Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kedves Milla ez az M6-os autópálya hogy is van?

2012.10.16. 13:51 | balközép | 13 komment

Címkék: mszp m6 milla bajnai szanyi

Csak pislogok és nem értem azt a média showt amit a Milla nevű egyesület vagy párt leművel. Juhász Péter vagy átaludta az elmúlt tíz évet, vagy mindegy neki, csak hadd szóljon... Nem nagyon érdekli a tények és a valóság éljen az echte primkó politizálás legbutább válfaja. Szerintem össze-vissza beszélő politikusokból volt már éppen elég... no és lett egy újabb. Egy dolog számít: fúj MSZP!

Elment ez a derék, tiszta ember az ATV-be és következőket mondta:

Juhász Péter: - Igen, ezt mind ellopták korrupt módon, igen, megépültek és üres az (...) Dupla, tripla áron felépítve, mint Európában bárhol máshol, üresen állnak. Nem tudom, mikor járt mondjuk az M6-son és ha ott járt, látott-e hasonlót, már látott-e autót maga mellett? (...) Felépítettek teljesen értelmetlenül völgyhidaktól kezdve mindenféle dolgot. Ezek mind a korrupcióról szólnak. Én elhiszem, hogy rengeteg pénzt elköltöttünk különböző utakon.

Na akkor nézzük csak meg ezt az M6-ost, mit is írtak róla anno?

Magyar Hírlap : Bajnai Gordon átadta az M6-os szabad rablással épült szakaszát.

Teol: Bajnai Gordon így avatta fel az M6-ost

Bama: M6: Bajnai szerint az európai vérkeringésbe kapcsolódik Pécs


Bajnai átadja az M6-ost


No de visszakanyarodva az ATV műsorára

Juhász Péter itt azokat a vádakat mondta el, amit a fent hivatkozott Magyar Híralap megírt anno. Szanyi ezekre így reagált a műsorban: Ez az ország 2002 és 2010 között többet fejlődött, mint bármikor máskor. Mi az Istennek kell ezt pocskondiázni? Ebben az országban hidak, autópályák épültek, 1200 iskolát újítunk fel. Ez mitől semmi? A kérdésre Juhász a HírTV-ből már jól ismert: "igen ezeket mind ellopták korrupció által" című csontot tudta bedobni.

Egy pillanatra tekintsünk vissza még az M6-os avatón elhangzott Bajnai beszédre:

"Bajnai Gordon a kiegyezés korához hasonlította a mai állapotokat. Véleménye szerint olyan időszakot élünk, amelynek eseményei vitatottak, de a tárgyi bizonyítékokat, a megépült iskolákat, kórházakat, utakat, értékelni fogja az utókor. A gyorsforgalmi utak hossza például megháromszorozódott az elmúlt néhány év során."

Juhász úr, maga most kivel is vitatkozik?


Millának: szimplán hülyeségeket beszél a főnökötök. Azt hiszi, hogy a tényeket pont elég felületesen ismerni, bármit mond az úgy is van... ja és elég a misztikus Fidesz kommunikáció: a szocik loptak, hazudtak!

Bajnai Gordonnak: politikai dilettánsokkal nem megy. Aki komolytalan emberekkel mutatkozik, maga is komolytalanná válik! Tessék ezen gondolkozni!

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr384851843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Éliás nem olvasta a 2011-es Postai beszámolót? 2012.10.17. 08:54:42

A Magyar Posta 2011-ben elindította az elektronikus fizetési és számlavezetési szolgáltatások bevezetésére irányuló fejlesztési programját, ez kitüntetett szerepet játszik a stratégiai jövőképében. A szolgáltatásokat 2013-ban kezdi meg a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pékszakállú Henceg 2012.10.16. 14:41:20

Ez a "blog" úgy kezeli az MSZP-t, mintha még mindig alternatíva lenne a Fidesz leváltására, holott eme két párt nagyon is egységesen áll fel, ha éppenséggel lopni kell (lásd Margit híd felújítása). Akkor kinek is nem érdeke a Fidesz leváltása? A parlamenti színjátékon jót röhög az ember, de a lényeg a háttérben van.

