Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Manipuláció: alig voltak a Jobbik MSZP ellenes tüntetésén (+fotók)

2013.03.10. 16:49 | balközép | 10 komment

Címkék: mszp jobbik demonstráció

Azért hozom nyilvánosságra ezeket a fényképeket, mert egynéhány média olyan látszattal számolt be, mintha hatalmas tömeg mozdult volna meg a Jobbik MSZP ellenes tüntetésére. Annak ellenére, hogy a párt totális mozgósítást hirdetett, jó ha voltak 200-an. Nos, ügyes trükkökkel így lehet a semmiből tömeget kreálni.


A képek az Aréna egyik erkélyéről készületek a Hungária körút és a Mogyoródi út kereszteződéséről, ahol a maradék szityák morogtak. Nos madártávlatból így fest a " tömeg":

jobbik_origi.jpg


Nem látod ezt a mindent elsöprő demonstrációt? Ne legyél már hazaáruló izé... pedig ott van a "tömeg"... az emberek a Jobbikkal vannak, hőő... oké de miattad nagyítsunk a képen:

jobbik_origi_nagy_2.jpg

Na ugye, hogy most már látod? A népnek árját, mely olyan erőt képvisel és olyan hangos, mint az izé. Nincs itt semmi komcsi szitya trükk ott vannak. Csak az érdekesség kedvért és a hitetlenkedő bölcs ősmagyarok véget nézzük az ellenállást a számok tükrében és nagyítsunk még egy picit a képen. 

jobbik_origi_nagy_pontok_nagy.jpg

Nos, nem egész buszmegálló hosszan, azaz kb. 5 méteren és egy zebra szélességben, azaz kb. 8 méteren, összesen 40 négyzetméteren színpaddal és egy parkoló kocsival együtt állt a tömeg. Jó... csak miattad nézzük nagyobba is meg...

jobbik_origi_nagy_pontok_nagy.jpg

Ennél nagyobbat már nem tudok, de most azt ne mond nem vagyok jó fej, hogy erre azt mondom, hogy 200 ember és nem azt, hogy 60? Mi az hogy hatvan, kell egy állas? Hangozna a szitya érvkészlet...

Remélem ezen képek tükrében, mindenkinek leesik a 20-as, hogy mennyire de csúnyán lehet manipulálni fényképekkel és hatvan... 200 fős demonstrációt valami hihetetlen nagy tömegnek becsomagolni. Talán azon is érdemes elgondolkozni, hogy ezek totálisan mozgósítottak és ennek ellenére tudtak ennyit összepakolni... értem én, hogy cikki leírni, bemutatni... gyerekek elfogytunk... kutyát nemérdekkel már a maszlagunk... de az igazság attól még igazság lesz... Ennyik vagytok egy sarki ellenállás... pont annyian maradtatok, mint amennyit ez a politika és ideológia megérdemel: jelentéktelenség, ezek vagytok Ti. Azt, hogy bizonyos médiumok meg miért nagyítanak meg titeket brutálisan.. mindenki döntse el. De pár ügyes kép ellenére a hazugság még hazugság marad.

Nos, csak a tárgyilagosság kedvéért az MSZP rendezvénye meg így festett, szintén madártávlatból: 

mszp_nagy gyűlés.jpg

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr185126297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Volt tüzér 2013.03.10. 19:06:21

Én akkor mentem el ott, amikor még csak pakoltak ki a kocsikból. Voltak vagy öten!

Farkos Tsapó Gyurka 2013.03.10. 20:13:40

Én meg ott sem voltam. De szavazni (remélem külföldről hazautazva) el fogok menni és már tudom kikre nem voksolok. Az egyilk most van hatalmon.

prognosys 2013.03.10. 21:47:45

Posztolónak: remélem, csinálsz majd hasonló képeket a Március 15-i naggyűlésről is! Egyébként azt sem árt végiggondolni, hogy honnan jönnek a nagy MSZP-s és Fideszes nagygyűlésekre! A békemenetet Lengyelországból importálták, ennek egy részét pedig Bulgáriából! Ráadásul nem túl elegáns egy szimpla tüntetést egy központi rendezvénnyel összehasonlítani! Hasonlóan telt házas volt a Jobbik évértékelő nagygyűlése is januárban! Lásd pl. ezt:

alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2012/evnyito%204%20(2).jpg

De így manipulálni és félremagyarázni én is tudnék! Lásd pl:

www.beol.hu/bekes/kozelet/tuntetok-vartak-csaban-gyongyosi-martont-487562

Mit mondjak, itt sem taposták egymást az "ellentüntetők"!?

toportyánzsóti 2013.03.11. 06:00:54

@prognosys: Szánalmasan kevesen voltak,oszt jónapot.Aki ott volt azok több ezerről vakítottak,na ez a legszánalmasabb!

prognosys 2013.03.11. 09:59:51

@toportyánzsóti: Ok értem, valóban nem voltak sokan, de hol írnak több ezres tömegről?

toportyánzsóti 2013.03.11. 18:54:19

@prognosys: A mandíneren kommentelő tüntizők vakították,hogy ezrek voltak ott.

prognosys 2013.03.11. 20:22:50

@toportyánzsóti: "mandíneren kommentelő tüntizők"

Honnan lehet tudni, hogy akik ott írogatnak, biztosan ott voltak és biztosan a mozgalmat képviselik? A Jobbik hivatalosan sehol nem írt ezres nagyságrendű tömegről (legalább is nem tudok róla)! Így viszont megtévesztő a poszt, mert azt sugallja (konkrét hivatkozások nélkül), mintha a Jobbik hivatalos álláspontját kritizálná!

Már bocs, de azért egy konkrét, lejártó célzatú blogot írni néhány kommentelőre hivatkozva, amit hírcsatornák is listáznak, finoman szólva sem etikus! Sőt, ebben az esetben talán még a rágalmazás, jó hírnév védelmének megsértése is megáll!

Szóval kéretik kicsit körültekintőbbnek lenni!

toportyánzsóti 2013.03.12. 08:20:57

@prognosys: Remélem október 23-án is ilyen kemény voltál a birkamenet kapcsán,hehe.

magyar_ellenállás 2013.03.18. 20:42:14

Hogy is mondta Dobó az Egri csillagokban? "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl..."
süti beállítások módosítása