Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kibújt a szög a zsákból: táborokba akarja zárni a "cigánybűnözőket" a jobbikos jelölt

2010.08.28. 16:30 | Panelkuruc | 169 komment

Címkék: romák holokauszt cigány jobbik szegedi csanád cigánybűnőzés szegedi márton

Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi Csanád rögtön melléállt a kezdeményezésnek.

A javaslat igazságossága némi kívánnivalót hagy maga után: az abszurd megtorló intézkedéseken kívül rögtön szemet szúr, hogy csak cigány származású elkövetőkről beszél. A Jobbik kezdetektől fogva megkülönböztette retorikájában a cigány és nem cigány lakosságot, de most megjelent egy olyan hang is, ami törvényi szintre emelné a kettős mércét.

De nézzük inkább a konkrét javaslatait ennek a nosztalgiázó radikális fiatalembernek: az állampolgárság megvonása azóta Vona úr szerint is egyszerű ostobaság, annál furcsább gondolat viszont a táborba zárás, természetesen felvilágosult, 21. századi, nyugat-európai mintára. Ugye, ez egy olyan békebeli megoldás lenne, ami nem elevenít fel szörnyű emlékeket, és még a 20. század legvéresebb eseményeit sem juttatja senkinek az eszébe. Ugyan kérem, ez csak demagóg túlérzékenység... Jobbik-közeli társadalomkutatók viszont nyilván úgy gondolják, ez lehet a kulcsa a cigány és magyar lakosság későbbi békés egymás mellett élésének.

· 4 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr32253017

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bocsesz, de kéne a Ferenc József-föld is... 2010.09.02. 14:34:53

"Bármi történjék is, mindig van egy okos, aki előrukkol, hogy ő megmondta előre."A kristálygömb működött (Lázár kapcsán elmélkedtem a jövendőről), csak hamarébb és masszívabban b*szott be a ménkű: a Jobbik nem maszatolt tovább, hát belekotort...

Trackback: Telepekkel oldaná meg a romabűnözést a Jobbik 2010.09.01. 14:36:52

„Közrendvédelmi telepekkel” oldaná meg a cigánybűnözést a Jobbik - mondta Szegedi Csanád. A kettős kordonnal körbevett területen rendőri, illetve csendőri felügyelet mellett élhetnének az emberek. Vona Gábor pártelnök szerint az elmúlt húsz évben csődöt m…

Trackback: A zsidópártnak gyűjtöd, te szemét?! 2010.08.30. 12:43:38

Szombaton nagy élményben volt részem, amit eddigi, fiatalnak már nem mondható koromig még nem tapasztaltam.Rákosszentmihály közepén gyűjtöttünk ajánlószelvényeket. Ehhez felállítottunk egy kis standot a János utca sarkán, amely gyülekezési pontkén...

Trackback: Az LMP-jelöltje vett volna ajánlószelvényt 150 forintért 2010.08.28. 19:22:07

Érdekes hangfelvétel hitelességét ismerte az LMP. A jelöltjük feketemunkában gyűjtetett volna ajánlószelvényt, de kitöltetlen szelvényt is vásárolt volna 150 forintért. Ez választási csalás.  Érdekes képet és hangfelvételt tett közzé a Jobbik-köze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kranführer 2010.08.28. 21:00:30

@version: Én is. Meg közvetlen mellettük az ilyen agyatlan blogolók táborát mint ez itt. Sok-sok cigány szomszédot kívánok annak aki védi ezt a csürhét.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.28. 21:07:22

@kranführer: a kurvaanyád, az védi a "csürhét". Csakhogy a mocskos náci fajtád szerint minden cigány bűnöző, ugyanakkor véditek a nemcigány bűnözőket. Hát egy méretes, nagymagyar lófaszt a nyilas seggetekbe! A bűnöző az bűnöző fajtájától függetlenül. Én nagyon szeretném, ha csupa nemcigány bűnözővel lennél összezárva te is, meg a hozzád hasonló többi tetű is, amíg csak éltek...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.28. 21:07:55

@version: téged kéne kitenni egy cigánytelep közepére, te retkes nyilas, ott legyen ilyen nagy a pofád...

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.28. 21:09:11

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

hidd el nagy is lenne a pofam , bar az uzi hangja elnyomna biztos

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.28. 21:09:38

@Humbino: aham... és ebből következik, hogy a nemcigánnyal másként kell bánni, pusztán azért, mert nem cigány...

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.08.28. 21:10:56

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: azért vigyázz, veszélyes, legalább 9 danos szájkaratemestereknek szóltál most be :)

2010.08.28. 21:12:27

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: és a cigánnyal máshogyan kell bánni, csak azért mert cigány? Mert most ez a helyzet. Vagy te kaptál már szociális bérlakást, amiből ha kitépted a csövet és eladtad a parkettát, akkor adtak egy másikat?

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.28. 21:15:54

egyebkent nem bujt ki semmilyen szog abbol a zsakbol , a jobbik mindig is ezt akarta, ezert szavaztunk rajuk
csakhat az a nyomorek fidesz nyert, de jon meg kutyara der

tlvajferi 2010.08.28. 21:17:05

a világ legtökéletesebb és legdemokratikusabb hatalma, az usa halomra lőtte az indiánokat és a maradákot rezervátumokba zárta...
a világ legtökéletesebb és legdemokratikusabb hatalma, az usa rabszolgának tartotta a feketéket , majd gettókba zárta őket, sőt drogokkal próbálta kiirtani...
a világ másik legtökéletesebb és legdemokratikusabb hatalma, izrael hlegyilkota a palesztin népet, a maradékot pediga gázai gettóba zárta...
folytassam?

BKV reszelő 2010.08.28. 21:19:03

@version: Az oviban is szünet van ?

bloghozszokott (törölt) 2010.08.28. 21:24:26

@Humbino:"...Jogvédők, irány Miskolc! Csak sétálgassatok kicsit az utcán, estére már nem lesz meg a karórátok, meg lehet hogy az életetek sem!A Rózsadombról könnyű okoskodni."

Mivel romákkal dolgozom, valamint Miskolcon vagyok nyaranta, valamint a győri cigányokkal több afférom volt, nem értem, miről beszélsz! Ütött le hófehér kidobó, lopott tőlem szőkecigány, orditoztam már villamoson késes cigányokkal, baszott át önkormányzati fehérember, követett már napokig néger, stb, stb. Van az aljadék, van a bűnöző, és vannak a rendes emberek. Semmi összefüggés a bőrszínnel és a rasszal nincs. Most jön: "a börtönök 99 %-a cigány, kancigány öl százéves nénit, ártatlan tanárt öltek csoportosan".
Mi meg átbasszuk, nem szolgáljuk ki, nem tanítjuk normálisan, nem vesszük fel munkahelyre. Már születésükkor megbélyegezzük, sőt, most már a gyermekek létét fenyegetjük (segélymegvonás, "szociális kártya"). Tegyük táborba is őket, mi?!
Nem inkább oktatás, képzés, munkalehetőségek biztosítása, köz- és médiaszereplés, sikeresek elismerése kellene? Tudod pl, hogy a világ legjobb hangszerelője díjat magyar cigány nyerte?

Az a baj veletek, hogy nem gondolkoztok, csak zsigerből nyomjátok. Jobb nem lesz tőle a helyzet.

Ma Pesten két kis kopasz hófehérke ment a 24-es villamoson, de nem tudták, hol kell leszállni, egy cigánylány segített nekik. Máskor, ha csürhében vannak, lehet, meglincselték volna ugyanezt a kedves csajt.

Ennyit erről.

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.28. 21:25:46

@BKV reszelő: figyelj, en kivarok, de azt tudom hogy hamarosan megvonjak a tamogatast a cigoktol, es akkor majd te is meglatod mire kepesek
en varok turelemmel mig az olyan balfekek is megvilagosodnak mint te

bloghozszokott (törölt) 2010.08.28. 21:30:33

@Antifaszok Réme: "Cigány = Zsidó biofegyver.
Ennyi. Ezért fontosak, erre kellennek, a magyarok gyötrésére, sakkban tartására."

Öreg, javasolnék egypár hét pihenést, valami szép helyen, ez nagyon agyra ment! Azután a saját dolgaid után kéne nézned, tanulni valamit, felfogni, miben vagy jó, aztán tenni magadért és a közösségedért...ezzel a borzasztó gyötrődéssel, tépelődéssel, teljesen magadba_csavarodott elmélkedéssel még a végén infarktust kapsz!

De előbb tehát pihenj, vagy utazz a világba', ismerkedj meg még néhány néppel, asszem, ideje lenne!

Anti Anyag (törölt) 2010.08.28. 21:32:12

Én nem vagyok Jobbikos, de egyetértek az ötlettel. A munkatábor olcsóbb lehet mint a börtön.

Görögországban a kisebb súlyú bűnelkövetőket táborokba, laktanya szerű létesítményekbe zárják. Sokkal enyhébb mint a sitt, de iszonyú nagy a fegyelem és kötelező a napi munka. Viszont ahány napot dolgoznak, annyit faragnak le a büntetésükből. (Narancsszedésre vetik be őket)

Persze egy liberálisnak a munkatábor alapból egyenlő a haláltáborral. Ahogy egy bünöző cigánynak is.

2010.08.28. 21:37:52

@bloghozszokott: "Semmi összefüggés a bőrszínnel és a rasszal nincs." - bárcsak igazad lenne, komolyan, nem cinizmusból / szívózásból mondom.
Bárcsak igazad lenne.
A szociális kártya lényege az lenne, hogy ne lehessen elverni a pénzt, ne tudják elvenni az uzsorások, hane mondjuk be lehessen váltani tanszerre, meg iskolai étkeztetésre. Ezzel mi a gond?
" nem tanítjuk normálisan" - kettőn áll a vásár, nehéz úgy tanítani valakit, hogy éhes (szülők elgyümikosarazták a pénzt), tetves (nincs pénz szappanra), és életében nem kérte tőle senki hogy 2 percnél tovább figyeljen. Ez rossz a gyereknek (nem érti, frusztrált lesz, és agresszív), rossz a tanárnak (nem kell sorolni miért), rossz a többi diáknak.
Munkalehetőségek biztosítása ... Közmunkára sem mennek el sokan közülük, csak megjelennek a pénzért. Volt önkormányzat, akik megpróbálták és csúfosan bebuktak vele.
Tudod, egy lovat oda lehet vinni a patakhoz hogy igyon, de ha nem akar, nem fogod tudni belediktálni a vizet. Így van ez a cigányokkal is, ha ők nem akarják, megszakadhat a másik fél...nem fog menni.
És hogy van az, hogy a cigányokkal minden országban gáz van? Ez is véletlen?
Dublinban élek, csak cigányok tolják a képedbe a csecsemőjüket at utcán, hogy adjál cséndzst, más nem! Pedig itt egy mosogatós el tud tartani egy családot, segélyekkel persze, de heti 40-50 óra mosogatással meg lehet élni. Nem látsz cigány mosogatóst! A bolti lopások 80%-a romániai cigányok számlájára írható (forrás : Gardai statisztika - rendőrség)
A példák, amiket hoztál, nagyon dícséretesek, és nem, nem tudtam.
Köszi hogy elolvastad.
UI. : a Jobbik térnyerése nem valami kozmikus hatalomnak köszönhető, hanem az előző kormányok balfaszságának. És a cigányok táborba zárása sem valami kozmikus összeesküvés, hanem éppen egyidőbe esik azzal, hogy a franciáknak, finneknek, olaszoknak és spanyoloknak is elege lett a putris bűnöző cigányokból.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2010.08.28. 21:52:09

tessékmondani, ez a maszop által pénzelt kampányblog?

Antifaszok Réme 2010.08.28. 21:52:27

@bloghozszokott: "...ismerkedj meg még néhány néppel, asszem, ideje lenne!"

Én is pont ezt mondom öreg. Költözz pl. Ózd-Hetésre néhány hétig nyaralni. Aztán számolj be az ottani élményeidről. Ha túléled....

Ebben az országban mindig is ez ment: valamilyen kisebbséget uszítottak a magyar ellen. Az osztrákok pl. rácot, oláhot. Tehát nem alaptalan amit írok, szép történelmi hagyományaink vannak. Mindig a magyarság kárára.

Ezért nem kell felemelni, felzárkóztatni semmilyen kisebbséget, mert annak vezetői a fejünkre nőnek és hálából ellenünk fordítják a népüket. Aki ezt Trianon óta nem érti magyarként, az hülye.

A meoldás inkább legyen ez:

"A Roma Felszabadító Front és a MAZSIHISZ nagyszabású programot dolgozott ki a hazai cigányság megmentésére. Hírportálunk elsőként számol be az akcióról és olvasóink segítségét kéri.

A szélsőséges magyar rasszizmustól, fasisztáktól és a Gárdától rettegő cigányságot a békés, befogadó, nyitott, liberális, kisebbségbarát országban, Izraelben tárt karokkal fogadják (hiszen Indiába sem mehetnek vissza, ahonnan a nyilas hinduk elűzték őket). Egy olyan toleráns ország, ahol a kisebbségvédelmi gyakorlat az egész világ számára mintaként szolgál, ahol a palesztin kisebbséget tejben-vajban fürösztik, ideális a romáknak – nyilatkozta Zoltai Gusztáv a Kuruc.infónak.

A Roma Felszabadító Front és a MAZSIHISZ tudományos alapossággal, részletes hatástanulmányokkal felvértezve indítja programját.

Néhány kiragadott tény, mely a nagyszabású mentőakció szükségességét támasztja alá:

• Izraelben rengeteg bodza nő, így kiváló munkalehetőség adódik a szorgos romáknak.

• Izrael klímája hasonlatos az indiaihoz, így az elnyomott kaffereknek nem kell a szélsőséges magyarországi klímán tengődniük. Nem véletlen, hogy szegények télen úgy fűtik a lakásokat, különösen elektromos fűtőtesttel és teljesen legálisan kitermelt fával, hiszen az etnikum szaporodásához 30ºC feletti hőmérséklet szükséges, mely Izraelben az év legnagyobb részében adott.

• Mokkáink mind magasan kvalifikáltak, több diplomával rendelkeznek, így Izrael államnak nagy szüksége van szaktudásukra.

• A zsidó iskolákban az elkanászodott kamaszok mellé beültethetik a mintaszerű magaviseletükről ismert kátrányos helyzetű tanulókat, hogy jó példát mutassanak.

• A cigányok a becsületesség megtestesítői (nem úgy, mint a norvégok), így olyan fontos pozíciókba, mint rendőrség, bankok, Moszad nagy számban kerülhetnek felvételre.

• Mivel a bodzaszedők tisztaságszeretete és higiéniája messze földön legendás, közétkeztetési vállalatokhoz és kórházak műtőeszköz-fertőtlenítő részlegében nagy eséllyel találnak munkát.

• Az elektromos művek hálózatkarbantartói, híd- és vasúti pályaőr munkakörbe is megbízhatóságuk miatt kerülhetnek.

• A Cigányokat Izraelbe program során valamennyi cigány családnak kertes házat építenek, Mercedes típusú szolgálati gépkocsit biztosítanak.
Simon Peresz államfő a Kuruc.infónak nyilatkozva elmondta: Kolompárék legendásan szorgalmas, jó adófizető emberek, hatalmas bevétele származhat Izrael államnak betelepülésükből. Így lemondunk a Magyarországon felvásárolt ingatlanvagyonról és egyéb befektetéseinkről a magyar nép javára – hiszen szégyen Izrael számára ez az erőszakos felvásárlás –, sokkal előnyösebb a romák hazánkba telepítése.

Zoltai Gusztáv elmondta, a projektet a toleráns MAZSIHISZ médiaosztálya is támogatja. Sajnos a szervezet szűkös anyagi forrásai nem teszik lehetővé, hogy sokat költsön erre, de a budapesti zsinagóga környékén már elkezdték népszerűsíteni a programot a fenti képen látható matricák kihelyezésével.

A Kuruc.info megkérdezte Joáv Blum izraeli emberbarátot és befektetőt, ő hogyan segít.

- A Velencei-tó partjára tervezett King"s City kaszinóvárosom a Cigányokat Izraelbe programmal új távlatokat nyit számomra. Ezzel megnyílik a lehetőség, hogy végre Tel-Aviv mellett építsem fel álmaim ingatlanegyüttesét. A sukorói telket a méregzöldek tiltakozása miatt úgyis vissza kell adnom az államnak, kamatokkal együtt. Már megállapodtam a Mazsihisszel és a Roma Felszabadító Fronttal, hogy enyingi cigányokat fogok alkalmazni kaszinómban. Ennél becsületesebb embereket sehol sem találhattam volna. Így már nem kell rettegnem, hogy az alkalmazottaim megrövidítenek, ráadásul diplomás munkaerőre teszek szert. A romáknak, pont mint a palesztinoknak, gyönyörű kertes házakat, villákat építünk a kaszinóváros mellé.
Exkluzív – Kolompár Orbán új honfoglalást emleget
Kolompár Orbán, a Roma Felszabadító Front elnöke első kézből tájékoztatja a Kuruc.info olvasóit.

Kuruc.info: - Mi késztette arra a cigányságot, hogy új haza keresésébe fogjon?

Kolompár Orbán, Roma Felszabadító Front: - Nagy az elnyomás. Szegény romák húzzák az igát, gyakran második és harmadik munkahelyet is vállalnak, túlóráznak, hogy meglegyen a betevő falat. Ezzel szemben a magyarok csak henyélnek, lopják a napot és segélyekért állnak sorba, a szegény adófizető romák adójából él az egész magyarság. Ha megjön a segély, a magyarok azonnal elisszák, elköltik, vagy uzsoráshoz kerül. Ez rendkívül igazságtalan szorgalmasan dolgozó népünkre nézve, ezt nem bírjuk tovább. Úgy gondoljuk, inkább egy másik, békés és befogadó népet szolgálunk.

K.i: Miért, a magyarok nem ilyenek?

K.O.: Agresszívek, gyűlölködők. Nemrég egy 80 éves békés nyugdíjas roma hölgyet erőszakolt és gyilkolt meg egy tizenéves magyar suhanc. Egy köztiszteletben álló roma tanárt is halálra vert a lányai szeme láttára a feldühödött magyar horda. Bozótvágó késekkel felszerelkezve, hordába verődve járják az utcákat, és megfélemlítik a munkában megfáradt roma lakosságot.

K.i: Úgy hallottuk, egyéb panaszok is vannak.

