Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kétévesek vagyunk

2011.09.10. 22:23 | ZöldMarci | Szólj hozzá!

Címkék: blog a kettő piroslap kétéves

Ma kétéves a Piroslap. Két éve, a gazdasági válság hazai pusztítása idején akkor alakultunk, amikor az emberek nagy része elhitte a Fidesznek, hogy elég egy kormányváltás és sokkal jobban fognak menni a dolgok.
Mi nem szerettük volna, hogy mindenkire hathassanak a jobboldal mézesmadzagjait, ezért vállaltan baloldali-demokrata blogot indítottunk. Ez nem volt valami népszerű dolog, s mi nyilván milliárdokért író "vörösbundás hiénák" lettünk. A választások után a helyzet jobb lett, azaz sokkal rosszabb. Kiderült - fogalmazzunk finoman -, hogy a Fidesz a kormányzásban kevésbé jó, mint az ígérgetésben. (Aki nem hiszi, olvasson Wikileaks-et).


Köszönjük az olvasóknak az eddig együtt eltöltött időt!

A Fidesz pedig (sajnos) témát is ad bőven, ilyen értelemben nincs okunk panaszra. Az elmúlt héten írtunk az Orbánt végérvényesen leleplező Wikileaks idézetekről és a megbukott matolcsyzmusról, de hát írhattunk volna Lázár János árfolyamdöntéséről, a tervezett megszorításokról, a diplomásadóról is. Ebből kitalálható, hogy többünknek úgy alakult az élete, hogy az utóbbi időben sajnos kevesebbet tudunk írni. Ezért egy születésnapi meghívással élünk: Aki szívesen írna blogon, az küldjön be egy írást a piroslap.hu @ gmail.com-ra. A blogban most se teljesen azonos nézetű és stílusú emberek írnak. így mindenki gondolkodó embert bátorítunk a billentyűzet megragadására, aki kulturáltabban tud fogalmazni, neves (egyszeri) olvasónk, Deutsch Tamás.

Továbbra is kérjük és ajánjuk a facebook-oldalunkhoz való csatlakozást, ahol nemcsak cikkeink jelennek meg, de híreket is megosztunk és kommentálunk. A kedves olvasóknak pedig köszönjük a kitartását, kommentjeit, tetszikeit! Szerény köszönetül az elmúlt egy évet felölelő válogatást mutatunk be videóinkból.

 

Orbánék több intézkedése egy filmjelenetet juttatott eszünkbe:


A fideszesektől jövő kommunistázáson mindig jót röhögtünk. Az a párt akar  kommunistázni, amelynek még 2010-ben is ilyen kiválóságokat indított? (A videón a Fidesz-politikus 1986-os május elsejei produkciója látható).

 
(Ezt a videót csak utánközöltük, de annyira jó:).

Be kell valljuk mi már a Wikileaks dokumentumai előtt sejtettük, hogy Orbán szokott hazudni. Itt többek közt a következőről mesél: "Fölesküdtem. Amikor a parlamenti képviselő átveszi a hivatalát, akkor esküt tesz az alkotmányra, arra esküszik föl, hogy az alkotmányt meg fogja tartani és másokkal is megtartatja."

 

A Jobbikról többször leírtuk, hogy nem vehető komolyan. Ez a videó mindent elmond: a szélsőjobb rendet ígér, de csak erőszakot hoz. A vandálkodó képviselőt azóta elítélte a bíróság, de a pártja így is megjutalmazta. Mivel az ítélet miatt le kellett mondania országgyűlési mandátumáról, egy megyei közgyűlési képviselőséggel kárpótolták.

 

 Végül egy videó, amely ugyan pár nappal már elmúlt egy éves, de sajnos nagyon aktuális:

 

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr433216855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása