Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A legférfiasabb magyar politikus

2010.09.27. 15:04 | ZöldMarci | 2 komment

Címkék: orbán szépség jóság férfiasság nemzeti együttműködés rendszere nenyi tökösség

A Nemzeti Együttműködés Forradalmi Rendszerével közismerten ellenséges index a legdögösebb férfipolitikust keresi. Ezt a versenyt meg se kellett volna hirdetni, hiszen azt anélkül is megnyerte a Nagy Fülkeforradalom, a Száz Napos Menetelés, a Pálinkafelszabatás és a svájci frank elleni szabadságharc atyja, a keménykezű magyar Che Guevara, Orbán Viktor.


A zén miniszterelnököm

Nem érdekelnek az olyan szakmázásnak álcázott olcsó bolsevista trükkök, hogy csak az önkomrányzati választáson indulók között megy a verseny. Egyrészt, Orbán Viktor ott nyerne ahol akar. Másrészt ki tudna elképzelni egy olyan kanossági versenyt ahol ne indulhatna Schmitt Pál vagy Knapp János Pál csak azért, mert mondjuk házas. Az ilyen diszkvalifikálás a "szar liberálisok" sajátja (copyright Bayer Zsolt - ő csak tudja).

Orbán Viktor szembe mer szállni a gonosz IMF-fel, aki nyilván csak önzésből mentette ki a Magyarországot a világválságból. Hiszen, aki lélegeztetőkészüléket ad egy országnak, annak a körmére kell nézni. Orbánt nem állítják meg a kétmillió devizahiteles sirámai, mert ő az Új Irányt keresi és elviseli a fájdalmas áldozatokat. Bár százmilliós szabadsághegyi villájában nyilván fáj a szíve az önkormányzati választás után megadóztatott minimálbéresek miatt, de folytatja. Rezzenetlen arccal köti fel 50 ezer forintos Zegna nyakkendőjét és száll fel a 12 millióért bérelt különgépre, hogy küzdjön Magyarországért. Hogy a nép egyszerű demján sándorai és hernádi zsoltjai már jövőre egy kulccsal adózhassanak.


A Pálinkafelszabadítás vezére, Demján "nemzeti offshore-lovag" Sándorral. Ez is férfias.

Szóval Szily László és az index is megérthetné, hogy "mostmár csak egy párt látszik". Ne akadályozzák mindenféle percpolitikusok szerepeltetésével a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, ha egyszer a húsz évig fennálló centrális erőtér Alapítóját is dicsérhetnék. Mondjuk így:

Iróniaméter 10/10, Hoffman Rózsa Hírcsárda-index: 15/10

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr892326829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom, nem is érdekel! 2010.09.27. 18:53:45

gonosz törpék a történelemből:

Nagy Sándor
Napóleon
Kim Jong Ill
Hugó Chavez

O.Viktor

apc 2010.09.29. 07:56:21

@kamu schmitt díjat a gonosz törpének karácsonyra!!: Majd akkor is így vagánykodj, amikor csendes hajnalon a gondolatrendőrség bájos tagjai kopogtatnak az ajtódon, inkább tanuld a nenyi szent sorait, váljék véreddé.
süti beállítások módosítása