Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Viktor, nem kéne bereteszelni Putyin elvtársat!?!

2015.02.17. 07:07 | Brendel Mátyás | Szólj hozzá!

Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy köszöntsem a Szovjetunióból ideiglenesen hazánkban állomásozó a Magyar SZSZSZK-ba látogató Putyin elvtársat, Orbán Viktor nevében, mellett, helyett a Finn SZSZSZK világhírű énekeseinek eme gyönyörű dalával. Viktor úgy sem tudja ily méltóan köszönteni őt, jól tudom.

Hadd ragadjam meg az alkalmat arra is, hogy tájékoztassam Putyin elvtársat népköztársaságunk politikájáról, előrelépéseiről, haladó terveiről. Arról bizonyára értesült már a KGB egykori kiválósága, hogy országunk az orbáni vargabetűn úton haladva a keleti nyitás politikáját tűzte ki szemeink közé. Így tehát az összes baráti SZSZSZK-val szövetkezve szeretnék a világbékemenetét építeni, szemben az imperialista, nyugati szankciókkal.

Arról azonban talán még nem értesült Putyin atyuska, hogy Viktor elvtárs most újabb irányelvet tűzött belénk, ez pedig az ország ajtajának bereteszelése a gazdasági menekültek elől. Na most lehet, hogy első hallásra furcsán hangzik ez az ellentét, a nyitás és bereteszelés között, de ahhoz kérem Orbán Viktor zsenialitása, a felcsúti dialektika filozófiájának világító pászmája kell, hogy megértsük, hogyan lesz lészen ez lehetséges. "Vannak olyanok, akik szerint" a gazdasági menekültek szinte kizárólag kelet felől fognak érkezni, mint például Putyin elvtárs maga, aki erősen szankcionálva van, és erősen esik a GDP-je. Tehát mondhatnónk, hogy gazdasági menekült. Még a végén itt marad a nyakunkon valamelyik aluljáróban! És vannak akik azt az aljas rágalmat terjesztik, hogy emiatt a keleti nyitás és a bereteszelés politikája úgy mond ellent egymásnak, mint Bayer Zsolt Simicskának, de ez kérem nem több, mint imperialista rágalom. Kérem, a kétértékű logika az csak egy kommunista nyugati trükk. Ők nem képesek felfogni, hogy ez a két dolog igenis összeegyeztethető. Csak nagyon-nagyon-nagyon akarni kell!:)

Végül zárjuk a köszöntő ünnepséget azzal, hogy elénekeljük a himnuszt meghallgatjuk a Kedves Vezető 1989-es beszédét:

"A ma vállunkra nehezedő csődtömeg egyenes következménye annak, hogy (...) visszakényszerítenek bennünket abba az ázsiai zsákutcába."

 

 

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr127181313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása