Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Az Együtt 2014 leelőzte Orbán Viktort a Facebookon

2014.01.13. 00:03 | Brendel Mátyás | 87 komment

Címkék: választás facebook orbán viktor 2014 támogatottság együtt2014

socialbakers.png

Az ünnepek alatt szép csendben nem csak az összefogás érlelődött meg, hanem titokban történt egy ha nem is történelmi esemény, de presztízs szempontjából mindenképpen figyelemre méltó: az Együtt 2014 facebook oldalának támogatottsága a Magyarországon élők körében megelőzte Orbán Viktor támogatottságát.

A dolog lehetetlennek tűnt, és én biza arra fogadtam volna, hogy amikor ez a fenyegetés komoly lesz, akkor Orbán Viktor megrázza magát, kinyit egy pár állami pénzcsapot, és egy kis reklámmal besepri a szükséges támogatottságot. Tehát erőből, és a mi pénzünkből lenyomja az ellenzéket. Ahogy szokta. Vagy ha nem a mi pénzünkből, akkor mélyen belenyúl Simicska zsebébe, és majd onnan.

Szerintem ami késik, nem múlik, amint észbe kapnak, ez meg fog történni, és az E14 első helye tiszavirág életű lesz. No de addig is örülhetünk ennek.

Természetesen az is igaz, hogy nem facebook versenyt, nem közvéleménykutatást, hanem választást kell nyerni, és a facebook támogatottság az meg még közvéleménykutatásnak is rossz. Leginkább az internetezni képes, a fővárost túlreprezentáló lakosságot méri.

Azzal is tisztában vagyok, mert rendszeresen szoktam nézni a politikai oldalak támogatottságát, hogy a dolog inkább pénz, mint szimpátia függvénye. Ha egy pártnak nincs pénze reklámoznia magát, akkor egyáltalán nem tud elérni bizonyos embereket, akik a facebookon is passzívak, és csak a Norbi Update-t kiscicás képeket, a Dalai Láma "bölcsességeit", és blődségeket like-oljnak.

Az is látszik, hogy Orbán Viktornak Magyarországon kívül igen jelentős támogatottsága van, a demokratikus  ellenzéknek pedig itt semmi tartaléka nincs. Az jó kérdés, hogy az emigráns magyarok, akik vélhetően nem annyira Orbán fanok, azok passzívak, vagy nem jelölik be, hogy külföldön laknak?! Tapasztalatom szerint kb. az emigránsok fele jelöli ezt be. Ehhez képest az eredményt nézve tehát inkább passzívak lehetnek, ha feltételezzük, hogy nem Orbán fanok. Ez azt is jelenti, hogy Orbán a külföldi szavazatokból sokat kaphat, míg a demokratikus ellenzéknek elemi érdeke volna megszólítani azt a félmillió magyart, aki külföldön van, akinek a legnehezebb szavaznia, és akik a jelek szerint passzívak.

Annak is van némi, másodlagos jelentősége, hogy a Fidesz és Bajnai oldala is kb azonos súlycsoportban van. Érdekes módon a Fideszben a vezér, Orbán oldala az első, és a párt oldala a második, míg az EGyüttnél a párt oldala az első, és a személy oldala a második. Az is igaz, hogy a DK és az MSZP esetében is a vezető személy a népszerűbb. Ők egyébként sokkal hátrébb foglalnak helyet. Az ellenzéki pártvezetők sorrendje Bajnai, Mesterházy és Gyurcsány. Az MSZP népszerűsége az interneten közel sem akkora, mint a közvéleménykutatásoknál. Vélhetően ez azért van, mert az interneten megjelenő szavazók inkább az E14-hez és a DK-hoz húznak, mint az MSZP-hez. A három demokratikus ellenzéki vezér sorrendje azonban akár reális is lehet.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr825752542

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.13. 11:52:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felcsutisuttyo 2014.01.13. 09:03:57

a 2014 es Fidesz által elcsalt választás utáni LÁZADÁSRA vagyok kíváncsi...és a z akasztásokra!!!!!!