K.O.: Alapvető higiénés szabályok betartásával is bajaik vannak a magyaroknak. Döghúst esznek, nem ismerik a WC-t, tisztálkodást, mindennapos a vérfertőzés. A fémtolvajlásról, mint speciális magyar bűnelkövetési módról ne is beszéljek. De a terményt is ellopják, melyet a roma gazdák kemény munkával termelnek, mindent ellopnak, ami nincs lebetonozva.

K.i: Miért pont Izrael?

K.O.: A Szentföldön tárt karokkal várják a romákat, kiváló minőségű lakóparkokat építenek fogadásunkra. Izraelben mintaszerűen ápolják a meglévő, például palesztin kisebbséggel a viszonyt, mindenben segítik őket, nagy fokú autonómiát élveznek. A palesztin kisebbséghez hasonlóan mi is földet kapunk, ahol gazdálkodhatunk, Izrael kiváló bodzatermő vidék. Izrael államnak is nagy haszna származik a szorgos romák adójából, és magasan kvalifikált szakembereink fellendítik az izraeli ipart.

K.i: Hányan vállalnák a modern kori népvándorlás kihívásait?

K.O.: Reményeink szerint a cigányság többsége számára vonzó lesz az új haza, széles körű médiakampányba fogunk az áttelepülés sikere érdekében.

A Kuruc.info olvasói segítségét kéri: mentsük meg a hazai cigányságot! Készítsenek hasonló matricákat, plakátokat, hogy az évszázad terve sikerülhessen! Jelmondat: Cigányokat Izraelbe! Mindet!"

tuttuista 2010.08.28. 21:57:41

Nyugodjatok meg rohadt operettfasiszta csőcselék, előbb utóbb úgy végzitek mint elődeitek. némelyik kötélen, a többi meg iszkolva farkát behúzva kushad majd.

Antifaszok Réme 2010.08.28. 22:04:14

@bloghozszokott: Hogy jobban értse mindenki az összefüggést.

Részlet Tamás Gáspár Miklós napokban tett Népszava interjújából.

"A világ igenis fölháborodik a sötéten reakciós francia hatóságok fajgyűlölő és fajüldöző politikáján, a bűn melegágya pedig az Élysée-palota és a Matignon-palota, nem a cigánytábor. Ahogy az Evenimentul zilei nevű vezető bukaresti napilapnak nyilatkoztam augusztus 25-én, Franciaországot nem a romániai és bulgáriai romáktól kell megvédeni, hanem Sarkozy úrtól.

Azt is mondtam ugyanitt, hogy csodálkozom, a boldogtalan romák hogy nem ragadtak még fegyvert, és hogy nem gyújtották még föl keresztyén, szabad, egyenlő és hófehér Európánkat..."

Anti Anyag (törölt) 2010.08.28. 22:11:30

@Antifaszok Réme: Hihetetlen hogy TGM olvassa a MN-t és mégis ennyire tájékozatlan. A cigány a kirabolt házat, ha teheti, felgyújtja.

Antifaszok Réme 2010.08.28. 22:12:52

@tuttuista: "Nyugodjatok meg rohadt operettfasiszta csőcselék, előbb utóbb úgy végzitek mint elődeitek. némelyik kötélen, a többi meg iszkolva farkát behúzva kushad majd."

Te meg a cigányok csicskájaként (rabszolga, ha nem értenéd) fogod végezni, ha nem lesz itt változás.

Az élet egyértelműen igazolta, hogy annak idején kinek volt igaza. Az 1945 óta eltelt 65 év alatt bebizonyosodhatott volna, hogy a cigányok dolgos, munkaszerető emberek, a kiirtásukra tett kísérlet egy őrült tévedése volt csupán. De ez nem így történt, az élet nem ezt igazolja vissza.

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.28. 22:22:30

biciklit lopott a két cigány. Kulisz Árpád erről tudomást szerzett, a két tetűfészek félt, hogy beköpi őket a rendőröknek, ezért csalták ki a Keleti Főcsatornához. Fültől-fülig vágták a torkát és markolatig nyomva hagytak egy tőrkést a hátában. Majd bedugták egy stég alá és otthagyták."

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.28. 22:24:16

@version: 14 eves ciganyokrol van szo , addig utnem oket mig mozognak

becike4 2010.08.28. 22:30:06

@Valaki1: Cigányok,komcsik,buzik nélkül csak elleszünk valahogy mi emberek.

fülzsír 2010.08.28. 22:30:09

@tuttuista: pár tucat felakasztott náci vs többtízezer deportált cigány.. Hmmmm...Nem is tudom ki járt szarabbul kis liberókám!
De feszítsétek csak a húrt! 2010-ben már a Nyugat sem szól bele ha a franciák kitoloncolják ezeket a "lényeket". Még pár év, és az "egyéb" megoldások felett is szemet hunynak a TÖBBSÉG védelmében! És ha ez nem teszik a bűnözők védőinek, akkor mehettek ti is a francba! Én legszívesebben már most lecsuknám a liberók 80%-át, mert a faszságaikkal késleltetik a rendteremtést, ami sok magyar életébe került már.

Antifaszok Réme 2010.08.28. 22:31:20

Én viszont - ha túlnépesednek majd - nem fogom cigány csicskaként végezni az életem, sem Borsod vagy más megyét nem fogom engedni, hogy csak úgy elvegyék tőlünk. Elmenekülni sem fogok az országból. Küldhetnek ide majd Nato vagy egyéb kutyafaszom baráti csapatokat a cigányok védelmére, lehetnek többen, ki is nyírhatnak, de jópárat magammal fogok vinni előtte.

Azt meg senki ne higgye, hogy pár évtized múlva a nyugdíját majd a felnövő cigánynemzedékek fogják neki munka révén "kitermelni." Röhej.

fülzsír 2010.08.28. 22:35:35

Amúgy kurvanagy öngól ez a "kibújt a szög a zsákból" szöveg, mert a lakosság többsége egyetért az ötlettel. És köztük nagyon sok balos is, akik esetleg olvassák ezt a vesztes-blogot. (és cigányok mellett kénytelen élni)
Szóval jó reklámot csináltál egy népszerű kezdeményezésnek. KÖSZÖNJÜK! :-)

becike4 2010.08.28. 22:37:14

@Antifaszok Réme: TGM miért nem megy a bánatos kurva anyjába?

VT22 2010.08.28. 22:48:51

Szerintem minden cigányjogvédőnek be kéne fogadnia egy családot a házába, és megoldódnának a problémák. Vagy fordítva, akár Hétesre is ki lehet költözniük, hogy személyesen mutassák a jó példát és egyengessék a cigányság útját. Meg járathatják a gyerekeiket is a romákokkal integrált iskolába, mert az hasznos.

bloghozszokott (törölt) 2010.08.28. 22:52:36

@becike4: "@Valaki1: Cigányok,komcsik,buzik nélkül csak elleszünk valahogy mi emberek."

Nem értem. A melegek nélkül nem lenne európai kultúra, cigányok egy része a "takarító", az emberiség szennyét bontja tovább, valamint országunk sokuknak sokat köszönhet - hogy csak a szombati esküvőkről ne beszéljek..., komcsik alatt a mai kormánypárt és közjogi "méltóságok" 99 %-át érted, vagy mit?

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.08.28. 22:53:01

Hova ez a nagy aggodalom. AZ LMP azt ígéri, hogy a miskolci bűnözőknek is ugyan annyi lehet a fizetésük, mint a kis szőke szép arcú kislánynak Pesten. Nem kell ide semmi tábor! Felvirágzik majd Borsod a sok helyi SZJA adó révén, és a Romáknak Jacuzziuk is lesz.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.08.28. 22:54:19

Hova ez a nagy aggodalom. AZ LMP azt ígéri, hogy a miskolci bűnözőknek is ugyan annyi lesz a fizetésük, mint a kis szőke szép arcú kislánynak. Felvirágzik majd Borsod a sok helyi SZJA adó révén, és a Romáknak Jakucciuk is lesz.

bloghozszokott (törölt) 2010.08.28. 22:59:41

@fülzsír: "Én legszívesebben már most lecsuknám a liberók 80%-át, mert a faszságaikkal késleltetik a rendteremtést, ami sok magyar életébe került már."

Térj észhez: 600.000 magyar zsidót nyírtatok ki, a maradékot elüldöztétek; a magyar cigányok is magyarok, s a gyilkosságok aránya ugyanakkora.

Ez a duma vezetett a II. Világháborúhoz, ez a duma hajlott népírtásba a Vörös Khmereknél, ez van Észak-Koreában (s még nem tudjuk a "végeredményt" ott).

Ne feledd, a liberális eszme engedi, hogy ilyeneket írjál. Minden más esetben már Te ülnél.

uninterested 2010.08.28. 23:00:41

Tábor mehet ( rezervátum ), de elegendő lenne, ha csak a pozitív adósoknak lenne szavazati joguk, származástól függetlenül. ;)
Ne azok döntsenek az ország sorsáról, akik csak élősködnek. ( tisztelet a kivételnek )

Antifaszok Réme 2010.08.28. 23:06:09

@becike4: Mert egy megélhetési rettegő és sz@rkeverő. Azért.

Antifaszok Réme 2010.08.28. 23:16:39

@bloghozszokott: " Térj észhez: 600.000 magyar zsidót nyírtatok ki, a maradékot elüldöztétek;"

Kicsodák csinálták ezt ? A legtöbbünk, aki itt kommentel, több évtizeddel 1945 után született. Semmi közünk ehhez.

