Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Minden idők legnagyobb dinoszaurusz csontvázát találták meg Felcsúton

2013.10.07. 08:01 | Brendel Mátyás | 9 komment

Címkék: humor korrupció hírcsárda

felcsut.jpeg

Magyarország ebben is jobban teljesít: Brit tudósok Felcsúton ásatások közben minden idők legnagyobb dinoszaurusz csontvázát találták meg. A kutatók a leletek vizsgálata alapján arra következtettek, hogy az elképesztő monstrum szárazföldi dögevő volt, hatalmas vízfejjel, a Dictatoridák családjának elődje, a Apparatus Simichkiensis rokona, közpénzzel és egyéb kisebb halakkal táplálkozott, és ezért a Corrupto Orbanicus nevet adták neki. A túl nagyra nőtt állat az evolúció során azért halt ki, mert végül mindent felélt a Kárpát-medencében, és éhen döglött. David Attenborough, ismert ismeretterjesztő személyiség szerint az őslény felett egyszerűen eljárt az itt az idő. Ám amikor a monstrum elpusztult, sok mindent maga alá temetett: ökológiai lábnyomát a Vértesben szerte meg lehet találni a sziklák oldalában.

65millio.jpg

Gyengébb idegzetű olvasóink kedvéért tisztázzuk, hogy ez egy álhír.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr905554467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jules Buka 2013.10.07. 15:27:39

Ez a kis álhír tipikus példája a baloldalinak titulált, ám valójában liberális és korlátolt szellemi képességű horda mocskolódásának. A szobor akció megmutatta, hogy valójában milyen primitív és bunkó erőszakos pöcsök gyülekezete vagytok, az ellenvéleményt nem tűritek, a kritikát nem viselitek el, nálatok a szellemi ellenfél fizikai meg semmisítése a megoldás. Ha a történelmet megtanultátok volna az iskolában, nem csak visszabüfögitek a felelésnél, tudhatnátok, hogy minden nemzet csak akkor képes nagyot alkotni, ha erős központi hatalom, és erős kezű vezető vezérli. A túlzott demokrácia mindig a fejlődés gátja, anarchiához vezet. Lásd: a Nagy Francia Forradalom, vagy a Római Birodalom amelyik a demokráciából a császárságba menekült, hogy még ötszáz évig fennmaradhasson. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kiáltsuk ki a császárságot, hanem azt, hogy a tisztelt blogírók néha olvassanak is, ne csak írjanak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.10.07. 15:41:14

@Jules Buka:

1) valóban liberális vagyok. baloldali liberális

2) "az ellenvéleményt nem tűritek, a kritikát nem viselitek el". viola, elviseljük

3) Római Birodalom. hát hallod, viszonylag könnyen kiállok amellett, hogy a római köztársaság jobb volt, mint Néró ámokfutása

4) Francia forradalom: megint. a franciák több forradalom, restauráció után találták meg a harmadik köztársasághoz vezető utat, és kiállok amellett, hogy ez jobb volt, mint I és pláne III Napoléon ámokfutása

5) Orbán Viktor III Napoléonhoz hasonlít: nagyobb a pofája, mint a tehetsége. Remélhetően a bukása is hasonló lesz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2013.10.07. 15:41:53

@Jules Buka: egyébként meg láthatóan ti nem csupán az ellenvéleményt, de a viccet sem értitek

fehérfarkas 2013.10.07. 17:15:34

Ez tényleg álhír, mert a valóságban ez Szauro(rbá)n várának a romja, és Felcsút valójában az ókori középföldei Mordor :D

2013.10.07. 18:13:16

@Jules Buka:
"Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kiáltsuk ki a császárságot"
de azt gondolod, ne szégyelld

Szúrófény 2013.10.08. 04:19:11

Kik is a Szabad(elvű) Demokraták?
Szabó Dezső író cikkei nyomán.

„A közéletben súlyos tehetségű morális embert veri az immorális, minden ordításra kapható, ezerfogú éhes emberbestia. És megszületik a szervezett gyilkosságok, rablások a morállá konszolidált bűnök, hazugságok és perverzitások irtózatos szisztémája, a világtörténelem legóriásibb arányú haláltánca: a korlátlan szabadverseny, a polgári kapitalista demokrácia, a zsidónak megígért nagy történelmi szüret… Legáltalánosabb formája a politikai szabadverseny elvének: az állam minden felnőtt tagja választhat, és választható.
De egyszerre felhemzsegnek a műveletlen, semmi lelkiismereti törvénytől meg nem kötött, vad politikai kalandorok, elszánt éhes politikai apacsok, akik a törvények dzsungelében könyörtelenül gázolnak át mindenen szilaj étvágyuk kielégítésére. És ezek jobban tudnak ordítani, ezek mindent tudnak ígérni a nép őselégületlenségének, ezek a végsőkig tudják nyargalni az aktuális jelszavakat, mert a becsületes lehetőségek, hazafias aggódás és a felelősség nehéz érzése nem köti őket. (a népképviselet problémája cikkből)
A liberális tábor, mint a páncél a harcos testét, a nemzetközi imperialista zsidó tőke testét vértezi. És így az a hallatlan történelmi humor kerekedik a vizsgáló megfigyelésébe, hogy a kizsákmányoló, elnyomó, imperialista nagytőke a szocializmus, a szociális igazság, szabadság és a gazdasági elnyomottak nevében hirdet harcot a kizsákmányoltak, a megrablottak, a nincstelenek tábora ellen.

tabulator 2013.10.09. 09:56:18

@h.kovacs: a császárság történelmileg meghaladott berendezkedés. Legyen inkább kormányzó a mi Legfőbb Hadurunk. Természetesen csak úgy, isten kegyelméből.

tabulator 2013.10.09. 10:05:11

@Szúrófény: Te is fosol a zsidóktól, gyűlölöd őket mert érzed, hogy különbek nálad. Én meg nem érzem ezt. Viszont gyűlölhetném a magadfajta nyilasokat de annak semmi értelme. Röhejes lenne az is ha a kutyaszart gyűlölném - inkább átlépem.

talicskás munkásember 2013.10.13. 01:34:45

Szerintem vicces és ötletes. Az már nem olyan vicces, hogy az emberek és a zemberek összeugranak egy ilyen írástól, pedig egyszerűen röhöghetnének rajta egyet és kész. Aki ettől bepöccen, az csatatérnek véli a saját utcáját, ellenségnek a szomszédját, rokonát. Így leszünk önmagunk ellenségei, amit nagyon könnyű apró jelszavakkal felbujtani tettlegességig. Harminc év múlva pedig a szégyen miatt nem mesél, csak hazudik az unokáinak saját szégyenletes hőstetteiről...
Betegek vagyunk.
süti beállítások módosítása