az országnak is nagyságrendekkel jobb lenne, ha ilyen jellemű emberek ezrei dönthetnének milliók sorsáról, mint te!
Istenem, bocsásd meg neki, nem tudja, hogy mit cselekszik! :-)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.04.15. 22:54:24

@DéééeM: na jó, azt nem csináljuk tovább, hogy hülyeségekkel vádolsz az életem kapcsán, amikor meg cáfolom, akkor azt mondod, hogy nem baj, és mondod a következő hamis, ostoba vádat. eközben meg sötétben bujkáló kis mocsadék vagy, aki nem válaszol az őt érintő kérdésekre. mivel nem cáfoltad, maradjunk annál, hogy a hat elemiddel sehol nem éred el az én műveltségi és intelligencia szintem negyedét sem.

a cigánygyilkosságokat pedig szélsőjobboldaliak követék el.

mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=78420

mekeke 2015.07.19. 14:55:36

A kérdés, hogy a baloldali ember tud-e olyan pártra szavazni, amely nem a bankrendszer szekerét tolja. Tehát tőkeellenes, mindenkit dolgozni azaz termelni küld, a fehérgalléros bűnözést is eltünteti.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2015.07.26. 16:15:46

@mekeke: szavazz a munkáspártra, ha tőkeellenes hülye vagy!
süti beállítások módosítása