Akkor az ország német megszállás alatt volt. Mit lehetett volna tenni ?
És azok, akik zsidó munkaszolgálatosként, vagy deportáltként a hadiüzemekben fasiszta hadianyagot termeltek (lásd a "világhírű", Spielberg rendezte Schindler listája c. filmet, abban ezt csinálták) így segítve elő a háború elhúzódását, miért nem lázadtak fel, ha már ezt elvárnátok a polgári lakosságtól ? Ja, hogy mindkét esetben lőttek volna a németek ?

átlátó 2010.08.28. 23:22:49

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Volt egy kérdésed, hogy miért csak a cigányokat. Megmondom: csak. Többre nem fussa tőlem.

Gettóba, rezervátumba, kemencébe velük. Csöndben mondtam, szóval nem okoskodni. :) Vagy ott a szabad ország, Izrael. Ne nyugat felé, hanem délre menjenek, jobb a klíma is ott. Barátkozzanak egymással, bandázzanak.

zsoltix 2010.08.28. 23:23:21

Ezt a blogbejegyzest sem a tiszantuli kistelepulesek lakoinak szantak, velu/n/k ilyen maszlagot nem lehet megetetni. Vicces probalkozas megmagyarazni, hogy a ciganyok nem is olyanok, mint amilyennek tapasztaljuk oket. Ezen csak vigyorogni tudok, kinomban:)

átlátó 2010.08.28. 23:32:47

@zsoltix: Kérlek ne sajátítsd ki a "helyzetet" . Országos aprócska kis problémácska ez.És követelem, hogy a kiskosztümbe-nyakkendőbe bújtatott faszkalap politikusok és hírességek által sűrűn lakott részekre telepítsék ezeket az előlényeket. Tehát nem élőlény, hanem előlény. Én már nem nagyon vigyorgok a valós helyzetet nem ismerő, alultapasztalt szobaokoskodók baromságain.

kranführer 2010.08.28. 23:37:46

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Anyád biztos össze volt zárva semmikép sem cigány bűnözőkkel...
Nyasgem köcsög...

kranführer 2010.08.28. 23:39:53

@bloghozszokott:
Büdösapádfaszát!
Gondolkodj és tapasztalj mielőtt ugatsz bármit, vagy felétek soha sincs lomtalanítás...

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2010.08.28. 23:41:25

aki cigányokat akar intagrálni az nincs magánál, vagy nem tudom... a posztírót sem értem, hogy - hát eleve minek ír olyanról, amiről fingja sincs - ha egyszer a cigányok táboroztatása a nyugaton, akiknek a seggüket amúgy is nyaljuk elfogadott eljárási mód, akkor itt miért nem lehet megvalósítani. ki a faszomnak az érdeke, hogy ezek szabadon garázdálkodjanak az országban, mint valami vandál törzs.

kranführer 2010.08.28. 23:42:26

@zsoltix: Ez az. Borsodi származású vagyok és ezen a "fene nagy rásszizmuson" csak röhögök, itt kellene az az igazi kardlapozós kakastollas akasztós balhé tudod...

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.28. 23:46:47

ezek a liberalis bloggerek is csak addig pofaznak baromsagot amig a sajat csaladjukban ismerettsegi korukben , nem tortenik valami durva behatas a ciganysagtol, utana a jobbikosokat is lekorozik

kranführer 2010.08.28. 23:47:05

@becike4: Igaz, és támogatom az ötltedet. Kár hogy még az űrbe elég drágán lehet kilőni dolgokat...

átlátó 2010.08.28. 23:48:20

@kranführer: :) Mi nem cigányok őrizzük meg a nyugalmunkat. :) Sixet is erre kérem. :)

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2010.08.28. 23:53:30

a cím is jó:

"Kibújt a szög a zsákból: táborokba akarja zárni a "cigánybűnözőket" a jobbikos jelölt"

szerinted miért szavaztak az emberek a jobbikra? :D:D:D

kranführer 2010.08.28. 23:54:32

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Tagja vagy már az "Ölelj meg egy hombár cigányt mielőtt elpatkolsz" mozgalomnak?

kranführer 2010.08.28. 23:56:04

@átlátó: Te -többekkel ellentétben- jól látod a helyzetet. De mi lesz a libériás bagázzsal? A cigányokat a keblükre ölelik, ők pedig meghálálják.... Megérdemlik.

nemezisazis 2010.08.29. 00:10:32

na ultraliberális faszfejek.
ki nem?
kezeket fel.

mondjuk én alfajtól függetlenül mindenkit.. de ez más kérdés.

fülzsír 2010.08.29. 00:16:08

@bloghozszokott: "Térj észhez: 600.000 magyar zsidót nyírtatok ki, a maradékot elüldöztétek; a magyar cigányok is magyarok, s a gyilkosságok aránya ugyanakkora."

És miért nekem kéne észhez térnem? Engem fognak kinyírni, vagy a szamurájkardos söpredéket? Elnézve a nyugat európai trendet, még pár évtized, és cigusaink megint beleszaladnak egy kurvanagy pofonba. Hehe!!!

Amúgy nem tudom mit sír a sok libsi, amikor a Miskolc melletti Hétesen idén ölték meg az utolsó MAGYART! (egy kilencven éves nénit)
Mi lenne itt, ha egy olyan faluról hallanánk, ahol az utolsó cigányt megölték magyar tinédzserek?? Szóval amíg nem így van, addig KUSS a liberóknak!

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.08.29. 00:31:37

sajnos a ciganyok ostobak, elertek azt hogy ha egy magyar veletlen elut egy cigokolkot , lassitas nelkul hajt tovabb,
a sok gyilkolaszassal maguk ellen forditjak a lakossagot, es kitudja mikor szakad el az utolso cernaszal, mert nem kell mar ide se puska se se raketa, eleg egy virus ami azonositja az aldozat dns-eben a cigany kodsort
szal ostobak , mert maguk ellen jatszanak

asd123321dsa 2010.08.29. 01:05:16

Húsz évig itt volt nekik a lehetőseg, igen, MEGADATOTT... Ha nem kelett, hát nem kelett mostmár menjenek!

Tereskov (törölt) 2010.08.29. 01:19:24

En nem ertek egyet a Jobbikos politikussal. Meg hogy cigany testvereinket taborokba zarni? Micsoda elvetemult otlet!
Ami engem illet, felajanlom eves fizetesem 90 %-at draga roma testvereimnek, hasznalhatjak a kocsimat is, legfeljebb azt mondom, hogy en utottem el a benzinkutast, meg a rendort, nehogy mar baja essek kedves segilyes bajtarsamnak.
Ezen felul felajanlom a felesegemet es a kishugomat hasznalatra, az utobbi uzletszeru tovabbadasabol szarmazo jovedelembol nem tartok igenyt semiilyen kompenzaciora.
Valamint onkent segedkezem barna boru barataim javainak gyarapitasaban, legyen is az a mai torvenyek szerint illegalis. Amennyiben ezek soran tetten ernek tezsvireimet, onkent vallalom magamra a szabadsagvesztest is...

"Mert szabadságunk nincs e hazában, nem is lészen már soha tobbé..."

Georgigi 2010.08.29. 05:37:42

@kubatov_kommunista: "Egyébként meg egyszerűbb elköltöztetni a nem cigány embereket bizonyos térségekből /aki teheti úgyis elmegy/"
Költözzön el egész Európa? Nem hallgatsz híreket? :)

Kalmár 2010.08.29. 07:04:55

Azért az itt is kiderül, hogy mennyire amatőrök a Jobbikosok.
Nem valóak politizálni, mert semmi arányérzék, dörzsöltség nincs, csak az ész nélküli vagdalkozás.
Az "önellátó" börtönök gondolata a lakosság 80%nál támogatásra találna és az Unió sem tud könnyen belekötni.
Eég volt viszont ilyen balfék módon tálalni az ötletet és máris nem egyéb ostoba náci hörgésnél.
Ha ki sem ejtik a cigány szót, vajon nem ugyanúgy velük lenne tele a tábor?
Attól, hogy van cigány bűnözés még nem fogalmazhatjuk így meg a törvényeket, mindnekire ugyanúgy érvényesnek kell lennie.
Pancserek.

nestrot10 2010.08.29. 07:45:35

Orbánt is oda kéne zárni az elkülönítőbe..mert Ő mégis csak ORSÓS:)))

jozicsenko 2010.08.29. 08:24:15

a piroslap mszp-s szerkesztőinek üzenem, hogy éljenek a cigányokkal együtt, utána szövegeljenek...

hogy huszonéve pont az mszmp-s öregapátok énekelte csontrészegen a székelyhimnuszt, sírt trianon miatt vagy verette szét a magyarokat éppúgy mint a cigányokat, az tökmindegy (ahogyan grósz ajándék bmw-jét is egy vadászaton lőttétek szitátává...)

vajon a borsodi főkapitányt tavaly miért védték még a borsodi szdsz-sek is teljes mellszélességgel? hups, hogy ők már láttak cigányt élőben? nem baj, öcsém elmúlik: olvasnak netet a cigányok is, a myvip/wiw mellett pár apró info hozzájuk is eljut (pl hogy Mo leggazdagabb települése hol van, mennek is oda rendszeresen szétnézni...) nem baj öcsém, a rózsadombi szociológusok itt ezt elb.szták

az mszp-nek meg a jóédesqrva anyját, amiért hagyta az országot idejutni...

palostrend · http://palostrend.hu 2010.08.29. 08:52:12

Akik tisztában vannak a magyarországi 1,5 millió cigány vírussal, azok tudják csak igazán, hogy mit is kell tenni.
A kitoloncolás és az állampolgárság megfosztása tőlük a humánus alap...
Élősködőknek nem jár jog!!!

