Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Orbán csak a saját szemében nem látja meg a Zegna-t

2010.09.20. 13:10 | szocdemman | 5 komment

Címkék: fidesz orbán viktor orbán kormány

Baszott mód nem szerettem a populizmust. Éppen ezért a tudatom mélyébe vésődött a 2006-os Fidesz kampányban kiadott Magyar Vizsla agyon retusált fotói. Általam soha nem hallott márkákban vélték feszíteni az akkor kormánypárti politikusokat, persze márkajelzés nélkül. Már nem emlékszek az újságot kiadó néni nevére, mondjuk Bözsikét meg is kérdezték akkor egy TV műsorban: No de honnan tetszik tudni, hogy Gyurcsány Ermenegildo Zegna cuccban feszít? Hát ránézésre olyan… válaszolta. A márkák megmaradtak bennem. Valóban méregdrága luxustermékek ezek. A Fidesz mindent megtett azért, hogy a luxus a bún a pökhendi életmód szimbólumává tegye.

Nincsenek perverzióim sem, de pusztán kíváncsiságból végig néztem Orbán Bakui utazásáról készült fotókat Facebookon. Az egyiken Orbán hátizsákos turista, a másikon államférfi… színes a kép. Majd az egyik fotón mintha a Fidesz által bűnösnek kikiáltott egyik márka jelzését véltem volna felfedezni. Pár tucat Magyar Nemzet mellé hetyké odadobott Zegna nyakkendő… Legalább annyi lenne bennük, ha ezt hiba, bún luxus megvetés stb. stb. jeléül használták a szocik kormányfőére kerülnék ezt a márkát. De ha nem kerülik legalább ne töltsék föl Facebookra… Na de hát már ki emlékszik miket dumáltak összevissza. Egy tény a 2006-os polgári értékrend alapján Orbánnak luxusnyakkendője van. Talán ezt hívják képmutatásnak.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr632308763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tetovaoda 2010.09.20. 14:16:54

Na de hát már ki emlékszik miket dumáltak összevissza.

Hát ez az, hogy azt hiszik, már senki nem emlékszik. Pedig dehogynem!
Mint ahogyan arra is emlékszünk - jut eszembe a repülőről - mennyire verték a nyálukat azért, amiért a szocialista többség által támogatott kormány tagjai nem vonaton zötyögtek a horvát-magyar közös kormányülésre annak idején.
Akkor nem számított, hogy a szűkre szabott idő hatékony kihasználása a bérelt repülőt tette szükségessé. Köpködtek, mint a záporeső.
Ha volna magára valamit is adó baloldali sajtó orgánum, akkor az Orbán-kormány jelenlegi tetteit naponta ugyanazzal a szöveggel torpedózná, amellyel a Fidesz ellenzékben támadta az elődeit. Ugyanis rendre olyanokat csinál, amikért korábban például hazugnak nevezte az előző kormányfőket...

Szebb Jenő 2010.09.20. 20:47:01

Vissza szoktad olvasni, amit írsz, vagy alapból nem beszéled a magyar nyelvet?

EMU 2010.09.21. 12:56:51

A zegnát még a kollégiumban kedvelte meg, tudod, amikor éppen polgárosodott és először látott mozgólépcsőt.

Waldi! 2010.09.21. 15:07:46

Chateau Rothschild, ilyen burkolt zsidozast is regen lattam mar :D

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.09.26. 16:39:32

csillagos ötös a találatért! :-)
süti beállítások módosítása