Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Lézerjani üldözési mániája

2014.12.22. 11:42 | Brendel Mátyás | 170 komment

tobbtiszteletet2.jpg

"Volt pedig abban az időben Hódmezővásárhelyen egy Lázár nevű paraszt, aki teljes szellemi sötétségben élt, és csak ostobaságok jöttek ki a szájából. Jézus pedig ismerte a családját, és egyik alkalommal meglátogatá őket. Segítségül hívták Jézust, hogy segítsen Lázáron. Jézus pedig odamene a sötét barlanghoz, melyben Lázár elbújt vala, és szólítá, hogy <<Lázár, jöjj ki!>>. És történt csoda, Lázár valóban kijőve, és élt vala onnantól fogva a világosságban, és nem monda többé butaságokat." Lk. 305:206

Nos, nem kell minden csodát elhinni a Bibliában!:) A valódi Lázár János sajnos még nem jött ki a sötétségből, és azt nyilatkozta, hogy az ellenzéki tüntetéseket az amerikaiak (szerintem az Egyesült Államokra gondolt, és nem Venezuelára:) rendezi. Eddig ilyet egy olyan embertől olvastam, aki bevallottan asperger szindrómás. Na most ha ezt a minisztertől halljuk, akkor viszont már nagy baj van. Nem tudom, hogy a magyar népesség elmeállapota van-e olyan siralmas, hogy a többség elhiggyenek egy ilyen összeesküvés-elméletet, de az, hogy Magyarország miniszterelnöki hivatalának vezetője hiszi, vagy akár csak mondja ezt, az önmagában katasztrófa.

Na most vegyük például a december 16-i tüntetést, melyen ott voltam. Láthatóan egy csoport fiatal szervezte, talán a Hallgatói Hálózattól. Én nem vagyok benne ezekben a körökben. De azt láttam, hogy egy fiatal srác moderált, és irányított mindent, pár fiatallal beszélgetett, akik elintéztek dolgokat, hátrébb  tessékeltek minket hangszóróval, és pár nagyon aranyos lány pénzt és ajándékokat gyűjtögetett, teát osztogatott. Mi kellett ehhez a tüntetéshez?

1) Egy Facebook esemény, amelyre bejelentkezett több, mint 12 ezer ember. Kb ennyien mentek is el. Az eseményt támogatta sok olyan Facebook csoport, akik hirdették az eseményt. Köztük egy olyan is, amelynek 242 ezer tagja van. Ez bőven elég a 12 ezer ember magyarázatához. Az eseményt fizetett hirdetésben soha nem láttam.

2) Kellett hangosítás és egy kocsi. Azt korábbi tüntetésekből tudjuk, hogy ez nem olyan drága, és, hogy simán kijön a felajánlott pénzből. Sőt, korábbi tüntetés szervezésekor még maradt is pénz. Én magam is ajánlottam fel egy bizonyos összeget. És az biztos, hogy én nem vagyok amerikai.

3) A rendőrségen bejelenteni, szónoklatokat mondani, azt ugye ezek a fiatalok meg tudhatták oldani segítség nélkül is. Nem túl jól, de meg tudják.:) 

Mi szerepe lehetett volna Lázár szerint az amerikaiaknak?! Talán a CIA ott állt 12 ezer ember mellett 16-án, 18 órakor, és revolverrel zavarta ki őket a tüntetésre? Nálam nem voltak, én magamtól mentem ki, és a Facebookról értesültem az eseményről. A tüntetésen nem szórtak dollárokat a tüntetők közé, nem osztogattak popcornt és hamburgert, nem énekelt Shakira, és semmi hasonló dolog nem történt, amivel az ameriakaiak akár csak egy emberrel többet is kivihettek volna. Szerintem semelyik tüntető sem az egy pohár ingyen teáért ment ki. Azok az emberek bizony saját akaratukból mentek ki. És elnézve az összes közvélemény-kutató intézet felmérését, az utóbbi hónapokban az a kb 10 százalékos esés, és az a kb. 1 millió ember, aki elpártolt, az sem az amerikaiak műve. A Századvég és a Nézőpont is óriási esést mért, tehát nem is manipuláció eredménye. Ebből a majd egymillió emberből meg lazán kijön egy 12 ezres tüntetés Budapesten bármiféle rásegítés nélkül. Nem az amerikaiak szervezték ezt, hanem a Fidesz szervezte jól meg magának a sok hülye intézkedésükkel és a korrupt politikusaikkal.

Szóval mi a lóhalált szervezhettek volna ebben az amerikaiak? Nem értem. Ez az összeesküvés-elmélet siralmasan gyenge, ha már a kormány megőrül, akkor egy kicsivel több fantáziát, és kreativitást várok tőlük!

Több tiszteletet Paranoiának!:)

Egyébként a kormány azt a felháborító kérdést nem vizsgálja, hogy a CÖF az adófizetők pénzéből utaztatott lengyeleket a Békemenetre, és hasonlók. Pedig az, hogy magyar adófizetők pénzét ilyenre használják, sokkal durvább a magyarok szempontjából, mint az, hogy az Egyesült Államok politikusai vagy vállalkozói mire használják saját vagy mások pénzét.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr997003927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.22. 11:51:26

Nyilvánvaló tény, hogy az "elégedtlenséget" Washingtonból szítják. Ezt csak egyesek direkt nem ismerik el.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.22. 11:59:06

@maxval bircaman szerkesztő: veled már megbeszéltem, hogy kurvára bugyuta az a hited, hogy a tüntetők külföldi újságok híradásai alapján mennek ki tüntetni. ez az üldözési mánia teljesen konkrét formája, teljes reality check errorod van. hülye vagy. de ezt egyébként már be is vallottad.

randomuser1 2014.12.22. 12:26:32

@Brendel Mátyás: szerintem csak egy troll, a régi maxval egy kínosan precíz, tanult arc volt, aki a végtelenségig tudta a saját nézőpontját argumentálni, ez meg csak felszínes kinyilatkoztatásokat tesz, mindenféle magyarázat nélkül.

randomuser1 2014.12.22. 12:50:59

@Brendel Mátyás: hja kérem, mindenkinek megvan a maga hobbija, de trollokkal és botokkal vitázni, elég ritka szórakozási forma.

Énmégújvagyok 2014.12.23. 06:50:54

@maxval bircaman szerkesztő: Te egy igazi hülye vagy, de ott is csak másod-, harmad-vonalbeli!

2014.12.23. 07:46:24

nem kell kreativitás, ameddig az agyhalottak ezt is beveszik
a pincsisajtójuk folyamatosan ezt az usa faszságot nyomja
ha meg már nem hatásos, akkor jön a csodafegyver a tüntetők ellen :
gyurcsány

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 08:02:36

@h.kovacs: hát igen, erre vagyok kíváncsi. mennyire elmezakkant a magyar társadalom? hányan veszik be az ilyen iszonyat bugyuta, hülye, explicit összeesküvés-elméleteket?!

2014.12.23. 08:11:10

@Brendel Mátyás: szerintem beveszik, az usa kitiltási ügy nyilvánosságra hozása és napirenden tartása is ezt a célt szolgálja, a sajtójuk meg egyfolytában nyomja
de valószerűnek tűnik az is, hogy az egész fidesz valójábvan már orosz kottából játszik

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 08:32:10

@Énmégújvagyok:

Kösz a meleg szavakat, de én csak az ötödik vonalban vagyok.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 08:33:22

@Emmanuel Goldstein:

Maxval csak egy van. Egyszerűen az ember időnként megunja ugyanazt magyarázni 100-adszor is. Ennyi.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 08:34:20

@h.kovacs: @Brendel Mátyás:

Egyszerűen ezek tények. S tényeket "bevenni" nem nehéz dolog.

Fax 2014.12.23. 08:38:30

Akkor már ketten vagyunk Janival. Szerintem is köze van Amerikának a tüntetésekhez. Mellesleg nemrégiben explicite kijelentették ők maguk, hogy készülnek/készültek ilyesmire (Közép-Kelet Európa országaiban civilek támogatásával befolyásolni a közélet alakulását). Nem kell itt agyhalottazni kedves libsik.. :) Nem mindenki hülye aki nem libsi.. Az orosz "közeledésünk" egyértelműen szúrja a szemét az USAnak. Másrészt amit a NAV elnökével művelnek több mint aljas. Még mindig a puszta rágalmazásnál tartunk miközben Goodfriend libsi think-tank-ek gyűléseire jár, nem is palástolja, hogy nem pártatlan. Röhej...

Sir Galahad 2014.12.23. 08:39:12

Másról van itt szó. A Fidesznek érdeke, hogy a tüntetéssorozatot úgy tudja kommunikálni, hogy még ha van is mögötte valós elégedetlenség, ereje azért van, mert külföldről támogatják pénzzel, logisztikával, emberek kiképzésével stb. Jó kérdés, hogy ebből mennyi az igazság; mutatnak jelek arra, hogy azért több ez, mint konteó - de a lényeg nem ez. Ha a Fidesz ügyesen kommunikálja, amit szeretne, a megmozdulások hitelessége sokak szemében megkérdőjeleződik. Ez a lényeg. Lázár tehát nem hülyült meg, hanem egy tudatosan felépített kommunikációban vesz részt.