Egyébként a kép nagyon tanulságos, és rajta nem Bajnai a lényeg, hanem aki a szalagot tartja, az egykori privatizációs miniszter...

balközép 2012.10.16. 14:52:31

@Pékszakállú Henceg:

becsukom a szemem koncentrálok és nincs is MSZP... nincsen... nincsen... hű de jó!:

Pékszakállú Henceg 2012.10.16. 15:39:07

@balközép: A kérdés nem az, hogy van-e MSZP vagy nincs, hanem az, hogy képes lesz-e a megtisztulásra azért, hogy Orbán egy széles ellenzéki összefogással leváltható legyen. Bizonyos arcoknak sürgősen el kellene tűnni, mert hiú ábránd beleélnie magát az MSZP-nek abba, hogy egyedül leválthatja Orbánt. A soproni időközi is azt erősíti meg, hogy akkor van esélye MSZP-s politikusnak győzni, ha nincs odaírva a neve mellé a párt neve, ezen kellene elgondolkodni!

TheloniusMonk 2012.10.16. 15:58:09

@Pékszakállú Henceg: Sopronban oda volt írva az MSZP neve...

Ironpen 2012.10.16. 17:19:18

Szerintem az összes mai magyarországi párt egy vicc. Semmi nem fog változni az adófizetők életében, ha másik párt kerül hatalomra. Nem kellene ilyen élet-halál kérdést alakítani a kormányváltásból. Örülnék, ha végre a politikai pártok kivonulnának az emberek életéből. Tömik érdemtelenül a zsebüket. Menjünk el 4 évente szavazni, aztán hagyjanak békében élni minket, ez az állandó hisztériakeltés nem tesz jót a közhangulatnak.

Rozsomák2012 2012.10.16. 17:55:43

Nos Juhász P tényleg egy kis hörcsög volt,aki gumicsontot rág.Több műveltségre lenne szüksége.
Nem a pártokkal van baj hanem egyes személyekkel akik ott vannak, mindegyiknek meg kellene tisztulni,de ez az ami nem megy. Az USA ( nem vagyok fan) már régen rájött, hogy elég két párt és csakis a személyek és holdudvaruk a fontos, majdhogynem mindegy mely párt színeiben győznek.
Tehát kell egy csapat(a jó holdudvar okos emberekkel) és egy nyugodt okoska "vezér", aki az arcát adja és megengedi, hogy nála okosabbak legyenek a munkatársai. Ja és nem nyilatkozik állandóan olyanokat: eldöntöttem, kitaláltam, úgy akarom stb.Utóbbinál nem Juhászról írtam.

Bryan élete 2012.10.16. 20:45:00

"Bajnai Gordonnak: politikai dilettánsokkal nem megy. Aki komolytalan emberekkel mutatkozik, maga is komolytalanná válik! Tessék ezen gondolkozni!"

Mintha Fleto is erre hívta volna fel a figyelmet.
Egy jó kezdeményezésből - Milla - sajnos Juhász kezd i felvenni Lázár stílusát. Azt is utáljuk.
Utáljuk továbbá ezt a permanens széthúzást, ki kivel nem. Elég volt már ebből, ne csodálkozzanak a kedves harcostársak, ha a végén még regisztrálni sem megyünk el egy már most koncon marakodó banda láttán.
Háttérben szépen csendben leülni Mindenki Mindenkivel Egyenlő Felekként és megegyezni. Különben lapát.

laci0011 2012.10.17. 09:13:16

Az hogy orbánék minősithetelenül kormányoznak,nem felmentés a szoci kormányzás hasonló színvonalára,az ország a lehetőségeit pár % hatékonysággal használta ki csak akkor is...

balközép 2012.10.17. 12:02:55

@laci0011:

Szerintem nehéz összehasonlítani egy kétharmaddal nem rendelkező koalíciós kormányt és egy kétharmaddal rendelkező egypártit, már csak ezért is összehasonlítatlan...

De ne csináljunk már úgy, mintha a Bajnai kormány nem MSZP-s kormány lett volna, telis tele MSZP-s miniszterekkel és államtitkárokkal...

gibson.papadolu 2012.10.17. 14:05:17

a tények ugyanakkor makacs dolgok. az m6 nagyon szép, de van időd nézelődni, mert senki nincs körülötted, ugyanakkor nem tudsz nem mosolyogni, amikor azt látod, hogy először egy hegyet kellett építeni ahhoz, hogy az alagutat bele tudják ásni. szegény Gordon csak belecsöppent ebbe, ez egy óriási zsíros biznisz volt mindkét nagy párt részéről (alagutak felett a mai napig éktelenkedik egy óriási strabag felirat). kérdezd meg az elvtársaidat drága balközép, mit gondolnak az m6-ról, meg fogsz lepődni.

a többiről nincs véleményem, bár ilyen mondatszerkesztéssel lenne annyi önkritikám, hogy nem írok cikket.
süti beállítások módosítása