Whatewer 2014.01.13. 09:36:22

@felcsutisuttyo: fú öcsém te klinikai eset vagy. vagy jobban megfogalmazva az a fajta ostoba fanatikus akiről minden párt álmodik :D tényleg ilyen szar az élet, hogy itt tombolod ki magad?

Cirmos Cica 2014.01.13. 09:49:44

@Whatewer: Az indulat érthető, hogy nem lehet mit csinálni a FideSS fanatikus szavazókkal. Szerintem most nincs szüksége a FideSSnek csalásra (lsd Baja) az összes naracsdroid behúzza mellettük az X-et.

Whatewer 2014.01.13. 10:14:53

@Cirmos Cica: mindig is jókat mulattam azon, amikor az egyik oldal fanatikusai démonizálják a másik mániákusait. droidok... ugyan kérlek, hát ti mik vagytok ha nem eszközök? patkányok akik felfalják egymást a túlélésért. persze mindketten kicsit gonoszabbnak, kicsit nagyobbnak látják a másikat, hogy jogosnak mutathassák a saját tetteiket legalább a saját szemükben, hisz "ez csak érthető reakció".
igen sajátos elegye ez a csőlátásnak, tájékozatlanságnak és indulatnak, amely még sok más katasztrófáért felelős a világban,. csak épp ennek feloldásához éppen azoknak kéne belátónak lenni, akikből ez a képesség alapvetően hiányzik.

Lovag Mihály 2014.01.13. 10:23:49

@Cirmos Cica: 2014.01.13. 09:49:44 Cica a videóra gondolsz?

Lencsés István 2014.01.13. 13:09:20

" .... Az Együtt 2014 leelőzte Orbán Viktort a Facebookon .... " .

Semmire nem megy vele .

Mikulka2 2014.01.13. 13:11:02

" ha nem a mi pénzünkből, akkor mélyen belenyúl Simicska zsebébe, és majd onnan."

már nem azért, de Simicska zsebében szerinted kinek a pénze van?!?!?!

barli 2014.01.13. 13:22:30

na de a dzsasztin bibernek meg a tetszöleges féllábú kancsal kismacskának meg százszor annyi lájkja van..

OkoskaTo:rp 2014.01.13. 13:26:07

Semmit nem számít. Az a kétmilliónak, akik a Fideszre szavaznak, a nagy többsége nem is hallott az FB-ről. Viszont már megkapta az infláció felett emelt nyugdíját.

barli 2014.01.13. 13:27:51

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt-nak 89405 likeja van, tahát kijelenthetjük, hogy népszerübb, mint a mesterházy (79943)..
Mátyás Mátyás, ennél azért többet vártam tőled!

2014.01.13. 13:39:00

Ha ez lenne a mérőszám, Schobert Norbi lenne a következő min.elnök.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.01.13. 13:39:35

@barli: én azt várnám tőled, hogy minimum olvasd el a cikket, és értsd meg. addig ne nagyon ugrálj!

Tapmancs 2014.01.13. 13:43:42

A faszbukon? Az szép...

barli 2014.01.13. 13:48:55

hmm. Lehet hogy már észbe kaptak, de Orbán viktor jelenleg 203616-on áll, az Együtt 2014 meg 164661-en

barli 2014.01.13. 13:51:59

@Brendel Mátyás: ja most látom, hogy te a local fanokról beszélsz, bocs. Akkor is baromság az egész.
Nem beszélve arról, hogy az együttnek ugye elvileg 1 millió + szolidaritás + bajnai likejának kéne hogy legyen

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2014.01.13. 13:52:40

"Azzal is tisztában vagyok, mert rendszeresen szoktam nézni a politikai oldalak támogatottságát, hogy a dolog inkább pénz, mint szimpátia függvénye. Ha egy pártnak nincs pénze reklámoznia magát, akkor egyáltalán nem tud elérni bizonyos embereket"

A dolog még ennél is direktebb, Facebook-like-ot lehet csomagban venni erre szakosodott 'szolgáltatóktól'.