Fax 2014.12.23. 08:41:56

@h.kovacs: Meglehetősen különös, hogy ezt írod miközben Amerika egyértelműen elismerte, hogy különböző eszközökkel gyakorol nyomást a térség országaiban a kormányokra.

Fax 2014.12.23. 08:46:23

@Sir Galahad: Igen, ez a Fidesz érdeke és nyilván ezt kommunikálják de be kell látni, hogy van is benne valami. Már pusztán Goodfriend gesztusokban kimutatott állásfoglalása is egyértelműen kormányellenes és nem is leplezett. Simán elképzelhető, hogy az amerikai adminisztráció bátorítja erre, de ha magától csinálja akkor is rettenetesen undorító és elfogadhatatlan.

chepunk 2014.12.23. 08:58:22

@maxval bircaman szerkesztő:

Aha! Tehát akkor az "amerikaiak" akarnak segíteni a magyar nemzetnek, hogy megszabaduljon a Fidesz nevű parazitától? Akkor az amcsikkal vagyok :-)!

2014.12.23. 09:02:09

@Fax: a kormányra, nem a közvéleményre. De higgy, amiben akarsz. Én azt hiszem, bekapok egy whiskey-t. Írt, nem amerikait.

komisz_kölök 2014.12.23. 09:03:00

@Brendel Mátyás: latod, most ismerted be, hogy a zamerikaiak vannak a dolog mögött. Hiszen a facebook amerikai :))

@maxval bircaman szerkesztő: nagyon irigylem az olyan embereket, akik tüzön vizen ät, kemeny, fasza gyerekkent kiällnak a velemenyük melett. Hajrä, csak igy toväbb. Az biztos nem jätszik szerepet a dologban, hogy a zemberek nem szeretnenek szäzmilliärdokert stadiont meg budai värat epiteni. Vagy hogy a haverjaid egyre nyiltabban kerkednek a lopott penzzel. Mindenkinek fasza az elete, az orszäg erös, biztos kezekben hasit a szebb jövö fele. Aztän hirtelen kapsz egy SMS-t a CIA-tol, es kimesz tüntetni, mert belätod, hogy tevedtel, szar az egesz.

Tudod egyre több, egyre tävolabbi ismerös keres meg, hogy segitsek kijutni neki a magyar känaänbol. El ishajtom öket a *csäba ezentul. Ne üljenek fel az amerikai propagandänak...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 09:04:15

@Fax: "explicite kijelentették ők maguk"

hivatkozás?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 09:06:26

@Sir Galahad: "mutatnak jelek arra, hogy azért több ez, mint konteó"

miféle jelek?! konkrétan hogy a faszban visz ki az Egyesült Államok szerinted 12 ezer embert tüntetni?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 09:07:40

@Fax: "eszközökkel gyakorol nyomást"

az lehet, de ha valaki azt hiszi, hogy tüntetést szerveznek, annak elmegyogyóban a helye

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 09:08:57

@komisz_kölök:

Csúsztatsz. Olyan cáfolsz, amit nem állítottam. Így könnyű vitázni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 09:11:05

@komisz_kölök: "Hiszen a facebook amerikai "

akkor az amerikaiak szervezték a randimat két éve azzal az aranyos kis lánnyal, aki sikítozott az ágyban?!:)

komisz_kölök 2014.12.23. 09:13:04

@maxval bircaman szerkesztő: "Nyilvánvaló tény, hogy az "elégedtlenséget" Washingtonból szítják. Ezt csak egyesek direkt nem ismerik el. " Te nem olvasod amit irsz? Igy könnyü vitäzni...

komisz_kölök 2014.12.23. 09:15:37

@Brendel Mátyás: jaja, biztos jol szolgälod az euroatlanti kapitalista cionista olajmulti multikulti lobby erdekeit. Ez resze a kompenzäcios csomagnak :)

Gyorgy Nagy 2014.12.23. 09:23:50

Ezeknek a fideszes vidéki BUNKÓ PARASZT gyerekeknek üldözési mániájuk van. Bezzeg a Lenyulásokban nincs skupulusuk!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.23. 09:26:38

Ez nem csak Lázár paranoiája. Ez a hivatalos fidesz kommunikáció, amit a rohamosan fogyatkozó rajongó és hívő tábor is mondogat. Mindenhol ezt a modellt követik, valakit / valamit kikiáltanak ellenségnek, befeketítik, majd hozzákötnek mindent, amit be kívánnak sározni. A sározásban világelsők, erre büszkék lehetnek. Ezt látjuk most is. Persze gond, hogy ahogy fogy a tábor, egyre több embernek tűnik fel a "valóság" ezek az eszközök is egyre kevésbé hatékonyak, sőt nevetségessé vállnak.

sas70 2014.12.23. 09:32:02

@Fax: Előbb-utóbb minden autoriter rendszerben felüti a fejét a paranoia. Úgy látszik ennek most jött el az ideje. A paranoia pedig nyilvánvalóan ellenségképeket fest, mert manifesztálódnia kell.
Te sötétben bujkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár reszkess!
És az ellenségek a sorainkba férkőztek. lsd: fideszen belüli beszólások!

chepunk 2014.12.23. 09:34:01

@maxval bircaman szerkesztő:

Vicces milyen hamar megcáfolod saját magad! Ha ugyan valóban ugyan az vagy, nem az egész Fidesz kommunikációs iroda használja a profilod... :-)!

2014.12.23. 09:34:06

@Simlicske: göbbels büszke lenne rájuk

Szabványok 2014.12.23. 09:34:27

a) Szerintem nem avatkozik be az USA.
b) És ha beavatkozna?
* '45-ben minden vágyunk az volt, hogy beavatkozzanak és elkergessék a németeket is, meg az oroszokat is, meg saját ostoba vezetőinket is.
* '56-ban is azt vártuk, hogy fegyveresen(!) beavatkozik.
* Kádár alatt üdvözült képpel hallgattuk a SZER-t, amelyik igen keményen beavatkozott, fellazító propagandát folytatott.
* '89-ben az ellenzéki vezetők Soros ösztöndíjat kaptak és sok más módon is támogatta a szabad világ a magyar rendszerváltást. (Meg mi is támogattuk a román rendszerváltást.)
* Nekem semmi kifogásom az ellen, ha az USA é annak képviselői kimutatják, hogy mi az álláspontjuk a magyar politikáról. Számomra jelzés értékékű, hogy Goodfriend elment tüntetésre. Ezzel azt közölte az USA jó néven venné, ha Orbán eltűnne. Mi ezzel a baj? Nem lehet véleménye? Nem artikulálhatja a véleményét?
Ki tiltja és hogyan meg neki?

2014.12.23. 09:35:02

@sas70: Hamarosan nagy igény lesze tanukra. Igen, olyanokra. :)

hidroponi 2014.12.23. 09:35:31

lezerjani nem allamtitkar hanem miniszter.
egyebkent a hujeseg ragados tegnap a hirtvben a bikinis nemeth alajos mar olyat allitott, hogy goodfriend fizette a tuntetes reszvevoit.
eddig azt hittem csak egy fasz fideszes zenesz, de mostanra mar egy pocsarcu fidiota lett belole.

Fax 2014.12.23. 09:36:04

Azon azért csodálkozom, hogy az itt sertepertélő libsik egyike sem találja "beszédesnek" és kifogásolhatónak, hogy a NAV elnök bizonyítékok nélkül lett megvádolva. Pedig a liberális igazságnarratíva alapvetése, hogy akkor vádoljunk ha bizonyítani is tudunk (mondjuk a józan ész és az alapvető morál is ezt diktálja). Amit Amerika és Goodfriend eddig művelt ebben az ügyben semmiben sem különbözik attól, ahogyan az ötvenes években a komcsik jártak el a koncepciós perekben.

2014.12.23. 09:36:20

@Szabványok: Á, a trollokat ez nem érdekli. Ha van sapkája az a baj, ha nincs, akkor az.

Sir Galahad 2014.12.23. 09:40:24

@Brendel Mátyás: Bocsánat, de én nem írtam, hogy az USA visz ki 12 ezer embert tüntetni. Azt írtam a tüntetésekről: "külföldről támogatják pénzzel, logisztikával, emberek kiképzésével stb." Ez nem ugyanaz.

chepunk 2014.12.23. 09:41:57

Másrészt nagyon vicces a tüntetések mögött "amerikát" látni, amikor a Fidesz már Zsirinovszkij zseb pártja. Eredetileg a Jobbik is az volt, csak vett szebbet, nagyobbat, ez a Fidesz, volt az a pénz (még akkor...). Ha ugyanis az "urizálásra" való pénzt nem lopták, akkor ki fizette a milliós órákat, többszázezres táskákat, palotákat, 10 éves gyerekek luxuskéglijeit? Csak nem a KGB (FSZB-re átkeresztelve)? Petike is csak nem a guruló rubelekért volt Moszkvában? Ugyan egyre nagyobb bőrönd kell hozzá mostanában, de megoldható :-)!