Különben is az LMP hitvány kegyeltjei közül, szerinted hány körözött cigány bűnöző bujkálhat Budapesten?!

Kezdetnek elfogtak ugyan párat, de a valós számuk meghaladja az ÖTSZÁZAT!!!

Tizenöt, elfogatóparancs alapján körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai. Milyen meglepő, ami lemaradt a rendőrség közleményéből: döntő, meghatározó többségük a cigány kisebbséghez tartozik.

Az úgynevezett "iskolakezdést megelőző országos körözési akció" célja az elfogató parancs, eltűnés, valamint tartózkodási hely megállapítása miatt körözött személyek felkutatása, elfogása volt.

A pénteken elfogott 15 embert zömében vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt keresték a rendőri szervek vagy bíróságok.

A hiányzó 485 cigány több mint 25%-a visszaeső rabló, gyilkos, rablógyilkos.
Nos őket még nem tudták becserkészni... pedig az egyik törzshelyük az újpesti Elem u. 3-7 alatt található játékterem!!!
Ebben az utcában követik el ugyanis a legtöbb nemi erőszakot, taxis rablást és idős gyilkosságot is.
Persze a zsidó média mindenről hallgat, Pintér dilettáns zsaruival egyetemben!!!

sprenczl 2010.08.29. 09:18:47

Nagyon helyes. Na nem a poszt. Ha már a börtönök megteltek. Orkokat Mordorba!

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2010.08.29. 09:30:51

Kedves Piroslap,

a Jobbik előállt egy megoldással egy adott problémára. Felvilágosítalak, hogy ennek a megoldási javaslatnak a kritikája ideális esetben úgy történik, hogy egy alternatív, jobb, humánusabb megoldási javaslattal álltok elő. Az, hogy párhuzamba állítjátok a holokauszttal - amiből, valljuk be, a zsidók profitáltak a legtöbbet -, nem implikál semmit. A Jobbiknak joga van ilyesmit javasolni, és azoknak, akik nem tudnak jobbat, joguk van ezt támogatni. Ha valaki, pl te, jobbat tud, elmondhatja. Persze, annak, hogy komolyan vegyék, vannak bizonyos kritériumai (röviden összefoglalva, ne legyen hülye és ne hazudjon).

Ja, és fontosnak tartom megjegyezni, hogy attól az ostoba takony megélhetési politikustól, Szegedi Csanádtól én is rózsaszínt hányok.

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.08.29. 12:20:30

@Bockó: a kritika kicsit tágabb fogalom, mint amire te gondolsz. jelen esetben mi úgy véljük, az adott megoldásnál, mégpedig annál, hogy a jobbik csak a cigány származású bűnözőket zárná táborokba, minden más jobb lenne. az analógia a második világháborús lágerekkel egyértelmű, éppen ezért. tudjuk, a differenciált gondolkodásra képtelenek számára ez a "csak a cigányok a rosszak" retorika népszerű, de fájdalom, a mi véleményünkre ez nincs befolyással.
azt a kijelentést, hogy a holokausztból a zsidók profitáltak a legtöbbet, azért átgondolnám. a kárpótlásokat szembeállítani (és nagyobb súlyúnak tekinteni) milliók kivégzésével egy kicsit gusztustalan álláspont. olyan jobbikos.

fülzsír 2010.08.29. 13:34:05

@Panelkuruc: a franciák és az olaszok nem hülyék! Ez a "mindenki egyedi elbírálást érdemel" duma kurvára nem érdekli őket. Kitoloncolják a nőket/gyerekeket is... amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy Szögi Lajosra melyik cipőtalp mérte a halálos rúgást. Ebből a szöszmötölésből már kurvára elege van mindenkinek!!!

Lehet azt csinálni, hogy 100%-osan bekamerázzuk a nyóckert és Ózdot, de akkor máshova járnak át bűnözni.
Én laktam az Angyalföldi út környékén (XIII ker). Rémálom ami művelnek. Az együttélés is lehetetlen, pedig nem biztos, hogy bűnöznek.. csak egyszerűen hangoskodnak, hisz nekik másnap nem kell dolgozni/tanulni.
Egész nap csak beszélgetnek a kapualjakban ("szotyiznak" ami sokuknál hobbiként van megjelölve az iwiwen, beszólnak mindenkinek), és közben FIGYELNEK! És bármi van, kirabolják/ellopják. KOLLEKTÍVE!!! Ez a cigány társdadalom fő jellemzője! ŐK NEM közösítik ki a bűnözőket, hanem megvédik, falaznak nekik.
A rendőrök meg ahelyett, hogy összevernék az egész brigádot, azzal vannak elfoglalva, hogy a cigányok beismerő tanúvallomása alapján rákenik az egészet egy 14év alatti gyerekre. Kétszer rabolták ki a kocsimat. Amellett, hogy nagyon sokszor nem tudok aludni tőlük.. és míg egy magyarra rá merek szólni, ha "lakásavatót" tart, addig egy cigányra életveszélyes!
Lehet ezt csinálni még liberók, de akkor nem kell csodálkozni ha egyre több ember teszi fel a kérdést, hogy kinek hiányoznának a kedves romák? Mert már nem sok embernek. Így ha valami "őrült" elkezdené deportálni őket, akkor minimum leszarnám az egészet, de még pár év és talán segíteni is fogok!

fülzsír 2010.08.29. 13:43:46

@bloghozszokott: te hol láttál olyat, hogy skinheadek lincselnek cigányokat? Magyarországon hol van olyan utca (környék) ahová cigány nem teheti be a lábát? És vajon van olyan környék, ahol a magyarok nincsenek biztonságban? (bizony van, hisz sokszor már a mentősök, postások sem mernek rendőri biztosítás nélkül ezekre a helyekre merészkedni... Nem véletlen, hogy az országban egyedül a nyóckert és Ózdot kellett példátlan módon bekamerázni) Szóval a te fajtád a kivételből csinál szabályt, a szabályból meg kivételt! Kurvára nem érdekel hány rendes romát ismersz! Leszarja már mindenki ezt a dumát! A tendenciát kell nézni. Márpedig ez az, hogy a magyarok menekülnek a cigányok elől. És nem fordítva! (más iskolába, más lakhelyre... már az értük dolgozó orvosok (mentősök) vagy postások sem érzik magukat biztonságban) Amíg ez NEM fordítva van, addig KUSS legyen a liberólnak!

Hutyibetyár 2010.08.29. 16:06:02

@CRP_nulla: Na jó, de az ott volt, ez meg itt, és itt még élnek akik megélték azt...

Hutyibetyár 2010.08.29. 16:11:43

@xenuka: "A zsidó iskolákban miért nincs egy cigány se? Antiszemita, rasszista zsidók nem engedik be az aranyos, hátrányos cigányokat?"
Amikor én jártam zsidógimibe, ott az összes konyhásnéni cigó volt. Jól el is lopták a konyhapénzt, mi meg kaptuk a zacskó túrót vacsorára meg reggelire. Viszont az iskola zenekarába több cigány zenész is volt, akikkel soha nem volt semmi gond.

Hutyibetyár 2010.08.29. 16:15:38

@fülzsír: A közrend és a morál romlása miatt pofátlanottak el a cigók, ez teljesen igaz, csak Magyarországon mindennel gond van, nem csak ezzel. Nagyjából a legtöbb kisvállalkozó adócsaló valamennyire, a politikusok megélhetési politikusok (élén a Jobbikkal természetesen), összetartás zéró és mindenki a másikra mutogat. Ellenségkép kergetéssel telnek a napjaink és a politikusok ezt jól ki is használják. Megélhetési rettentetők mindkét oldalon, egymásra licitálva próbálják velünk elhitetni, hogy na majd ők megvédenek minket a másik oldaltól, pedig csak rá kellene valahogy ébrednünk, hogy csak magunkat tudjuk megvédeni ellenük és mások ellen is, de csak összefogással.

Hutyibetyár 2010.08.29. 16:26:32

@fülzsír: Ez már szerintem nagyon lerágott csont, hogy aki likebrális, az cigányimádó. Az szdsz is csak szimplán balfasz volt és tapasztalatlan és túl arrogáns, meg beképzelt, hogy ezt elismerje. Nem kell nagy tudatosságot belemagyarázni szerintem, hogy mindez a magyar nép elleni kollektív bűnözés volt. Tény, hogy arra motiválták a cigányokat, hogy szaporodjanak, mert a segély meg a szabadrablás majd eltartja őket, amikor ők erre tradicionálisan amúgy is nagy hajlandóságot mutatnak. De az idióta Jobbikos ötletek, meg Kurucos uszítás helyett végre ésszerű (ami legyen szigorú és drasztikus) és racionális, reális döntéssel próbálkozzunk már meg. Nehogy már egy primitív ultra focidrukker fejű hasonló primitív és iskolázott gyökér, hasonló retorikával operálva ossza már az észt. Az általánosítás mindig a legveszélyesebb és a legnagyobb hátráltató tényező az ilyen ügyekben.

SnowFighter 2010.08.29. 17:34:57

Nagyon helyes javaslat, minden pártnak támogatnia kéne. A büntető munkatáborok összemosása a világháborús koncentrációs táborokkal tipikus zsidó szemfényvesztés. Franciaországban, Olaszországban, USA-ban napjainkban is vannak büntető munkatáborok. A leghíresebb talán az texasi Tent City, érdemes utánanézni mi van ott :-)

Egy elítélt napi 8350Ft-jába kerül az adófizetőknek (2009-es adat, azóta csak nőhetett), ez éves szinten 3.047.750Ft. Ezt kapják meg ingyen. Dolgozzák le a rohadékok. Teljesen természetesnek kéne lennie, hogy az elítéltek napi 8 órát dolgozzanak a TV-zés és a semmittevés helyett. Abból kijönne a szállás, kaja, fegyveres felügyelet, stb. ára.

Antifaszok Réme 2010.08.29. 20:42:33

@hutyibetyár: "Megélhetési rettentetők mindkét oldalon, egymásra licitálva próbálják velünk elhitetni, hogy na majd ők megvédenek minket a másik oldaltól..."

Csakhogy az egyik oldal alap nélkül retteg, a másik meg alappal.

Mégis mitől félnek, amikor 45 után nácilanították egész Európát ? Ennek keretében Magyarországon annyi háborús bűnőst végeztek ki, mint kb. egész Európában együttvéve ? Amikor mind a mai napig nácivadász központot tartanak fenn "Róth Weilerék" ? Az izraeli terrorállam és a Moszad teljes támogatása mellett, ami nálunk is be van épülve magas rendőri szinten ? A Gárdától, ami csak homokzsák cipelésre képes a gátakon és hálából üldözik őket ? Amikor a hollókoszt tagadása tilos ? Akkor mi a f@szomtól kellenne rettegniük ?

A másik oldalon viszont magyarok tömegei alappal érezhetik semminek az életüket, mivel minden napra jut egy brutális cigány bűncselekmény, míg a rendőrség csak a "cigánygyilkosok" felkutatására és gárdisták vegzálására képes. A magyarok azt érezhetik, hogy ők nem jelentenek semmit, az elsőrendű zsidó és a másodrendű cigány állampolgárok után következnek csak harrmadrendűként...

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.08.29. 20:56:27

@Antifaszok Réme: kár a gőzért, aki erre a gyászos maszlagra lenne kíváncsi, néhány jobbik-közeli, magát hírportálnak nevező hazugsággyárban elolvashatja.

Antifaszok Réme 2010.08.29. 22:03:42

@Panelkuruc: A hivatkozások, amiket írtam tények. Aki akarja, TÉNYEKKEL cáfolja már meg: Igen vagy nem ?

1. 45 után nácilanították egész Európát ?

2. Magyarországon annyi háborús bűnőst végeztek ki, mint kb. egész Európában együttvéve ?

3. Mind a mai napig nácivadász központot tartanak fenn ?

4. A Gárda csak homokzsák cipelésre képes a gátakon, és véradásra, de mégis üldözik őket ?

5. A holocaust tagadása tilos ?

6. Minden napra jut egy brutális cigány bűncselekmény ? (Nem csak gyilkosság, valamilyen bántalmazás, gázolás, kutyakínzás stb.)

7. Biztonságban érezhetik magukat a magyarok a cigánysűrű területeken ? A rendőrséggel elégedettek, megvédi őket, érezhetik, hogy számít az életük az országnak ?

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.08.29. 22:32:03

1,2: mégis sokan kibújtak a felelősségre vonás alól, de te biztos jobban sajnálod szerencsétlen nyálasit, mint az összes áldozatát együttvéve.
3: ezzel mi a probléma, úgy mégis? (bár felejtsük el... nem vagyok kíváncsi a véleményedre ebben.)
4: állami erőszakmonopóliumról hallottál már?
5: ezt ha lehet, nem vitatom meg valakivel, aki szerint "nem volt, hanem lesz".
6: ki mondta, hogy a cigány elkövetőket nem kell megbüntetni? csak arról van szó, hogy nem szabad külön kezelni őket a nem cigány elkövetőkkel. a rasszizmus itt kezdődik.
7: az egész világon mindenhol van bűnözés olyan helyeken, ahol nagy a szegénység, mint például néhány magyarországi, többségében cigánylakta településen. a probléma szociális jellegű, nem etnikai. csak néhány balfasszal sikeresen elhitették ennek az ellenkezőjét, rövidtávú politikai érdekek miatt.

fülzsír 2010.08.29. 23:18:39

@Panelkuruc: és az egész világon mindenhol pont a cigányok a legszegényebbek?
És ez magyarázza a mentősök, tanárok megtámadását?
Egy csöves mellett simán elmegyek az aluljáróban, de egy rakás fukszos cigány mellett biztos nem úszod meg beszólás nélkül. Ők még a csöveseknél is szegényebbek?? Aha... biztos. Amúgy egy cigány annál jobban zavarja a környezetét, minél több pénze van.

A magyar vidéken sok a szegény ember. Nem csak cigányok. Mások mégis képesek rendben tartani a kertjüket, termelni rajta. A cigányok nem!
Bazdmeg, még WC-t sem ásnak maguknak!!! Pestről kellett levinni nekik budit, érted te ezt?
(miközben a falu összes gyereket be kellett oltani fertőző májgyulladás ellen... De szép is az együttélés!)

Szóval ne beszéljél már szegénységről! Lejárt lemez. Már rég nem hiszi el senki!

Ezt úgy hívják, hogy cigány életvitel. Csak akkor lehetne kiirtani, ha mindegyiktől elvennénk a gyerekeit, és mi nevelnénk fel őket. Én legszívesebben ezt a hülye liberókra bíznám... De valszeg nem lesz belőle semmi... Így marad a csúnyább megoldás. Pár ezer szemétláda libsi károgni fog, de töbszázezer magyar végre fellélegezhet.

bozsy 2010.08.29. 23:57:20

Még az is sok lenne, ha csak ennyi fasiszta lenne Magyarországon, kedves hozzászólok. És igen, ismerem a vidéki helyzetet. Ahogy az angol konzervatívok jelmondata is a law and order itt is ez kellene, hogy vonatkozzon mindenkire, így rájuk is. Ha ehhez több rendőr kell, akkor legyen több.
Rend párti vezetőket, ne rasszistákat!

Hutyibetyár 2010.08.30. 09:31:00

@Antifaszok Réme: Az a baj, hogy nem érted miről beszélek. Mindkét oldalon vannak megélhetési rettentetők, nem érted? Ebből próbálnak politikai és egyéb tőkét kovácsolni. B@szódjon meg mind a kettő, nem akarok különbséget tenni köztük. Szabolcsi Jobbikos fórumra jött le az egyik jobbikos balfasz potentátor, talán valamelyik vezérhelyettes vagy ki a tököm. Elkezdett beszélnia cigánykérdésről, ami az egybegyűltek legfőbb gondja volt akkor éppen, de már a harmadik mondat után arról beszélt, hogy az izraeliek felvásárolják a földet meg kémrepülnek, stb, stb. Kérdem én, mi a kurva anyja köze van ehhez egy szerencsétlen szabolcsi ember napi megélhetési gondjainak és ennek megoldásának? Megfélemlítésre oké, plusz szavazat bezsebelésére oké, rendben. A cigánysággal kapcs. problémák ott csapódnak, le az emberek többségének van saját tapasztalata ezzel kapcs. Cigánygyerek bemászik a kertjébe és lopogat, stb, stb. Ott napi szintű probléma. De ezt állandóan, gusztustalanul átkötni, mindig, minden fórumon, állandóan, manipulatívan, mindig, megint, és megint....
Hagyjuk már...Állandóan ez a holocaust-fóbia is. Mont a Jobbik-Kuruc tengely az, aki ezt napirenden tartja és elvárja a bérkommentelő, bérfüttyögő hordájától. Kit érdekel hogy mennyi nyilast végeztek ki magyarországon? Szerintem nem eleget, egy csomó kisnyilast beszippantott az ÁVH még így is. Nehogy már sajnálni kelljen őket. Szétlövették Budapestet, meg belelövettek a dunába, akit csak bírtak. Patkány népség volt, elég szégyen, hogy ilyen kuruc-os férgek istenítik őket mai napig.
Legyenek munkatáborok a bűnözőknek, ne csak a cigány bűnözőknek, hanem globál. Úgyis cigányok lesznek benne a többség, de ha kijelented, hogy ez csak a cigányoknak épülne, az már rasszizmus, ez a különbség. Én bezáratnám oda a Szegál féle borsodi félmaffiózó szerű rohadékokat is ugyanúgy, meg az összes csürhe bunkót, hogy tudjunk végre normálisan élni és a jövőnkre koncentrálni.
Meg nem tudom miért jöttök egyébként mindig Olaszországgal, hogy ott rend van...ja persze, kicsit utána kellene olvasni a szervezett bűnözői csoportok ténykedésének.
Na ez a Moszados dolog is amit írsz. na ez megint tipikus. Kurva benfentesek vagytok, meg ezzel lehet is etetni a népet, meg rettentetni megint. Tipikus retorika. Valami susmus, folyamatosan kell hogy adagolva legyen.
Magyar Gárda...azért mert 1%ban hasznos társadalmi munkát végez a csapat 1%-a, most hadd ne essek már hanyatt.Akkor ne Magyar Gárda legyen a neve, hanem valamilyen segély egylet, vagy bármi. Ne nézzük már egymást hülyének. Ha szabadjára engednénk a Gárdát, ki tudja hová fajulna? Kiváncsi lennék néhány benfentes beszélgetésre ott, egykét sör után az átlag tagok között. Gondolom a kurucinfós stílus kismiska lenne hozzá képest.