Az egész számháborúnak az égvilágon semmi jelentősége nincs, azon kívül, hogy végre akadt valami, amiben az Együtt eredményesnek tűnik, aminek a hívei röülhetnek, miközben a pártjuk esüllyed a parlamenti küszöb alá.

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2014.01.13. 13:55:05

@Whatewer:

Pontosan!

Ha van a droidnak szinonímája, az a "biztos pártválasztó".

Totof 2014.01.13. 14:09:26

Szerintem gyorsan kéne csinálni egy statisztikát, hanyadik helyet foglalják el a posztban említettek a twoo-n, iwiw-en, google+-on meg Linkedinen, és abból egy összesített listát. Na abból mik derülhetnének ki....

barli 2014.01.13. 14:15:07

@Totof: a google+ on 2:1 re vezet a bajnai :)

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2014.01.13. 14:42:34

Magyar Polgárok Egyesüljetek!

Előre! Ma a baloldalt és jobboldalt a proletárok és dolgos földműves parasztok ellenségei irányítják! Farkasok vannak a Bárányok közt!

Még nincs minden veszve! Meg lehet tisztítani a szocialista pártokat és a munkáspártokat, az oda alantas módon, hazugságokkal beszivárgó nagytőkés kapitalista burzsóá elemektől, akik a dolgos termelő munkásnépet félrevezetve, imperialista nagytőkés fasiszta egyeduralomra törnek, az emberek vad nacionalista érzelmeit felkorbácsolva és egymás ellen uszítva az elvtársakat!

Ki a pártokból a mussolini fajta fasiszta gyártulajdonosokat, a bankárokat a kereskedő élősködőket! Ma ezeket a pártokat a dekadencia és protekcionizmus posványos mételye fertőzi! A tisztességes dolgos verejtékből élő munkásembernek érdekeit elnyomó népirtó terroristák, foglalják el az őket megillető helyeket a parlamentben (gulágban)!

Magyar Polgárok egyesüljetek! Ne hagyjátok, hogy az érdek-képviseleti egyesületeitekbe olyanok szivárogjanak be, akiknek az az érdeke, hogy minél jobban kihasználjanak benneteket!

Előre! Rendületlenül! Elő a sarlót és kalapácsot!

Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!

Ezek az antik anti szociális elemek, társadalmunkra bomlasztóan hatnak! A politikai hulliganizmus biztosítja a korrupció melegágyát és az erkölcstelenség elharapózását!

Nincs más megoldás! Fel kell számolni az imperialista törekvésekre törő nagytőkés mussolini fajta nagytőkés fasiszta nézeteket valló szubcensziákat a politikai életben!

Társadalmunk szociális létbiztonságának megőrzése érdekében, érvényesíteni kell a proletár testvériség szellemét, a társadalmi egyenlőséget!

Bolsevik nép! Egyesüljetek a mensevik gazdag burzsoá elnyomók ellen!

Idézem dicső nagy vezetőinket! Ez a harc lesz a végsőőő!

Mindenkinek joga van a munkához! Ezért a kapitalista szempontú automatizációt ellensúlyozni kell, tehát a társadalmi létbiztonságú munkaelosztást ki kell eszközölni!

A szükségletek állandóak, de a munka mennyisége lecsökkent a termelés automatizált felgyorsulásával!

Újra internacionálé kell! Már nem elég a 3x8 óra! Mától proletár testvéreim, a 4x6 órát kell bevezetni, hogy eltűnjenek az éhező munkanélküli naplopó tömegek!

Testvéreim! A megoldás a kezetekben van! Munkás ököl vas ököl, oda sújt ahova köll! Nincs más megoldás jövőnk és jogaink biztosítása érdekében, mint a munkás osztály hatalmát visszaállítani!

Földművesek! Harcoljátok ki a szabad piaci kereskedelmet, ahol adószám és megbélyegzés nélkül eladhatjátok a termékeiteket!