2014.12.23. 09:43:12

@maxval bircaman szerkesztő: A tények: Bulgária és Románia nélkülünk ült le megállapodni egy észak-déli gázvezetékről....
Ukrajnának a kazahok együttműködést ígértek.... a fehéroroszok nemfogadnak el rubelt a szállításokért.... az elnökük szerint nem akarják, hogy az orosz rubel válsága magával rántsa az ő pénzüket is...
A tény: Putyin eddigi barátai sem hisznek benne....
Nyilván őket is az USA pénzelte.....
Sőt, Putyint is az USA pénzeli, hogy rántsa magával Magyarországot is!
Birka. Bekapod? Válasz:

Netuddki. 2014.12.23. 09:43:13

Nézd! A lázár mondott egy nyilvánvaló hülyeséget, Te meg késztetést éreztél, hogy megmagyarázd. Az "annyitisér" lézerdzsoni ezzel el is érte a célját.

Miért nem lehet ezt egyszerűen azzal elintézni, hogy nem az USA lopja itt a közpénzt, és nem az USA töltötte fel bűnözőkkel a parlamentet. A magyar állampolgároknak meg minden joga megvan arra, hogy ez ellen tüntessenek. Ami a lézerdzsonikának nyilvánvalóan nem tetszik, ugyanis sok vesztenivalója van, beszél marhaságokat a helyett, hogy mondjuk egy nyilvános vagyonosodási vizsgálatnak vetné alá magát és rokonságát. Amíg ez utóbbira nem hajlandó, akkor kussoljon inkább mint szar a füben. De jobb ha észben tartja, hogy ez a vizsgálat előbb-utóbb be fog következni.

Még a kötél is tisztában van vele mennyire korruptak ezek:
index.hu/belfold/2014/12/22/kover/
Aszongya: "Én elhiszem, hogy ők tisztességesen gazdagodtak meg..."
Na most, minden normális ember tudja, hogy hinni a templomba köll. Az ilyen elszólások többet érnek minden beismerésnél.

Más.
Már a magyarinfó oldalon se lehet kommentelni. Mondjátok meg már a gyurcsánynak, hogy elég értelmes embernek látszik. De hagyta magát lekaraktergyilkoltatni a fidesszel, úgyhogy ne akarjon tüntetni a civilekkel! Árt az ügynek és ha mégis megteszi akkor már semmi sem mossa le róla, hogy az orbántól kapja a fizetését.
Ha meg mégis kint lesz akkor az "orbántakaroggy" mellé a "gyurcsánytakaroggy"-at is fel kell vésni...

Fax 2014.12.23. 09:44:01

@sas70: "Előbb-utóbb minden autoriter rendszerben felüti a fejét a paranoia."

Azért ez ettől bonyolultabb. "Orbán rendszere" mellesleg nem autoriter. Az a aki a mai rendszert autoriternek tételezi az rossz premisszából indul ki. Ha autoriter lenne akkor a székházdobálók össze lennének verve egy sötét cella mélyén és Parti Nagy Lajos nem ebszélhetne ökörségeket (szegény, egyre hülyébb a lelkem) élő egyenesben az ATV-ben.

chepunk 2014.12.23. 09:44:24

@Fax:

Már rég elküldték a bizonyítékokat, a feljelentéssel együtt csak nem történt semmi, utána jött a kitiltás.

2014.12.23. 09:44:29

@Sir Galahad: Te is elmeháborodott vagy? Épp most bizonyította be a Brendel, hogy nem kellett túl sok pénz. Megszervezni se volt egy nagy truváj. Az, hogy a szónokok képzettek, meg nem is téma.....

sas70 2014.12.23. 09:45:16

@maxval bircaman szerkesztő: Nyilvánvaló tény, hogy az elégedetlenséget nem kell szítani, az létezik szítás nélkül is. Tudod, Occam borotvája.
És a szar, előbb-utóbb kiborul kiborul. Általában akkor, amik megtelik a bili. Ilyen egyszerű ez!

2014.12.23. 09:45:25

@Fax: Javasolnám rákeresni a diktatúra fogalmára. Tetszik keverni a nyílt és a burkolt diktatúrát....

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.23. 09:45:34

@Fax: Szerintem senkit nem érdekel, hogy min csodálkozol. És attól, hogy neked nem mondták, még nem biztos ám, hogy nincs bizonyíték.

Netuddki. 2014.12.23. 09:46:08

@chepunk: A lézerdzsoni arra adjon választ, hogy miből pénzelték magukat a maszop alatt? Csak nem ruszki kölcsönökből?

2014.12.23. 09:46:12

@sas70: Nem szokott borotválkozni, ne mondj neki ilyeneket, ez nem hivatkozási alap nála.

Fax 2014.12.23. 09:46:57

Egyébként már sak azért sem tudunk soha egyetérteni mert például Első Fülkeforr Parti Nagy Lajos egy mukkot sem szólt amikor szemeket lőttek ki, amikor gyéefék tíz százalékra kúrták fel és el a hiányt, amikor összevissza hazudoztak az EUnak. Sorolhatnám napestig. Nos EFPNL akkor kussolt mint szar a fűben.

2014.12.23. 09:47:27

@Fax: Ja, és a Magyar Nemzet borította a kitiltási botrányt, tehát elmondhatjuk, azokat is az usákok pénzelik!!!! Fujjjjj.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 09:47:28

@chepunk:

Vannak akik utánoznak, de csak én vagyok ez, egy darab ember.

Honnan tudhatod, hogy én vagyok az, s nem valemelyik utánzó? Csak nekem vannak cikkeim a bircahang.blog.hu-n.

Nem vagyok egyetlen párt híve sem 20 éve, a Fideszt beleértve.

Fax 2014.12.23. 09:47:52

@Simlicske: Nagyon úgy tűnik, hogy nincs. Sőt, szinte biztos. Zavarkeltés volt a cél bármi áron és ezt el is érték. Szarnak ők rá, hogy nincs bizonyíték.

Fax 2014.12.23. 09:48:25

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem keverek semmit. Játszani én is tudok a szavakkal.

komisz_kölök 2014.12.23. 09:48:53

@Fax: tök igazadvan. Felhäborito, hogy ebben az orszägban valaki azt hiheti, bärmi problema lehet a NAV körül. Hiszen
- gözerövel vizsgäljäk az elelmiszerek AFA-csaläsaival kapcsolatos bejelenteseket
- a maradek embereket räällitottäk annak kideritesere, hogyan lehet lezerjaninak millios oräja, uj lakäsa a bejelentett fizetese melett.
- a többi maradek azt vizsgälja, miert 25M lett hirtelen minden pälyäzat erteke
- aki meg ezen kivül maradt, az a felcsuti polgi vagyonosodäsät vizsgälja
Amugy is minden rendben a NAV-al kapcsolatban, hiszen a minden reszletre kiterjedö ätvilägitäst azota is hetvegente megcsinäljäk, csak hogy ne jöjjenek ki a fromäbol.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 09:49:04

@sas70:

Nincs ország, ahol ne lenne valamilyen elégedetlenség.

A helyzet azonban az, hogy ez csak akkor vezet kormánydöntéshez, ha:
- az elégedetlenség elér egy magas szintet,
- idegen erők állnak az egész mögött.

Sir Galahad 2014.12.23. 09:51:21

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem vagyok elmeháborodott, neked viszont bizonyára memóriazavaraid vannak. Amiről én beszéltem, arra vannak bizonyítékok, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül egy tüntetést megszervezni. Egy példa erre mondjuk annak a beismerése az ATV-ben, egyenes adásban, hogy a Norvég Alap pénzéből szerveztek kormányellenes tüntetést: mandiner.hu/cikk/20140624_a_norveg_alap_penzebol_is_tuntettek_lazar_ellen

Persze lehet, hogy az ATV is a Fidesz szócsöve.

lavór 2014.12.23. 09:51:32

A Fidesz ezt benyalta. Így jártak, már csak az a kérdés, mikor lesznek az előrehozott választások.

saját macskám 2014.12.23. 09:51:39

meddig él egy cipő ha kin hagyják az erdőbe

Fax 2014.12.23. 09:52:02

@chepunk: Nem küldtek bizonyítékot, amúgy szerinted érdemben érdemes veled beszélgetni erről, ha tényszerűen valótlanságot allítasz? Semmiféle bizonyítékot nem küldtek arről, hogy Vida Ildikó mibden bűnös. Amit átadtak - a cetlit - az mindennek a szembeköpése volt amit valaha a liberális világ az igazságról és az emberi jogokról valaha kitalált. Abban semmi konkrétum nem volt, tényleg csak a hülye nem érzékeli, hogy septiben összeírtak valamit, hogy a csahos ballib média tudjon mibe kapaszkodva vádaskodni. De mondom: a célt elérték, a zavarkeltést.

Netuddki. 2014.12.23. 09:52:10

@sas70: "Előbb-utóbb minden autoriter rendszerben felüti a fejét a paranoia."

Paranoia? Na ne röhögtess! Amit a fidesz csinál az gyakorlatilag a diktátorok kézikönyvének a propaganda fejezet, elterelés alfejezete alatt található.

Ilyen esetekben a paranoia nem ebben fejeződik ki. Hanem abban amikor majd az orbán elkezdi "kinyírni" a körülötte lévőket abban a hitben, hogy a hatalmára törnek.
Azt hiszik a fiúkák hülyék a magyar állampolgárok, de gyakorlatilag minden információ hozzáférhető, és aki tud a sorok között olvasni, annak "ezek" olyanok mint a nyitott könyv...

Fax 2014.12.23. 09:53:24

@Sir Galahad: Hagyjad, ezeket semmivel nem győzöd meg, tényekkel semmiképpen.

2014.12.23. 09:53:41

@Fax: De, autoriter. Az, amit te írsz le, már kemény diktatúra.

sas70 2014.12.23. 09:54:01

@Fax: Egy autoriter rendszer, még nem feltétlenül diktatúra. Persze, könnyen lehet az belőle. És az, hogy valaki jártathatja a pofáját és nem viszik rögtön börtönbe, még nem demokrácia. Nagy baj, hogy az embereknek magyarázni kell, hogy a demokráciának mik a lényegi elemei. És amúgy szerintem hülyeséget beszélni, mindenkinek joga van. A nagy gáz az, ha felelős pozícióban nyilvánvaló hülyeségeket csinál is és semmi kontrollja nincs!

lavór 2014.12.23. 09:54:37

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

"Azt hiszik a fiúkák hülyék a magyar állampolgárok..."

És nem csak hiszik, tudják is. Az állampolgárok be is bizonyították a hülyeségüket. Ki így, ki úgy.

2014.12.23. 09:56:05

@maxval bircaman szerkesztő: A második "ha" némi kgbiskoláról árulkodik. MIkor mentek már nyugdíjba?

Netuddki. 2014.12.23. 09:56:42

@Fax: "Semmiféle bizonyítékot nem küldtek arről, hogy Vida Ildikó mibden bűnös."

Ó bazmeg! Elmész te anyádba a fideszes propagandáddal! Az ildikónak megmondták hogyan kérheti ki a VÁDAKAT, de szemmel láthatóan az ildikód qrvára nem igyakszik kikérni és nyilvánosság elé tárni.

Mellesleg egyvalamit áruljál már el fidesztroll! A vidaildikót mi a faszomért véditek annyira? Csak egy átlaghakapeszi, mégcsak nem is szimpatikus valaki a NAV élén. Miért ÉRINTHETETLEN baszki? Na ezt bubogd meg nekem!

Fax 2014.12.23. 09:57:44

@sas70:
Ráolvasol. Nem autoriter, sem szervezeti felépítésében, sem cselekedeteiben, csak szeretnéd ha az lenne és szómágiát játszol. Az, hogy neked speciel nem tetszenek egyes kormányzati cselekvések attól még nem autoriter. Megnyugtatlak: nekem sem tetszik minden kormányzati megnyilvánulás, de attól még nem tartom autoriternek.

lavór 2014.12.23. 09:58:00

@fagyospityóka:
Ha elküldjük őket... De inkább halálukig dolgozzanak havi 45000-ért.
Felhőtlen nyugdíjas életet... ugyan!

2014.12.23. 09:59:40

@Fax: @sas70: Ceausescu és Iliescu között csak annyi volt a különbség, hogy az előbi bekasztlizott, ha pofáztásl, a második leszarta, minthe semmi sen történt volna. Igaz, hogy amikor már túl sokan pofáztak, akkor gyorsan összehozott egy fekete márciust Marosvásárhelyen, vagy egy bukaresti bányászkirándulást. Egy tőről fakadtak.

2014.12.23. 10:00:52

@lavór: Igaz is. Végtére is annak ideján remek munkahyelyeket hoztak létre: Vorkuta, Recsk, Duna-Delta...

Fax 2014.12.23. 10:01:02

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Egyenlőre csak a saját ostobaságod bizonyítottad és ezzel a stlussal nem is kívánok a továbbiakban szembesülni, ezért ha lehet innentől nekem többet ne írj egy szót se. Mellesleg ilyenkor hol van a blogmoderátor? Engem sokkal kisebb erejű megnyilvánulásnál kivágnának, kíváncsi vagyok, hogy veled ezt teszik-e.

Netuddki. 2014.12.23. 10:01:26

@Sir Galahad: Mandiner? Muhaha!

Mellesleg ki nem szarja le ha a norvégalap pénzéből tüntetnek? Nem közpénz, arra szórják el amire akarják. A cöf meg közpénzből tüntet az orbán rezsim mellett. Na ez utóbbi kemény sikkasztás, bűncselekmény...

sas70 2014.12.23. 10:03:21

@maxval bircaman szerkesztő: Nem kell idegen erőknek állni semmi mögött, sőt. A demokráciákban úgy szokás, hogy ha a többség elégedetlen a politikusokkal, akkor a választásokon elzavarja őket a picsába. A gond akkor van, ha a politikusok elkezdenek trükközni, hogy minél nehezebb legyen elzavarni őket. Mert akkor az embereknek más módszert kell keresni, hogy kikényszerítsék a politikusok leváltását. Egy demokráciában erre is megvannak a legális lehetőségek. Ha ezeket is elkezdik beszűkíteni, akkor viszont könnyen előfordulhat, hogy az emberek keményebb eszközökhöz nyúlnak és lehet, akkor már nem csak pár politikust váltanak le és nem a szavazatukkal.

Fax 2014.12.23. 10:04:07

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Amúgy ha már hazudtál libsikém:
Idézek a 444.hu-ról:

"Tisztáznunk kell valamit: Vida Ildikó kérni kérheti a bizonyítékokat, de megkapni szinte biztos nem fogja"

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.12.23. 10:04:36

@chepunk: Akik azt gondolják, hogy a tüntetésekhez van némi köze az Usának azok üldözési mániások. Akik viszont azt állítják, hogy a Fideszt és a Jobbikot Oroszország pénzeli azok lángelmék. Értem.

Fax 2014.12.23. 10:04:47

@Fax:
„az amerikai törvények alapján a Külügyminisztériumot semmi sem kötelezi bizonyítékok átadására, még az érintett személynek sem”,
mi több,

„bizonyos vonatkozó törvények konkrétan tilthatják, hogy ezeket az információkat az érintett tudomására hozza”.

Fax 2014.12.23. 10:05:53

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote:
:))) Ha lenne lájk, lájkonám... Ütősen világítod meg a defektes gondolkodásukat.

Fax 2014.12.23. 10:07:12

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Nem vagyok troll. Ez számotokra valami sajátos belterjes sport? Mármint, hogy aki mer nem egyetérteni a faszságaitokkal az egyből troll lesz. Neked ilyenkor jó? ejakulációd is van?

komisz_kölök 2014.12.23. 10:08:49

@maxval bircaman szerkesztő: "idegen erők állnak az egész mögött" Ez nagyon jo. Vedesd le es irj ezzel a cimmel egy jedi visszater folytatäst :)) Sci-fi-ben lätom ugyis otthon vagy :))

Nem akarja senki megdönteni a magyar kormänyt. 12 ezer vagy akärmennyi ember böven keves ehhez. A lehetöseg, es a fidesz felelme (meg persze az egesz maszopos brigäde is, nemtom ma hogy hivjäk ep öket) az, hogy ebböl a dologbol olyan ellenzeki erö nö ki, ami szepen legitimen levältja öket a köv. välasztäsokon.

Amugy a harmadik lehetöseg az, hogy elfogy a penz, es összeomlik pl. a nyugdijrendszer. Na akkor jöhet megdöntes. Persze a fidesz olvasatäbanaz sema felelötlen gazdälkodäs eredmenye lenne, hanem az "idegen penzügyi körök ärmänykodäsa".

sas70 2014.12.23. 10:09:37

@Fax: Lehet, hogy te nem tartod autoriternek, pedig sok szempontból tökéletesen megfelel a kritériumoknak. És nem az intézkedések színvonaláról beszélek, mert az egy más tészta, hanem a döntési mechanizmusokról és az azokat kiszolgáló intézményekről. Épp a fiam kérdezte az egyik nap, hogy miért születhetnek szar törvények? Elmagyaráztam neki azt a mechanizmust aminek működni kellene, aztán azt, ahogy ma nálunk működik. A megállapítása: na ez kb. a felvilágosult abszolutizmusnak felel meg. Hát kb. igen.

Fax 2014.12.23. 10:10:08

@komisz_kölök:
Nem értem miért bezsélsz a fidesz felelőtlen gazdálkodásáról miután 5. éve 3% alatt a hiány. Ugyanez gyéeféknél tíz százalék volt az EU tudtával és belegyezésével, nem mellesleg.

Fax 2014.12.23. 10:10:59

@sas70: Vannak problémák, ezt kétséggel elismerem. Nekem sem tetszik maradéktalanul amit a Fidesz csinál.

Netuddki. 2014.12.23. 10:12:56

@Fax: Idézni linkkel együtt szoktak balfasz! Mellesleg én inkább a Goodfriendnek hiszek, aki azt mondta folyamodjon az idikód vízumért oszt akkor megkapja mivel VÁDOLJÁK. Ami alapján mondjuk már simán kikérhetné a magyar állam a BIZONYÍTÉKOKAT is.
Nem kell itt rizsabizsázni, meg keverni a szart bazmeg, minden csakis az orbán rezsimen múlik! Nagyon is érthető okok miatt NEM AKARJÁK, hogy pont legyen a történet végén.

De megsúgom, csak most, csak neked, előbb utóbb elő fognak állni a farbával az amcsik. Lesz itt bizonyíték aztán jön majd a jajveszékelés meg a sikítozás is. Annyira hülyék vagytok, hogy nem jöttök rá hogyan építették fel ezt az egész kitiltási ügyet. Az orbánék simán, óriási győzelemmel kijöhettek volna belőle, ha becsületesek. De mivel velejéig korruptak, belegabalyodtak mint majom a horgolócérnába. Óriásit esett a "népszerűségük" még a saját berkeiken belül is. Szánalmas, hazug, tolvaj banda!

Netuddki. 2014.12.23. 10:15:35

@Fax: Fidesztroll kiscsákó! Ne süllyedj le a szintemre, mert még legyőzlek a rutinommal! Muhaha!

"Fax 0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2010.04.28. óta tag."

Sir Galahad 2014.12.23. 10:18:43

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Igazad van, lehet, hogy az ATV is a Fidesz szekértolója....

De most komolyan. Persze, a norvég alap - meg a franc tudja még, ki - tőlem adhat pénzt kormányellenes tüntetésekre, csak utána ne tessék lehülyézni azt, aki azt mondja, hogy külföldiek adnak rá pénzt.

Ennyi.

sas70 2014.12.23. 10:20:24

@Fax: Akkor talán ennek kellene a kiinduló pontnak lenni, hogy az emberek minden irányból nyomást gyakoroljanak a politikusokra, hogy a helyes arányokhoz találjanak vissza! És most itt tök mindegy, hogy ki milyen világnézetű, vagy politikai eszmerendszerrel rendelkezik, mert a hülyeség az hülyeség, akármilyen színű!

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2014.12.23. 10:21:04

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ez valami ultima ratio nálad?
Kissé mókás, hogy pont te állítod ezt, amikor hét és fél éve napi 7 kommentet tolsz be.

komisz_kölök 2014.12.23. 10:21:34

@Fax: azert pl, mert a budai vär felujitäsära 200Mrd megy, lakossägi energetikai felujitäsra meg, ha jol emlexem 3Mrd. Hogy a közhelyes stadionozäsba ne menjek bele...
Ha egy orszäg presztisberuhäzäsokra költi a penzt, megterülö befektetesek helyett, az nem jelent jot az älmoskönyvek szerint. Ne legyen ugy, es ebben a tekintetben hajrä Magyarorszäg, de a tävlati kilätäsokat nem tartom jonak. Amennyiben neked tetszik a trend, nyugodtan tämogassd öket azzal is, hogy a megtakaritäsaidat magyar ällamkötvenybe teszed. Öszinten remelem, hogy bejön a dolog neked. En nem kockäztaom meg jelenleg...

sas70 2014.12.23. 10:24:41

@Sir Galahad: Na ezzel részben egyet értek. Többek között ezért kellene a pártok támogatását is nyilvánossá tenni. És ha xy azt mondja, hogy fakerék, akkor az emberek látnák, hogy azért mondja, mert a fakarék gyártó rt. támogatja. És vagy elfogadnák vagy nem. De amíg mindenféle mutyikkal a háttérben megy az üzekedés, addig nem lesz rend.

Netuddki. 2014.12.23. 10:25:38

@Sir Galahad: Sose hülyéztem le azokat akik ezt mondják. Az orbán rezsim itt aki hülyének nézi a magyar állampolgárokat amikor vegzálja a NEMközpénzből fenntartott norvégalapot, miközben közpénzből tömi a cöföt.

Mellesleg ez az egész abból indult, hogy a norvégalap beintett a lézerdzsoninak amikor rá akarta tenni a kezét az ő pénzükre IS. Utána indult az össztűz, aminek a része, hogy kígyót-békát kiabálnak rájuk.
Mint már többször említettem, és kifejezett figyelmeztetésnek szántam, hogy itt nem mindenki hülye ebben az országban. A fidesz meg óriási hibát követ el ha pont ezek elé dobja a kesztyűt...

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2014.12.23. 10:26:47

@fagyospityóka:

Tagadnád a tényeket?

Ha te nagyhatalom lennél, nem igyekeznél hatni más országok poitikájára? Gondolkozz!

Netuddki. 2014.12.23. 10:27:56

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Tucc számolni? Pedig a fideszesek köztudottan fel voltak mentve matekból. Mindenesetre megtisztelve érzem magam, hogy vetted a fáradtságot és elindítottad a kalkulátort és kiszámoltad. Muhaha!

"raz sierpem raz mlotem czerwona holote 0 bejegyzést írt és 480 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2014.11.03. óta tag."

Netuddki. 2014.12.23. 10:35:17

@sas70: A fidesznek megvan a 2/3-a ahhoz, hogy itt bármit nyilvánossá tegyen. A XXI. században meg már a technikai feltétel se lehet akadály. Az előző ciklusban meg főleg megvolt rá minden lehetőségük. NEM TETTÉK. Miért nem? SŐT, arra használták a fölényüket, hogy itt még átláthatatlanabb legyen a közpénzelköltés. Lehetne találgatni mi miért van, de csak EGY válasz van: LOPNAK. Ami bűncselekmény. Még akkor is ha a maszop is lopott. Erre mindig azt mondom, ha a fidesznek bizonyítéka van, hogy a maszoposok loptak (tuti van!), akkor kötelességük lett volna lecsukni az érintetteket. E helyett mit csináltak? Átvették a bizniszt?

Qrvára unalmas ám nyilvánvaló dolgokat magyarázgatni, nem csoda ha már régen elszakadt a cérna...

2014.12.23. 10:42:55

@Fax: Mégegyszer, hülyegyerek: senki nem vádolta az Ilduikót. Ő vette magára....

Sir Galahad 2014.12.23. 10:47:43

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: No akkor állapodjunk is meg abban, hogy Lázár nem beszélt hülyeségeket, a poszt mellébeszélés, és boldog karácsonyt!

2014.12.23. 10:49:30

@Fax: Ugye, te tényleg buta vagy? Miért gondolod, hogy az USA csupa hülyékből rakja össze a CIA-t, meg a külpolitikusait?
Szerinted , ha akarnak, nem tudnak gyártani bármikor bizonyítékokat Ildikó asszony ellen? Szerinted nincs már most a kezükben bizonyíték? Csak tessék rázni a pofonfát, de nem kell csodálkozni, ha egyszer leesik néhány koki meg saller!

2014.12.23. 10:53:37

@Sir Galahad: Figyelj kicsit: ha az USA akarná, már rég megbuktatta volna Orbánt. ugye nem nézed le annyira őket, hogy erre se legyenek képesek? Pénz, fegyver, hatalom. Egyszerűen csak nevelni akarják, mert nem szerencsés, ha egy szövetségi rendszer felesküdött tagja az ellenséggel paktál....
Ha szerintetek az ukrajnai eseményeket az USA pénzelte, robbantotta ki, és fegyvereseket is küldött, mibe kerülne neki ide átdobni az egész rendszert, Orbánt buktatni?
Viszont ha tényleg úgy gondolod, hogy az USA képtelen végigvinni akaratát Magyarországon, miért gondolod világhatalomnak? A szlovákok ettől nagyobb hatékonysággal dolgoznának!

Netuddki. 2014.12.23. 10:57:00

@Sir Galahad: De kiafaszt érdekel mit mond ez a tolvaj bűnöző bazmeg???????

frob 2014.12.23. 10:57:53

Dehogyis, a CIA nem szokott ilyen csúnya dolgokat csinálni.

Amúgy már régen megbuktatták volna Orbánékat, ha az ellenzék nem olyanokból állna amilyenek. Gyurcsány és tsai.

Most az, hogy te blogger önszántadból mentél egy tüntetésre az egy teljesen más dolog. Annyira b+, nem lehetsz ostoba, hogy majd csörög a mobilod és Goodfriend személyesen megkér, ugyan, fáradj már ki tüntetni.

Netuddki. 2014.12.23. 11:05:57

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ja, az USA titkosügynökök szerelték fel a janukovics dácsájába is az arany csillárokat, hogy mire a feldühödött tömeg odaér legyen min szörnyülködniük!

Ezek a balfasz fidesztrollok az ok-okazati összefüggéseket nem AKARJÁK megérteni.
Ha egy állami vezető csalja a feleségét, korrupt, tolvaj bűnöző, akkor gyakorlatilag EZ a nemzetbiztonsági kockázat. Mert BÁRKI, bármikor jöhet azzal, hogy pár dolgot nyilvánosságra hoz amivel sakkban tartja az illetőt. Vagy akár népfelkelést is kirobbanthat ha olyan mértékű az igazságtalanság a korrupció miatt az adott országban.

