Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Székesfehérváron a gondnok még a médiához is ért…

2011.05.16. 12:09 | balközép | 4 komment

Címkék: média fidesz székesfehérvár polgármester

A fülkeforradalmi népi demokratikus kétharmad kör nem csak országos szinten söpörte ki a közszolgálati médiát és válhatott identitás a Fidesz rendezvények műsorvezetőjéből. Persze a kiegyensúlyozottságot mellőző csatornák nézettsége egyenes arányban elkezdett zuhanni Orbán és a Fidesz népszerűségével. Hát így jutalmazza a néző a nézhetetlen műsorokat…

No, de a média átfazonírozás az önkormányzati újságokat és tévéket sem kímélte. Volt, ahol szimplán csak a stábot küldték el… de volt olyan is ahol a helyi újság vagy TV végleg beszüntette működését.

Azt, hogy ezek a cserék mennyire szakmai alapon történtek meg talán iskolapéldaként jól mutatja a székesfehérvári eset:

Bozai István a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója lett. Nem nagyon találkoztam a sajtóban a nevével, legalábbis abbéli minőségében nem, hogy újságíró vagy tévés szakember lenne… mert, hogy nem is az. A Fehérvár Médiacentrum csakúgy, mint országosan lefedi a helyi tévét, amelyre a Fidesz hatalomra kerülése után rátoltak egy olvashatatlan újságot és egy rádiót, amiről szerintem senki nem tud semmit.- írja egy lokális blog.

A fehérvári média identitás, Bozai István Székesfehérvár városgondnoka. A Fehérvár Médiacentrum honlapján található elérhetősége, hivatalos e-mail címe is ezt jelzi, legalább a látszat kedvéért adhattak volna neki egy TV-s elérhetőséget... Emberünk szakmáját tekintve villamosmérnök és közgazdász, de a sportot is nagyon szereti: a Sóstói Stadion Kft. ügyvezetője is egyben, tehát igazi multifunkcionális szakember, egy fajta igazi XXI. századi húsvér svájci bicska! Hol lapultak eddig az ilyen tehetségek?
Gondolom azt már említenem sem kell, hogy mindez Cser-Palkovics irányítása alatt történik… örök hála néki!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr242907816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskalmar 2011.05.16. 15:11:30

Hát igen itt Fehérváron, mident tarolt a FIDESZ ! Minden emberük szupermann !
Bozai István az igen ! A Városgondnokságot nem tudja vezetni, aztán még egy halom mellékállás jó pénzért ! Városi TV, csapnivaló ! Közgyülés, alpolgármesterek, polgármester ? Képviselők ? Nem megköelithetök, bójnak, hazudnak, magyarázkodnak. Hát ez kellett nekünk !

apc 2011.05.16. 20:08:23

@kiskalmar: Kellett, Önök kérték, Mi teljesíttyük.

Megdobbent 2011.05.17. 05:51:14

leggyetek lyo alampolgarok, nagy alommas kovetkzyk!

kiszim 2011.05.25. 06:59:46

Olyan átlátszó ez! Az elmúlt két évben, nem volt olyan hónap, hogy legalább 2 - 3 újsághír, tv-tudósítás ne szólt volna a Nemes Nagy Ágnes Kollégiumról. Május eleje óta, mintha a sose léteztünk volna... Egyetlen szó, egyetlen rövidke hír nem sok, de annyi se. Én valami tévedés áldozata vagyok, - nem először, életem során - azt hittem a kézi vezérlés megszünt, már vagy 30 éve. De ami most van, az nem nem kézi vezérlés, az maga a diktátum! Engedélyeztetni minden hírt, minden képet, vagy agyonhallgatni valamit, ami pedig jelentős érdeksérelmet okoz, csak mert azt a kenyéradó gazda találta ki, Na ez tényleg diktatúra!!!
süti beállítások módosítása