Előre! Rendületlenül és rettenthetetlenül!

Sexual Harassment Panda 2014.01.13. 14:46:08

@Con Storm: nyugodj meg es vedd be
A gyogyszereidet..

mama54 2014.01.13. 15:03:19

Orbán Viktor támogatóinak száma jelenleg: 203644 fő.
Nem kellene előbb szétnézi, és utána írogatni valótlan számokat?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.01.13. 15:07:50

Szóval az Együtt, amelyik a Facebookon szervezett Millát is beolvasztotta, egy hajszállal népszerűbb a hazaiak körében a Facebookon, mint az idősebbek által kedvelt Orbán? Óriási teljesítmény! És még a Jobbikot is sikerült megelőzni, ez igen!

Totof 2014.01.13. 15:08:08

@mama54: "a Magyarországon élők körében"
Nem kéne előbb elolvasni a posztot?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.01.13. 15:10:31

@Totof: Mi az a Twoo? Használja még valaki az iwiw-et?
@barli: A Google+-ot sose használta senki néhány informatikuson kívül, a felhasználóik többsége valójában csak Gmail-t és Google docs-ot használ...

Kandeláber 2014.01.13. 15:11:03

Ez hatalmas.
Múltkor Fedor közölte egy olyan felmérés eredményét, amely szerint az iPod tulajok között elsöprő Bajnai fölénye.
Szerényen jegyzem meg, hogy Shakirát a facebookon pillanatnyilag 77.421.396 ember kedveli.
Őszintén, kit érdekel ez?
Szánalmas.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.01.13. 15:14:28

@Kandeláber: "Őszintén, kit érdekel ez?" láthatóan téged.

♔batyu♔ 2014.01.13. 15:19:21

Akkor ballibsik, lehet örülni.:))

♔batyu♔ 2014.01.13. 15:21:33

@Cirmos Cica: Szerintem IQ szempontjából jóval nagyobb problémát mutat Bajnai, vagy Mesterházyra behúzni az x-et, te és felcsutisuttyó szépen demonstrálod is ezt.

♔batyu♔ 2014.01.13. 15:22:55

@Kandeláber: Meg kell érteni őket. Nekik már csak ez maradt.

Kandeláber 2014.01.13. 15:25:30

@Brendel Mátyás: Oké, vettem hogy egyeseknek örömforrás egy ilyen hír is. :D

martineden 2014.01.13. 15:35:45

@mama54: Mama,kellene neked mar a Cavinton.Olvasd el meg egyszer a posztot es talan megerted

belgabela 2014.01.13. 15:38:09

Te jó isten! Eljátszhattok a két százalékotokkal, de szart sem ér az ilyesmi.

Mérges 1234 2014.01.13. 15:39:21

MI a faszt számítana, az nem kérédés, hogy az értelmes emberek körében a Fidesz ksvésbé népszerű, mint bármi.

De a hülyék és a nyugdíjasok többen vannak.......

:D

belgabela 2014.01.13. 15:39:56

@felcsutisuttyo: A baloldali összeszarást fogják akasztani? Mert húsz százalékkal nem nagyon lehet ötvenet akasztani. Főleg, ha a fegyver az ötven százaléknál van.

_most_ 2014.01.13. 15:40:01

@Kandeláber: azért a facebook erejét ostobaság lebecsülni, mindenki használja, és elég jól jelzi, hogy a fiatalok körében népszerű az Együtt, ahogy Shakira is.

belgabela 2014.01.13. 15:40:42

@Mérges 1234: Nyugdíjasok és hülyék:

"Az MSZP hagyományosan idős szavazótábora némileg fiatalodott a Demokratikus Koalíció
kiválása óta (mely a legidősebb szavazótábort tudhatja magáénak), ám ezzel együtt is igen
magas az idős, hatvan év feletti szavazók aránya

A szavazótábor egyik legmarkánsabb különbsége az iskolai végzettségben mutatkozik: a
szocialista szavazók fele legfeljebb nyolc osztályt végzett: ez jóval magasabb arány, mint amit
bármelyik másik párt táborában látunk."

www.republikon.hu

belgabela 2014.01.13. 15:42:59

@Kandeláber: Más jó hírt nem tudnak maguknak összekaparni. Szánalmas, dehát ez van.