Ha én becsületes állami vezető vagyok és megvádolnak akkor a szemükbe röhögök, virítom a bizonyítékokat az ÁTRATLANSÁGOMRÓL, és úgy kirakom az adott ország diplomatáit az országból, hogy a fal adja a másikat vazzeg!
A fidesz e helyett mit tett? Hetekig azon baszakodtak milyen bizonyítékaik lehetnek az amcsiknak, és hogyan lehetne pozitívan kijönni abból amiből nem lehet az ismert okok miatt. Eh!

2014.12.23. 11:14:11

@maxval bircaman szerkesztő: "Kösz a meleg szavakat"

Meleg trollnak meleg szó jár.

2014.12.23. 11:17:23

@Sir Galahad: "Lázár tehát nem hülyült meg, hanem egy tudatosan felépített kommunikációban vesz részt. "

Mint ahogy te is. Ezzel nyilván nem azt akartam mondani, hogy te nem vagy hülye.

2014.12.23. 11:20:58

@Fax: " Nekem sem tetszik maradéktalanul amit a Fidesz csinál. "

Akkor mi a problémád? Megdugtak és nem fizettek ki?

randomuser1 2014.12.23. 11:23:24

@maxval bircaman szerkesztő: makszim, te olyan egybites troll vagy, hogy még csak nem is érvelsz a téveszméid mellett(pedig akár lehetne is), a beszéded igen messze esik a választékostól, olyan tizenévesforma pattanásos programozógyerek lehecc, és akkor még jófej voltam :)

2014.12.23. 11:28:46

@Fax: " a célt elérték, a zavarkeltést"

Na látod, és ez még csak a kezdet. Azt próbáltad már elképzelni, hogy milyen lesz, amikor talpatok alatt fütyül a szél?

2014.12.23. 11:33:31

@Sir Galahad: " Azt írtam a tüntetésekről: "külföldről támogatják pénzzel, logisztikával, emberek kiképzésével stb."

Tegyük fel, hogy így van. Zavar? Van valami fasz közöd hozzá?

Sir Galahad 2014.12.23. 11:34:43

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Például a poszt szerzőjét, aki egész hosszasan értekezik róla....

Sir Galahad 2014.12.23. 11:36:14

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem tudom, hogy ebben a vitában kinek van igaza. Mindenesetre nekem sosem tetszett, ha egy ország rá tudja erőltetni az akaratát egy másikra pusztán azért, mert nagyobb és gazdagabb.

Sir Galahad 2014.12.23. 11:38:54

@Jules Verne: Annyi közöm van hozzá, amennyi minden magyar polgárnak van ahhoz, ha az országban valami történik. Egyébként nem vagyok meggyőződve arról, hogy helyes, ha egy ország bárhol külföldön kormányellenes demonstrációkat pénzel, de ez csak az én magánvéleményem.

flort 2014.12.23. 11:40:47

@frob: szerintem ha a CIA el akarna intézni valakit, akkor elütné a kukásautó, vagy lezuhanna a repülőgépe.

Esetleg egy olyan sérülékeny gazdaságú ország esetében, mint a mienk, nem négy hétig állnának az autógyárak, negatívba lökve a költségvetés havi egyenlegét, hanem ötig vagy hatig.

Esetleg az EU-n belüli döntéshozók lennének presszionálva, hogy az országot lélegeztetőgépen tartó EU-segélyek befizetését kissé késleltessék vagy függesszék fel.

Esetleg kiszivárogtatnának ezt-azt kitűnő vezetőink bankszámláiról (befizetések, ilyesmik), politikai tárgyalások jegyzőkönyveit, mondjuk Paks bővítése (mégha valami elmebeteg cetlinek is minősíti azokat).

Szerinted a CIA nem tudná mindezeket megtenni? A WikiLeaks óta kinek vannak kétségei?

De hogy egy marék egyetemistára bíznák ennek a levezénylését, az, már ne haragudj, olyan magyaros ötlet.

Mindenkinek boldog karácsonyt!

2014.12.23. 11:54:09

@Sir Galahad: "Annyi közöm van hozzá, amennyi minden magyar polgárnak van ahhoz, ha az országban valami történik."

Értem. Ahhoz mennyi közöd van, hogy a Viktorék lopják az ország vagyonát és fedezik a korrupciót ?

"Egyébként nem vagyok meggyőződve arról, hogy helyes, ha egy ország bárhol külföldön kormányellenes demonstrációkat pénzel, de ez csak az én magánvéleményem. "

Megtarthatod magadnak a véleményedet. Ingyen sörözök az amerikaiakkal, nehogy már ne viszonozzam valamivel... :)
Az usákok a hazám érdekeit szolgálják, amikor szót emelnek a kormányszintű korrupció ellen, ezért ezután is kimegyek tüntetni. Győzzél meg arról, hogy nem kellene tüntetnem semmi ellen: szeretnék hinni neked.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.12.23. 11:59:35

Miről hablatyolsz drága ?

A kollegád éppen most írta le, hogy semmi baja Gyurcsánnyal, csak a zászlóival.
Szóval a tüntetők akár akarják akár nem, Gyurcsány akarata szerint cselekszenek, Amerikai és Norvég pénzekből tupírozva.

magyarinfo.blog.hu/2014/12/22/gyurcsany_karacsonyi_ajandeka_orbannak
A DK vezetője bejelentette, tagsága és aktivistái pártjelvényekkel és pártzászlókkal mennek tüntetni a január 2-i tüntetésre.
És kedvesen, de kérjék meg Gyurcsány Ferencet, hogy vegyenek részt nyugodtan a DK hívei a civil demonstráción, de pártzászlók nélkül.

quintuplet 2014.12.23. 11:59:45

Lézer fullba tolja a ketrecharcot? Észre sem veszi, hogy a bajtársai már réges-rég lerakták a fegyvert és a vagyon biztonságba helyezésével törődnek?

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.12.23. 12:00:54

@Jules Verne:

Menjél csak tüntetni.. Minél többen mentek Gyurcsány mellé, annál inkább látszik majd, hogy kinek az érdekei szerint cselekszetek.

Pipas 2014.12.23. 12:34:14

"Egy Facebook esemény, amelyre bejelentkezett több, mint 12 ezer ember."

Mi a fene az a "facebook" esemény? Ha írok egy SMS-t a haveroknak, hogy menjünk sörözni, akkor az "SMS rendezvény"? :D

Amúgy tök nyilvánvaló, hogy az amerikai politika támogatja ezeket a tüntetéseket, ha máshogy nem, akkor erkölcsileg. A különféle liberális "civil" szervezeteket meg támogatja anyagilag. Persze, a "civilek" nyilván nem adnak számlát, hogy "3 db. tüntetés + ÁFA", de az is biztos, hogy aki kiviszi az utcára az embereket, az kap pénzt, aki meg nem mutat aktivitást, az nem kap pénzt.

Sir Galahad 2014.12.23. 12:42:44

@Jules Verne: Nem akarlak meggyőzni, hogy ne tüntess, tedd nyugodtan - semmi bajom vele, demokrácia van, szólásszabadság, rajta. Ahhoz, hogy a Fidesz-kormány lop, persze hogy van közöm. Nem örülök neki, hogy ez a kormány sem különb, mint az előzőek voltak, meg az utánuk következők lesznek, de ezért én nem tüntetek.

chepunk 2014.12.23. 14:06:39

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote:

Aha, szóval szerinted akik Jobbik, Fidesz mögött a ruszkikat látják azok üldözési mániások, akik viszont az USA-t a kormány ökör intézkedési, tagjai rongyrázása, miatti elégedetlenség mögött meg lángelmék. Na ja...

dr Smittpálelnökúr 2014.12.23. 14:07:50

Lázár egy bugris tolvaj hazaáruló.
Akárcsak Orbán és a társaik.
Az agyhalott rajongók csak hülyék.

chepunk 2014.12.23. 14:09:25

@Fax:

Nem csak cetlit küldtek. PONT! A feljelentést viszont nem a kormánynál kell megtennei, azt megtették, az arra hivatott szervnél, abban voltak a részletek.

chepunk 2014.12.23. 14:15:08

A megoldás egyszerű. Fidesz nevű parazita szervezet vezetési ambiíciója kimerül egy a jobbágyait nyúzó sötét kisnemes, vagy méginkább egy adóbérlő szintjében, akként viselkednek.

turista a saját országában 2014.12.23. 14:20:59

@Fax:"... hogy a NAV elnök bizonyítékok nélkül lett megvádolva."

Te fasz! Megmondták, mit kell tenni. Ildikód folyamodjon vízumhoz, és akkor a hivatalos elutasításban már közlik az indokot is. Érted?!

frob 2014.12.23. 14:24:02

@flort: Sok filmet nézel. Ráadásul a CIA sem egységes, sem módszerekben, sem az alkalmazás megvalósításának tekintetében.

Most szart ér vele, ha Orbánt tegyük fel megmérgezi, a Fidesz összeomlik, a CIA parancsait készségesen teljesítő Gyurcsány benyomul a helyére. 3 hét múlva ott fogsz tüntetni a parlament előtt, hogy Gyurcsány takarodjon. Szerinted ha Orbán holnap eltakarodna, miben változna pozitív irányban a helyzet? Olcsóbb lenne neked valami? A visszatérő ballibsik nem lopnának?