Hutyibetyár 2010.08.30. 09:54:55

Röviden..
@Antifaszok Réme:
1. 45 után nácilanították egész Európát ? SAJNOS NEM...

2. Magyarországon annyi háborús bűnőst végeztek ki, mint kb. egész Európában együttvéve ? SZERENCSÉRE IGEN, DE SAJNOS NEM ELEGET

3. Mind a mai napig nácivadász központot tartanak fenn ? SZERENCSÉRE IGEN

4. A Gárda csak homokzsák cipelésre képes a gátakon, és véradásra, de mégis üldözik őket ? NEM CSAK ERRE KÉPES A HORDA ÉS SZERENCSÉRE IGEN, ÜLDÖZIK

5. A holocaust tagadása tilos ? SZERENCSÉRE IGEN, ÉS ÉN AZ ÖRMÉNY NÉPÍRTÁST, VAGY HA ITTHON MARADUNK A KOMCSIK RÉMTETTEINEK TAGADÁSÁT ÉS A TRIANON GYALÁZÁST IS PL. EBBE A KATEGÓRIÁBA TENNÉM, VAGYIS TILOS LENNE...

6. Minden napra jut egy brutális cigány bűncselekmény ? (Nem csak gyilkosság, valamilyen bántalmazás, gázolás, kutyakínzás stb.) SAJNOS IGEN

7. Biztonságban érezhetik magukat a magyarok a cigánysűrű területeken ? A rendőrséggel elégedettek, megvédi őket, érezhetik, hogy számít az életük az országnak ? SAJNOS KURVÁRA NEM (DE NE MAGYARÁZZUK MÁR BELE A MOSZADOT EBBE, KÖNYÖRGÖM)

fülzsír 2010.08.30. 10:01:31

@Hutyibetyár: a liverók többsége bevallottan zsidó. Nem mi magyarázzuk bele, hanem ők büszkélkednek ezzel, és közben gyalázzák az országot külföldön.
Egyre több embernek szemet szúr ez. Hol vannak azok a zsidók, akik nem értenek egyet a magyargyűlölő MAZSIHISZ-szel? Ha vannak ilyenek, akkor hogyan lehet, hogy a hangadókat nem váltják le? Mert náluk is csak mutatóban akad egy-két normális példány. És így volt régen is. Nagyapáink nem véletlenül voltak közömbösek, amikor a nyilasok keze eljárt.

fülzsír 2010.08.30. 10:08:03

@Hutyibetyár: a liberók félelmeit egy szintre emelni a magyarok félelmeivel szemben, minimum ordas hazugság! Leülhetsz, egyes!
A Gárda nevéhez meg kurvára semmi közöd. Félsz egy névtől?
Én is félek bizonyos nevektől... (Löwenstein, Bauer, stb..) Üldözzük őket is? Szívesen!

Hutyibetyár 2010.08.30. 12:25:17

@fülzsír: Ha te nem vagy aktív szerkesztője a Kuruc infónak vagy más hasonló szennyportáloknak, akkor kérlek egy kicsit próbáld már meg megérteni mit írok. Nem emelek semmit egy szintre, arról beszélek, hogy a megélhetési politikusok, a megélhetési rettentetők a félelmeinkre bazírozva próbálnak hatalomra jutni és ez kurvára be is jön nekik már egy ideje. Az egyik a másikkal riogat, és ehhez te is nagymértékben aszisztálsz, amikor moszadozol, és társai.Én nem riogatok senkit és elismerem, hogy a Mazsihisz egy komcsi csökevény, csak ez nem egy demokratikus szervezet, a vezetőit nem lehet egykönnyen leváltani, nincs szavazás, vagy ilyesmi. Csak éppen ha széljobbnak zsidó-zsidó, cigány-cigány alapon minden mindegy, akkor ebből soha nem lesz békés, konstruktív egymás mellett élés, sem pedig azt nem segíti elő, hogy ezen kisebbségeknek értelmes vezetői legyenek. A magyaroknak nem a zsidó szomszédtól kell félnie, se pl. egy zenész, író, szinész, vagy akár kézműves cigányoktól.
Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy minden zsidó egyetért a mazsihisszel. Volt több kezdeményezés is már a leváltásukra, sőt...Csak sajna nem volt egyik sem elég erős kezdeményezés. Ezáltal puszta passzivitás jellemzi a zsidóság nagy részét irányukba.

Hutyibetyár 2010.08.30. 12:29:37

@fülzsír: "Nagyapáink nem véletlenül voltak közömbösek, amikor a nyilasok keze eljárt." Tényleg? Én meg már azt hittem hogy irigységből meg rosszindulatból tették mindezt. Meg azért a vagyon sem volt utolsó, amit így lehetett harácsolni. Gondlom a vidéki kis-zsidóság is sok magyarellenes tettett hajtott végre a múltban. Az a baj, hogy megint ugyanaz a forgató könyv. A befolyásos zsidókra hivatkozva csattan az ostor az átlag embereken, mint annó. Primitív nyilas-pribék, gárda tag szerű embereknek akarod magyarárni, hogy ki a rossz meg a jó zsidó? Vagy cigány? Vagy román, szlovák, szerb? Ugyanmár. És egyébként is mi a garancia, hogy ő különb ember? Mert magára húzott egy valakik által kitalált ruhát és értékrendet?

Hutyibetyár 2010.08.30. 12:39:44

@palostrend: Ha mondjuk nem Jobbik szócső lennél, akkor lehetne is veled éremben vitatkozni. Mindig ezek a köcsög klisék, zsidó média, meg LMP-s kegyeltek, meg 1,5millió cigány vírus. Aztán te azt biztosan tudod, hogy magyarországon 1,5millió cigány bűnöző van? és ha csak 950ezer? Vagy mindegy, a többi a ráadás? Te ilyen hatalom birtokában érzed magad, hogy ezt eldöntsd? És a nem cigány bűnözőket ne toloncoljuk akkor már ki? A taxis hiénákat, függetlenül attól, hogy hány nagymagyarország térképet aggatnak ki a kocsijukra? A védelmi pénz szedőket?
A futball huligánokat, akik vonat/metro kocsikat vernek szét? Azokat akkor miért hagyjuk itt már akkor? A számlagyárosokat, csempészeket, egyéb lehúzó népségeket? Az adócsalókat és az önbíráskodókat?

Hutyibetyár 2010.08.30. 16:30:03

@fülzsír: " a liverók többsége bevallottan zsidó. Nem mi magyarázzuk bele, hanem ők büszkélkednek ezzel, és közben gyalázzák az országot külföldön."
De ti magyaráztátok bele mindig is, ahogy most zsideszezitek a Fideszt. Ezzel próbálva elidegeníteni az átlag embert ezektől a pártoktól. Ez a külföldön gyalázós dolog már szintén lejárt lemez, volt ilyenre példa a múltban, de szerintem már nem dől be azért a nyugat sem mindenféle sztorinak. De azért a Jobbik és holdudvara ad elég táptalajt a nyugatnak ellenünk, ezek miatt ne legyenek fentartásaid. Ha egykét megélhetési liberális okozott is kárt az országimázsunnak, azt azért ti most messze felülmúljátok, no para.

Liberalizmushoz visszatérve, nyilván egy toleranciát hírdető eszmeiség bevonzza a kisebbséget, de a túlzott liberalizmus szerintem abszolút nem egészséges egy országban (lásd Hollandia), de a liberalizmus hiánya meg egyenesen veszélyes (lásd egymillió példa a világból, de pl. Észak Korea). Pl. Izraeli szélsőséges pártok az tuti hogy nem liberálisok, és nagyon sok nemzeti de demokrata érzelmű ember szintén liberális, de messze nem SzDSz-es, aminek a közepe-végén már semmi köze nem volt a liberalizmushoz. Ha nem utca szinten politizálunk és nem általánosítunk, akkor ezeket a dolgokat azért át lehet látni.

Antifaszok Réme 2010.08.30. 21:17:54

@panelkuruc:

"1,2: mégis sokan kibújtak a felelősségre vonás alól, de te biztos jobban sajnálod szerencsétlen nyálasit, mint az összes áldozatát együttvéve."

Gondolom, te meg a kommunizmus áldozatait nem sajnálod. De nevezz már meg lécci csak egy híresebbet, aki nyilasként megúszta. Én mondok egy pár komcsit: Péter Gábor, Biszku Béla, Szaros Kádár - hogy lőtték volna fejbe háztetőről 57 május elseje dicsőségére.... Én ezt sajnálom, hogy nem történt meg.

"3: ezzel mi a probléma, úgy mégis? (bár felejtsük el... nem vagyok kíváncsi a véleményedre ebben.)"

Az a probléma, hogy még 90 éves beteg embert kórházi ágyastól is bíróság elé hurcolnak, (Demjanjuk). Mire elítélik, már meg is meghal addigra. De mindegy, magukat égetik ezzel. Azt már nem is kérdezem, az miért nem zavar, hogy komcsi háborús bűnösöket miért nem üldöznek központilag.