Kim Jong Un 2014.01.13. 15:45:16

En mar komolyan nem tudom kivarni az aprilist, amikor ez a szarrago tetves ballib banda megint bucira lesz verve, hogy mik lesznek itt ezeknek a barom libsi hugyagyu kommenteloknek a reakcioi. :D Remelem lesz egyketto aki ongyilkos lesz. :D

♔batyu♔ 2014.01.13. 15:50:03

@Mérges 1234: Ez jó. Szerinted az okos szavaz Mesterházyra????? :))))

♔batyu♔ 2014.01.13. 15:51:11

@_most_: Ja, a fiatalok imádják Bajnait. OK, most már kihúzhatod a kezed a biliből.

Kandeláber 2014.01.13. 15:52:14

@_most_: Nem becsülöm le, én is fönn vagyok.
De azért a facebookot ilyen téren nem kell fölülértékelni sem.
Shakirát én is bírom. A drogos jenki Britney Spearsra jó húsz milliót rávert az fb-n. :D
@belgabela: Önmagamat ismétlem: hadd legyen egy kis örömük is, a mariskán kívül...
@Kim Jong Un: Nem szamurájok ezek.
Legfeljebb a pofára esés után leisszák magukat valahol, meg bedrogoznak.

wallenberg8801 2014.01.13. 15:54:59

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A bejegyzésben említett sorrendnél még fontosabb, hogy a Jobbik támogatottsága (173 066) megelőzi az Együtt 2014 támogatottságát (164 695), tehát a nemzetiradikális igazság már népszerűbb, mint a balliberális hazugság.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

_most_ 2014.01.13. 15:57:38

@♔batyu♔: a facebook szerint a jobbik is népszerű a fiatalok körében, gondolom ezt is hülyeségnek tartod :D

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2014.01.13. 15:57:38

Ha nem tetszik a rendszer el kell menned szavazni. Nehogy kétharmaduk, vagy háromnegyedük legyen. Az övéiket a Kubatov lista alapján felhívják ha még nem szavazott, egyesek meg legyintenek áh úgyse lehet. És már megint ott a kétharmad.

ORBÁN BANDA TAKARODJ!

konrada 2014.01.13. 15:58:28

@belgabela:
Azért kissé sommás vagy. Az tény, hogy a mostani nyugdíjas korosztály lényegesen népesebb évjáratok, viszont fiatal korukban a felsőfokú oktatási helyek, de még a középiskolai is a mostaninál lényegesen kevesebbek voltak.
Azaz nem feltétlen azért van kevesebb nyugdíjas magasabb végzettségű, mert alapvetően hülyébbek a mai fiataloknál.

...s mivel az MSZP a nyugdíjasok pártja....
(Na jó, megengedem, a szavazói ...:))

nemecsek ernő áruló 2014.01.13. 16:00:56

Ne beszéljünk emigráns magyarokról és választásról egy mondatban. Ők úgysem szavazhatnak.

Kim Jong Un 2014.01.13. 16:02:04

@Kandeláber: amugy meg latod....mar elore csalast kialtanak ezek a barmok. Egyszeruen nem tudjak elfogadni, hogy az az eszme amit ok tamogatnak, lejart itt ebben az orszagban. El lehet menni Londonba mosogatni, es akkor jol megmutattak Orbannak, hogy mi a magyar vrtus. :D :D

Kámasuka 2014.01.13. 16:10:43

Havi 3 dollárba jön nekem havi 300 új FB lájk ha jól emléxem.

Mária 2014.01.13. 16:10:53

Nagyszerű hír :)

Egy kampánynyitó nagygyűlésre hány embert lehetne közülük mozgósítani?