A képlet egyedül abban változna, hogy az oroszok bekeményítenének, az USA pedig nagyon meg lenne elégedve Gyurcsánnyal. Ennyi. A többi következtetést te levonhatod.

Ebben a képletben nem csak Orbán a változó, hanem az oroszok és a CIA is.

turista a saját országában 2014.12.23. 14:29:04

@Fax: "Ha autoriter lenne akkor a székházdobálók össze lennének verve egy sötét cella mélyén "

Dogma. A rendszert mentegetők kedvenc szójárása.

Ennek a rendszernek nincs szüksége fizikai erőszakra, megoldja ezt sokkal kifinomultabb eszközökkel. A megfélemlítés, a kontroll alatt tartás, az állami ellenőrzés és mindenbe beleszólás maximumra fejlesztett tökélyével.

Ha pofázol, kirúgnak. Ha pofázol, rád küldik a NA-ot. Ha pofázol, elveszik a cégedet. Satöbbi.

turista a saját országában 2014.12.23. 14:32:18

@Fax: "Tisztáznunk kell valamit: Vida Ildikó kérni kérheti a bizonyítékokat, de megkapni szinte biztos nem fogja"

Te csak tudod, csicska.

frob 2014.12.23. 14:35:49

@turista a saját országában: Hol félemlítenek meg te ostoba? Önkormányzattól pedig egyenlőre idáig még csak fideszest rúgtak ki. Ki tart téged kontroll alatt? Melyik területen nagyobb a téged negatívan érő állami ellenőrzés mint 2010 előtt?

Itt pocskondiázod a másikat, akkora arcod van b+, mint egy ház, miközben ócska közhelyeket puffogtatsz.

frob 2014.12.23. 14:39:36

@chepunk: Ja, kizsákmányolja őket úgy, hogy nem hogy nem emeli a rezsit évente, de még csökkenti is.

Azt hiszem, ha nem valami pártcseléd vagy, akkor fogsz te igazán felháborodni, ha Orbánék leköszönnek és visszajön a ballibsik világa, ahol hülyén néznek rád, hogy mi a faszt akarsz a rezsi csökkentéssel, most akkor vonuljon ki a külföldi tulajdonos?

frob 2014.12.23. 14:42:12

@quintuplet: Épp most olvasom, itt az indexen, hogy az Alstom volt a legkorruptabb vállalat európában.

Ugye nem esik le neked semmi? Pld. az, ahogy az Alstom szerződés valahogy Mo. számára csupa hátrányos pontból állt?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:25:46

@hidroponi: "lezerjani nem allamtitkar hanem miniszter"

igaz, javítom, kösz

turista a saját országában 2014.12.23. 15:29:24

@frob: "Önkormányzattól pedig egyenlőre idáig még csak fideszest rúgtak ki."

A kurva anyád, te fideszes disznó.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:30:01

@Fax: "akkor vádoljunk ha bizonyítani is tudunk (mondjuk a józan ész és az alapvető morál is ezt diktálja)"

1) A vízummegtagadás nem vád
2) Ha jól tudom, Goodfriend nem vádolta név szerint Vida Ildikót
3) Lehetnek bizonyítékaik
4) az, hogy ezt nem adhatják ki, az az USA törényhozásának furcsa dolga

5) A téma egyébként offtopic, mert a cikk nem erről szól

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:33:10

@Sir Galahad:

"Bocsánat, de én nem írtam, hogy az USA visz ki 12 ezer embert tüntetni. Azt írtam a tüntetésekről: "külföldről támogatják pénzzel, logisztikával, emberek kiképzésével stb." Ez nem ugyanaz."

1) Lézerjani szerint aktívan szervezik. Ha csak támogatják, akkor ugye ez nem ugyanaz.

2) Ahogy a cikkben leírtam, nem kell ehhez sok pénz, és logisztika, semmi szükség nincs az USÁkok támogatására, ezt magyarok meg tudták szervezni, és ahogy én láttam, magyarok szervezték.

3) Egyébként engem a villamos vitt ki. A színpadkocsi meg úgy emlékszem, valami szlovák vállalkozás volt. Ennyit a logisztikáról.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:34:47

@Fax: ""Orbán rendszere" mellesleg nem autoriter. Az a aki a mai rendszert autoriternek tételezi az rossz premisszából indul ki. Ha autoriter lenne akkor a székházdobálók össze lennének verve egy sötét cella mélyén "

ha jól emlékszem, minimum egy embert ártatlanul elvittek a székháztól a rendőrök. egyébként egy rendszer lehet finomabb eszközökkel autoriter. az Orbán rezsim az

turista a saját országában 2014.12.23. 15:34:53

@frob: Önkormányzati dolgozók, pedagógusok, az összes közalkalmazott, mindenki meg van félemlítve. Konroll, beleszólás mindenbe. Pedagógus életpálya modell címszó alatt egyentanterv, nulla tanári önállóság.

Ha pedig pofázol, rád küldik a NAV-ot és elveszik a cégedet. Tagadhatod mindezt, te fasz, attól még ez a szomorú valóság.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:36:33

@Fax: "Játszani én is tudok a szavakkal." sajnos csinálod is

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:39:09

@Sir Galahad: a norvég alap amerikai?! Földrajzból buktál, ugye?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:41:56

@Fax: "Engem sokkal kisebb erejű megnyilvánulásnál kivágnának"

nem vágtalak ki

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:44:06

@Fax: "Egyenlőre csak a saját ostobaságod bizonyítottad"

a nem ostobák ezt úgy írják, hogy "egyelőre".:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 15:50:48

@frob: "Annyira b+, nem lehetsz ostoba, hogy majd csörög a mobilod és Goodfriend személyesen megkér, ugyan, fáradj már ki tüntetni."

no de ostobám, te sem mondod meg, hogy mi a faszt csináltak az amerikaiak a tüntetés szervezésében?! egy konkrét vád sincs, bazdmeg

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 16:35:19

@Sir Galahad:

" Annyi közöm van hozzá, amennyi minden magyar polgárnak van ahhoz, ha az országban valami történik. "

a sok tucat korrupt közbeszerzést, pályázati anyagot, és leginkább PAKS II letiltott anyagait nem reklamálod?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 16:39:37

@Ballib Cenzúra: "Szóval a tüntetők akár akarják akár nem, Gyurcsány akarata szerint cselekszenek"

ja, ha nekem semmi bajom azzal, hogy baszod az asszonyt, akkor az én akaratom miatt baszod az asszonyt?! hülye vagy, bazdmeg?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 16:43:33

@Pipas:

"Mi a fene az a "facebook" esemény? Ha írok egy SMS-t a haveroknak, hogy menjünk sörözni, akkor az "SMS rendezvény"? :D"

az nem. de van különbség, még ha az olyan hülyéknek, mint te rejtélyes is.

"Amúgy tök nyilvánvaló, hogy az amerikai politika támogatja ezeket a tüntetéseket, ha máshogy nem, akkor erkölcsileg. "

erkölcsileg sok mindenki sok mindenkit támogat. nincs ezzel semmi gond. Lézerhülyejani szerint viszont a szervezésben vettek részt. kurvára nem ugyanaz, kisköcsög.

" az is biztos, hogy aki kiviszi az utcára az embereket, az kap pénzt, aki meg nem mutat aktivitást, az nem kap pénzt.""

ez sem szervezés, és nincs is igazolásod arról hogy így van.

ezzel szemben a CÖF az bizony a magyar adófizetők pénzét lopta el, és abból buszoztatta a lengyeleket.

na bazdmeg, emiatt rikácsoljál, köcsög Fideszes, mert ez a mi pénzünk.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 16:50:49

@frob:

"3 hét múlva ott fogsz tüntetni a parlament előtt, hogy Gyurcsány takarodjon."

érdekes, hogy azt simán látod, hogy GYurcsány ellen lehet az USA támogatása nélkül is tüntetni. akkor Orbán ellen miért nem tudod elképzelni?!

"Szerinted ha Orbán holnap eltakarodna, miben változna pozitív irányban a helyzet?"

kurva sokmindenben.

" Olcsóbb lenne neked valami?"

igen. például a bankolás és mobilozás.

" A visszatérő ballibsik nem lopnának? "

ennyit messze nem.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 17:11:11

@frob: " nem hogy nem emeli a rezsit évente, de még csökkenti is. "

1) emel minden mást
2) kurva szar lesz itt pár év múlva, amikor az egész közműhálózat tönkrement, mert nem volt pénz befektetésre. már mentek tönkre kisebbek.
3) ja és persze az állam fogja kisegíteni a tönkrement cégeket.és nem Orbán vagyonából

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 17:13:15

@Fax: "akkor vádoljunk ha bizonyítani is tudunk "

ja, a Fidesznek is ez volt az alapelve 2002-2008 között.:)

flort 2014.12.23. 17:40:43

@frob: te tényleg ennyire egyszerű vagy?

Mindegy, piece, holnap szenteste!

brumeszkosz 2014.12.23. 17:57:54

Légyszar jancsi anyját kell feljelenteni mert egy ilyen mocskot a világra szarni mint a fiacskája az emberiség elleni büntet!!!

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.12.23. 18:36:51

@Brendel Mátyás:

A ballibektől szarabb alternatíva nincs.

ELszabadult államadósság (20-30+-al nőtt), most csökken.
ELszabadult infláció (10-12%) most 0% körüli.
Megduplázták aí munkanélküliségi rátát a szocik, eladósították devizában az embereket, és az országot.
Mindent elkúrtak, eladtak,elloptak, elprivatizáltak.

És ezekre a tényekre pechedre túl sokan emlékeznek.

Úgyhogy Amerikai, és Sorosék hiába tömik a kedvenceid, ahogy rátelepednek a tüntetésekre, ugyanaz lesz a vége, mint a Milla esetén.

Márpedig rátelepednek, hisz ismerjük az MSZP-t, és Gyurcsányt is mindketten.
Ezért magyarázod, hogy milyen jól teszik.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.12.23. 18:44:50

@Brendel Mátyás:

A tüntetők nemrég még ragaszkodtak ahhoz, hogy a pártok hagyják őket békén.

Ma már csak arra kérik a Gyurcsányt, hogy ne zászlókkal, pólokkal jöjjenek az aktivisták, de tök szívesen látják őket.

1-2 hónap és Gyurcsány meg az MSZP fogja megmondani az összes tüntetőnek, mikor hányra, és mi ellen kell mozdulni.

Persze áttételesen ez most is igaz.
Hisz a főszervezők között ott van Gurmai Zitus MSZP-s képviselő fia, ahogy Koppány Bendegúz is, mint Gyurcsány főkoordinátora.

Ј.László 2014.12.23. 18:45:54

@Fax: Előbb tanuld megmi az az autoriter.

autoriter jelentése: tekintélyelvű

Ј.László 2014.12.23. 18:47:15

@Fax: Ez nem játék a szavakkal. Egyszerűen nem tudod a szó jelentését.

Ј.László 2014.12.23. 18:48:54

@Fax: Na mi van? Kezded érteni mit jelent az autoriter?

Ј.László 2014.12.23. 18:50:38

@Fax: "hogy aki mer nem egyetérteni a faszságaitokkal az egyből troll lesz."
Aki egy idegen szó jelentését nem tudja, de okoskodik, az troll. Buta troll.

Ј.László 2014.12.23. 18:55:08

@Fax: "Egyenlőre" - a magyar nyelvet nem ártana megtanulnod!

Ј.László 2014.12.23. 18:57:18

@Ballib Cenzúra: "ELszabadult államadósság (20-30+-al nőtt), most csökken."
Mi csökken? 19300 milliárdról 24700 milliárdra csökkent? Arra gondolsz?

Ј.László 2014.12.23. 18:58:28

@Ballib Cenzúra: A nulla százalék körüli infláció remekül mutatja a nyomort.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.12.23. 19:07:53

@Ј.László:

Erre gondolok majom.
Az államadósságot, minden elemző GDP arányosan nézi.

http://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

Megjegyzem devizában az MSZP adósította rommá az országot (ahogyan az embereket is). És EUR-ban tekintve is csökkent az adósság, ahogy GDP arányosan is.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2014.12.23. 19:10:55

@Ј.László:

Ja nyomor mi ?

maastrichti szerződés Konvergenciakritériumok (Európai Unió)
hu.wikipedia.org/wiki/Konvergenciakrit%C3%A9riumok_%28Eur%C3%B3pai_Uni%C3%B3%29
Az inflációs ráta egy éves referencia-időszakban nem haladhatja meg 1,5%-nál nagyobb mértékben a három legalacsonyabb mutatóval rendelkező tagállam inflációs rátájának átlagát, s ezt az alacsony inflációt fenntartható módon kell produkálni. Jelenleg ez az érték 3,13%

dr Smittpálelnökúr 2014.12.23. 19:42:11

Azért csak elpatkokhatott volna ez a hazaáruló rohadék abban a balesetben.
Mindannyian jobban jártunk volna.

ex-dr. vuk 2014.12.23. 20:03:04

Lazar azert mondja, hogy a tunteteseket amerikaiak/EU/gyurcsany rendezi, mert nem ismerheti el azt, hogy az emberek elegedetlenek. Az azt sugallna, hogy orbania nem tokeletes. Marpedig minden forumon ez a propaganda megy.

Hol is csinaltak/-jak meg igy? Ja megvan, a kommunizmusokban.

Ki is eszak korea nagy foellensege? Na ugye.

A fidesz az ujkori magyar kommunista part.

Sir Galahad 2014.12.23. 20:08:13

@Brendel Mátyás: Ha minden disznóságot reklamálnék, ami az országban történik, az elmúlt 20 évben nem lett volna időm semmi másra.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 20:23:56

@Sir Galahad: értem, tehát olyan oltári disznóságot, mint a PAKS II titkosításáért nem reklamálsz, de azért ugrálsz, hogy miért nem adták ki a Vida Ildikó elleni bizonyítékokat. nem sok józan szed és realitásérzéked, és mérlegelési képességed van

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 20:33:14

@Ballib Cenzúra:

"ELszabadult államadósság (20-30+-al nőtt), most csökken."

1) most is nő
2) vond le a recessziót, add hozzá az ellopott magánnyugdíjpénztári vagyont, és ugyanott van Orbán, mint Gyurcsány

az államadósság elleni harc rég elbukott

tenytar.blog.hu/2013/02/18/elbuktuk_az_allamadossag_elleni_harcot

"ELszabadult infláció (10-12%) most 0% körüli."

az erőszakolt, és beteges rezsicsökkentés miatt. egyébként a 0 százalék nem egészséges egy gazdaságban.

egyébként 10 felett utoljára 99-ben volt, Fideszes kisköcsög

"Megduplázták aí munkanélküliségi rátát a szocik"

valós munkahelyeket a Fidesz nem teremtett, csak gályarabokat

444.hu/2013/09/27/a-kozmunkaprogram-nelkul-nott-a-munkanelkuliseg/

"Mindent elkúrtak, eladtak,elloptak, elprivatizáltak."

Ez a Fidesz.

"Úgyhogy Amerikai, és Sorosék hiába tömik a kedvenceid"

Soros Obán Viktort tömte

hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor#Tanulm.C3.A1nyai

Fidesznyikes kisköcsög, ne hazudozz, bazdmeg, kurvára nagyot fogtok bukni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 20:34:53

@Ballib Cenzúra: "1-2 hónap és Gyurcsány meg az MSZP fogja megmondani az összes tüntetőnek, mikor hányra, és mi ellen kell mozdulni."

ne a saját illuminált vízióiddal akarj meggyőzni másokat, fidesznyikes kisköcsög!

a tények és a valóság távol állnak tőled, akárcsak Lézerjanitól

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.12.23. 20:36:09

@Ј.László: hogy egy örök bölcset idézzek: a negatív csökkenés is csökkenés.:)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.12.23. 21:24:14

@Fax: Mi az, hogy "szinte biztos"? Szerintem meg szinte biztos, hogy van. Ennyi. Te azt mondod nem én meg azt, hogy de. Kb ugyanannyira vagyunk a kérdésben kompetensek, csak én nem érzem úgy, hogy feltételnül ilyen blogkommentekben kell "vetítenem" a témában, te meg igen.

P.Freddy 2014.12.23. 23:02:50

@Ballib Cenzúra:

"A ballibektől szarabb alternatíva nincs."

Ha csak egyszer, egy fideszes hihetően el tudja magyarázni nekem, hogy mi a fejlődési potenciál abban,

- hogy Lázár János szerint nemzebiztonsági okokból többtízmilliárdot kellett adni Andy Vajnának a kaszinómutyival,

- hogy Orbánc veje, Tiborc, előre lezsírozva milliárdokat lophat az EU-s pénzekből,

- hogy Orbánc haverja, Mészáros, totálisan korrupt közbeszerzéseken milliárdokat lophat,

- hogy Orbánc másik haverja, Garancsi tízmilliárdokat lophat a Kajmán-szigetekre a vlágpiaci gázárcsökkenésből lenyúlva, itthon meg "rezsicsökkentést" hazudva,

- és hogy mindezeket ne lehessen jól megismerni, ezért a hazugság-kormány elhallgattatja az ezekről a disznóságokról beszélő KERESKEDELMI tévét, és százmilliárddal KÖZŐÉNZBŐL tömködi a saját hazug, hamisító kommunista propagandagyárát, a "KÖZTÉVÉT" (leírni is röhej)

- és mindeközben szarrá omlasztja az ország diplomáciai, gazdasági és társadalmi erejét,

akkor leszopom a Kossuth téren délbe' 12-kor.

Persze csak ha nő az illető:)

nemszólokmégegyszer 2014.12.24. 09:45:15

Táskahordóként kezdte. Változnak az idők. Most neki hordják a táskákat. Nem az övét.
süti beállítások módosítása