Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Amikor a kormány nincs a helyén (+videó)

2010.11.11. 16:26 | szocdemman | 1 komment

Címkék: mszp fidesz kormány parlament ujhelyi istván

Érdekes jelenet játszódott le a parlamentben kedden. Az ülés szokás szerint a napirend előtti felszólalósakkal indult, ami egy jó órát rabolt el annak a jelenlévő pár képviselőnek az életéből. Az utolsó napirend előtti után kezdődhetett volna az első napirend, de az előterjesztő államtitkár nem volt az ülésteremben. Megjegyzem a képviselő urak és hölgyek is elég foghíjasan, a kormányból meg aztán még a fele sem volt jelen. Ujhelyi, aki éppen levezető elnök volt, a zavart némi poénnal kívánta átívelni, de egy KDNP-s képviselő úgy gondolta lépni kell. 15 perces frakció szünetet kért, ám de közben megérkezett az államtitkár úr. A jelenet komikus: a parlamenti videó-rendszernek köszönhetően megtekinthető:

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr642441791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apc 2010.11.12. 11:37:48

ez megint csúsztatás a kormány mindig ott van , ahol lennie kell,ahol van, ott fontos dolgok történnek, de csak miértünk.
süti beállítások módosítása