Totof 2014.01.13. 16:16:52

Azért az már szánalmas, mikor a fidesz fizetett propagandistái egy ilyen kifacsart statisztikára is úgy ráugranak, mint gyöngytyúk a takonyra.

csakhalkanszólok 2014.01.13. 16:19:30

Eccer azt mondta egy piros szegfűs pártvezér, "nem közvélemény kutatást, hanem választást kell nyerni". És megnyerték.

Kandeláber 2014.01.13. 16:27:26

@Kim Jong Un: Na, azért Orbánért sem vagyok annyira oda.
A dohányzás-ellenes őrületével meg a trafik-baromsággal elásta magát előttem.
@Totof: Kispofi, szánalmas vagy.
Neked mindenki fideszes, aki utálja a ballib idoljaidat?
Figyusz, 2010-ben több mint 800.000 ember szavazott a Jobbikra.
a Jobbik egyedül leveri a libást meg a böszmét.

A.J. Finkelstein (törölt) 2014.01.13. 16:32:22

@Totof: nos! ezekszerint elegedettnek kene lennem? -))

Mária 2014.01.13. 16:38:48

@Kim Jong Un:

Legyen előrehozott választás!

Vagy legalább egy trailer a YouTube-on :)

Kim Jong Un 2014.01.13. 16:42:14

@Kandeláber: en se rajuk szavazok, nalam a Jobbik a befuto, Orban kurva sok hulyeseget csinalt. Az egyetlen erdeme az az, hogy tavol tartja a boszmet a hatalomtol.

Kandeláber 2014.01.13. 16:44:44

@A.J. Finkelstein: @Kim Jong Un: Majdnem biztos, hogy a Jobbikra szavazok.
Viszont Orbán még mindig a kisebbik rossz mint egy libás, egy böszme vagy egy zsúrfiú.

randomuser1 2014.01.13. 16:44:59

ni, egyes betegállatok mire nem használják a fészbúkot :)

Dr_utcai_arcos 2014.01.13. 17:06:27

Most láttam egy Chemtrail összeesküvés bulit a PECSÁban, már 996-an jelezték, hogy ott lesznek. A szervezők már előre izgulnak, hová fog menni ez a több ezer (sic! tízezer!) támogató. Kíváncsi lennék rá, megtalálja e most végre majd az a 25 ember egymást akiknek tavaly sem sikerült. Kb ennyi a FB hitelességéről. (Ja, kivéve a balfék kiscsajt, aki nyilvánosan meghívta fél Európát a szülinapjára és el is mentek :DD).

yatumux 2014.01.13. 17:21:15

@♔batyu♔: a fiatalok körében a jobbik a legnépszerűbb.

Na kellett fasiztázni... :(

Szúnyog 2014.01.13. 17:36:39

Nagy kínlódás lehet ilyen marhaságokat összeírogatni.
A kérdésre válaszolva: semmi, de semmi jelentősége nincs ezeknek a "lájk" számoknak.

Ostorka Béla 2014.01.13. 17:52:21

Kedves szerző ... ahhoz képest, hogy arról írsz, kinek a tábora mennyire adja az inernetes világot, elég keveset tudsz a Face-ről.

Íme egy kutatás, ami rávilágít a lényegre:
onlinepolitikaielemzes.hu/dashboard/

Igazából a jobboldali pártok szarrá verik a baloldali pártokat.

Kámasuka 2014.01.13. 17:57:33

@Ostorka Béla: Teljesen lényegtelen hiszen bárki vehet FB lájkokat pénzért, én is ezt csinálom.

Ebből él a FB, én meg a hirdető vagyok.

Trackers 2014.01.13. 18:00:10

Én még emlékszem, mikor egy indexes szavazáson 2009-ben az SZDSZ vezetett magasan.

Aztán meg mi lett a vége.

Ostorka Béla 2014.01.13. 18:01:24

Kámuska, ha nem érted az oldalon található elemzést, és hozzászólásodból ez derül ki, akkor nem tudom milyen hirdető vagy, jó nem, az biztos.

Totof 2014.01.13. 18:11:16

@Kandeláber: Akinek nem inge...
Ha magadra vetted, az a te bizonyítványod.

2014.01.13. 18:41:59

@mama54: Nincs is annyi ember már az országban..:)

martineden 2014.01.13. 19:02:07

@Kandeláber: valahol, meg bedrogoznak...Jaa fideszz csicska.Mint a szombathelyi fidesz csicska polg.mest.helyettes mi?

űrszelvény (törölt) 2014.01.13. 19:26:34

@Whatewer: Hagyd, nem ő tehet róla. Felprogramozták a droidokat, hogy választási csalást emlegessenek 0-24 -ben, de azt elfelejtették beleírni a programba, hogy csak a választás másnapjától lépjenek akcióba :D

"a 2014 es Fidesz által elcsalt választás"
Még meg sem történt, de már tudja, hogy csaltak. Lool :D

mama54 2014.01.13. 19:26:55

@martineden: honnan veszed, hogy a mama54 a koromat, nevemet, nememet jelenti. Neked nem cavinton kellene, hanem még járni kellene egy kicsit iskolába, csak azért, hogy megértsd az összefüggéseket. Szavazz Gyucsányra, kb egyforma a hiba a fejetekben. Ennyi!!! Nem pazarolom a drága időmet, ilyen alakokkal vitázzak.
Szép estét!!!!

tisztapista 2014.01.13. 20:01:02

"Az Együtt 2014 leelőzte Orbán Viktort a Facebookon"

A Fidesz leelőzte Barack Obama támogatását a társasházunkban.

Egyik se reprezentatív, másik se reprezentatív.

Az urnáknál előzgessetek ballibek!

Bogas 2014.01.13. 20:05:35

Na BM, ennek örülj még holnap is.

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2014.01.13. 20:40:46

@_most_:

"azért a facebook erejét ostobaság lebecsülni, mindenki használja, és elég jól jelzi, hogy a fiatalok körében népszerű az Együtt, ahogy Shakira is."

Az Együtt a 35-55 korosztályban a legerősebb, ott is, ahogyan minden korcsoportban, a Fidesz vezet. A frissen újraegyesült baloldal összesítve is csak a 60+ korosztályokban képes megközelíteni a Fidesz támogatottságát.

A Facebookon lehet, hogy az Együtt vezet. Majd ha a a lájkok döntik el a választásokat, ez még jól jöhet. :D

2014.01.13. 21:21:16

Azért azt érdemes tudni, hogy a közalkalmazottaknál veszélyes, ha a fészbuk oldalukon baloldali vagy jobbikos kötődés látszódik. Van olyan aki ezt figyeli és ilyen alapon engedtek már el közalkalmazottat.

Andráska8 2014.01.19. 11:09:17

A legtöbb választó nem néz internet-híreket, viszont szopja a rezsicsökkentés mantrát.
Megjegyzem semmi esély a győzelemre, s ezt az ellenzék is tudja.
Persze Mesterházyra sem sokan szavaznak.

Csongor Váradi 2014.01.28. 11:07:38

Eddig tartott az előny...

ubk 2014.01.28. 11:07:48

Bonts egy pezsgőt! :-)

kuszkusz1 2014.01.28. 11:09:07

Aki egyszer oda látogatott az az idők végezetéig támogatókén van lajstromozva.
Én is, pedig már legalább egy éve nem jártam arra és teli van a hócipőm azzal a Bajnaival akit pedig nagyon vártam vissza, de minek.

Szúrófény 2014.01.28. 11:09:16

A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azonkívül csapás nem éri , sokáig nem tarthatattja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876.pontja

infiel 2014.02.06. 19:33:32

60 vagyok, de amnéziás idiota nem, minden idők leggyengébb kormányzatát csak balról szabad leváltani, a Jobbik mem alternatíva.
süti beállítások módosítása