"4: állami erőszakmonopóliumról hallottál már?"

Hogy szabadon kilőhették emberek szemét néhány éve ? Erre gondolsz ?

"5: ezt ha lehet, nem vitatom meg valakivel, aki szerint "nem volt, hanem lesz".

Te mondasz ilyeneket, nem én. Engem nem érdekel, mert rohadt unalmas, hogy mindennap ez folyik valahonnan (rádió, tv, net, média stb.)

"6: ki mondta, hogy a cigány elkövetőket nem kell megbüntetni? csak arról van szó, hogy nem szabad külön kezelni őket a nem cigány elkövetőkkel. a rasszizmus itt kezdődik."

A rasszizmus ott kezdődik, hogy a cigány simán bűnőzhet a nem cigány sérelmére, az nem rasszizmus, de fordítva az már mindig az.

"7: az egész világon mindenhol van bűnözés olyan helyeken, ahol nagy a szegénység, mint például néhány magyarországi, többségében cigánylakta településen. a probléma szociális jellegű, nem etnikai. csak néhány balfasszal sikeresen elhitették ennek az ellenkezőjét, rövidtávú politikai érdekek miatt."

Akkor a Franciaországba, Kanadába "menekült " cigók miért nem változtak meg, ha ez csak szociális probléma ? Ott is ugyanazt csinálják, mint itt.

Antifaszok Réme 2010.08.30. 21:59:24

@hutyibetyár:

"1. 45 után nácilanították egész Európát ? SAJNOS NEM..."

Ezt indokold már meg légyszíves, mivel támasztod alá.

"2. Magyarországon annyi háborús bűnőst végeztek ki, mint kb. egész Európában együttvéve ? SZERENCSÉRE IGEN, DE SAJNOS NEM ELEGET"

Na, ez a véleményed magáért beszél. Akkor te még Ávos terrort is keveselnéd szerintem.

"3. Mind a mai napig nácivadász központot tartanak fenn ? SZERENCSÉRE IGEN"

Gondolom téged sem zavar, hogy kommunista bűnősők simán éldegélhettek haláluk napjáig.

"4. A Gárda csak homokzsák cipelésre képes a gátakon, és véradásra, de mégis üldözik őket ? NEM CSAK ERRE KÉPES A HORDA ÉS SZERENCSÉRE IGEN, ÜLDÖZIK"

Na, az ilyen emberek miatt örülök, hogy nem lettem gárdista, és hogy nem mentem ki a gátakra.

"5. A holocaust tagadása tilos ? SZERENCSÉRE IGEN, ÉS ÉN AZ ÖRMÉNY NÉPÍRTÁST, VAGY HA ITTHON MARADUNK A KOMCSIK RÉMTETTEINEK TAGADÁSÁT ÉS A TRIANON GYALÁZÁST IS PL. EBBE A KATEGÓRIÁBA TENNÉM, VAGYIS TILOS LENNE..."

És még sincs így, csak a holotagadás tilos. Ez mindent elmond erről az országról.

"6. Minden napra jut egy brutális cigány bűncselekmény ? (Nem csak gyilkosság, valamilyen bántalmazás, gázolás, kutyakínzás stb.) SAJNOS IGEN"

Ha már a kuruc.infot egy rakás sz@rnak tartod, lécci add már meg azokat a hiteles hírforrásokat, ami alapján ezt meg tudod állapítani. Én is szeretnék ilyeneket olvasni.

"7. Biztonságban érezhetik magukat a magyarok a cigánysűrű területeken ? A rendőrséggel elégedettek, megvédi őket, érezhetik, hogy számít az életük az országnak ? SAJNOS KURVÁRA NEM (DE NE MAGYARÁZZUK MÁR BELE A MOSZADOT EBBE, KÖNYÖRGÖM)"

Ebbe hol magyaráztam a Moszad teoriát ? A tények felsorolásánál szándékosan hagytam ki, mert ez természetesen nem bizonyítható. De enélkül is igaz, hogy a magyar államnak a magyar ember élete sz@rt sem ér, csak a zsidó és a cigány számít valami miatt....

És még néhány dolog:

"Elkezdett beszélnia cigánykérdésről, ami az egybegyűltek legfőbb gondja volt akkor éppen, de már a harmadik mondat után arról beszélt, hogy az izraeliek felvásárolják a földet meg kémrepülnek, stb, stb. Kérdem én, mi a kurva anyja köze van ehhez egy szerencsétlen szabolcsi ember napi megélhetési gondjainak és ennek megoldásának? Megfélemlítésre oké, plusz szavazat bezsebelésére oké, rendben. A cigánysággal kapcs. problémák ott csapódnak, le az emberek többségének van saját tapasztalata ezzel kapcs. Cigánygyerek bemászik a kertjébe és lopogat, stb, stb. Ott napi szintű probléma. De ezt állandóan, gusztustalanul átkötni, mindig, minden fórumon, állandóan, manipulatívan, mindig, megint, és megint...."

Szerinted miért érinthetetlen szent tehén a cigány ? Miért nem lehet kemény kézzel lerendezni őket, mint a franciáknak, olaszoknak ? Várom a megoldást.

"Patkány népség volt, elég szégyen, hogy ilyen kuruc-os férgek istenítik őket mai napig."

Nekem a vörösök és társaik a patkány népség, akit a szoclibek istenítenek a mai napig. (Károlyi, Ságvári Endre stb.)

"Ha szabadjára engednénk a Gárdát, ki tudja hová fajulna? Kiváncsi lennék néhány benfentes beszélgetésre ott, egykét sör után az átlag tagok között. Gondolom a kurucinfós stílus kismiska lenne hozzá képest."

Ha szabadjára engednénk a cionistákat, ki tudja hová fajulna? (Atomot dobnának Iránra ?) Kiváncsi lennék néhány benfentes beszélgetésre ott, egykét adag ital után az átlag cionista tagok között. Gondolom a hetek-népszava stílus kismiska lenne hozzá képest.

"Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy minden zsidó egyetért a mazsihisszel. Volt több kezdeményezés is már a leváltásukra, sőt...Csak sajna nem volt egyik sem elég erős kezdeményezés. Ezáltal puszta passzivitás jellemzi a zsidóság nagy részét irányukba. "

Milyen jól informált vagy. Lécci add már meg ezeket a hiteles forrásokat, honnan tájékozódjak. Milyen portál, milyen újság ?

"Primitív nyilas-pribék, gárda tag szerű embereknek..."

Te láttál már élőben gárdistát, vagy beszéltél ilyennel ? Mi a f@sz köze van nekik a nyilasokhoz ? A Hetek újságban olvasol ilyen hülyeségeket ? Hit gyülis vagy ?

"Gondlom a vidéki kis-zsidóság is sok magyarellenes tettett hajtott végre a múltban."

Inkább a pesti zsidók 1919-ben (Szamuely és társai), vagy 1949-57 között (Péter Gábor és társai ávos,később a pufajkás terror).

"Mindig ezek a köcsög klisék, zsidó média, meg LMP-s kegyeltek, meg 1,5millió cigány vírus."

Kihagytál néhány köcsög klisét: náci, fasiszta, nyilas, antiszemita, rasszista, kirekesztő, antidemokratikus, extremista, szélsőséges.

"Ha egykét megélhetési liberális okozott is kárt az országimázsunnak, azt azért ti most messze felülmúljátok, no para."

Szerintem meg rengeteg megélhetési liberális miatt rengeteg milliárd ment ki ebből az országból, míg a Jobbik mennyit is lopott eddig ? A nyugati vészmadarak meg kit érdekelnek ? Mindig akkor kezdenek huhogni, ha nem liberális kormányzat van Mo.-n.

"Pl. Izraeli szélsőséges pártok az tuti hogy nem liberálisok, és nagyon sok nemzeti de demokrata érzelmű ember szintén liberális, de messze nem SzDSz-es, aminek a közepe-végén már semmi köze nem volt a liberalizmushoz. Ha nem utca szinten politizálunk és nem általánosítunk, akkor ezeket a dolgokat azért át lehet látni."

Én nem látom át, nyilván mert egy zsebnáci vagyok. Kérlek világosíts fel.

Sok mindennel egyetértek, amit írsz, de sok dologgal nem. Fura keverék egy pali lehetsz. Mint egy hit gyülibe megtért szabolcsi gazda, annak lehet kb. ilyen gondolatvilága.

Hutyibetyár 2010.08.31. 19:34:43

@Antifaszok Réme: Nem értelek, folyamatosan bele akarsz magyarázni az írásomba mindent. Azért mert dögöljön meg az összes náci és náci bérenc szerintem, azért én már ÁVÓs meg komcsi párti vagyok? Ez a két oldal van? Az nem lehet hogy mind a kettő rossz és rohadjon meg az összes követőjével együtt ott ahol van mindkettő?

Antifaszok Réme 2010.08.31. 23:12:31

"Azért mert dögöljön meg az összes náci és náci bérenc szerintem, azért én már ÁVÓs meg komcsi párti vagyok?"

Ezt nem mondtam. Csak próbáltalak körbelőni, hogy hogyan reagálsz.

"Az nem lehet hogy mind a kettő rossz és rohadjon meg az összes követőjével együtt ott ahol van mindkettő? "

De, megdöglött mind a kettő, mivel azonban az emberek nem tanulnak hibáikból, újratermelődik az egész és majd megint felemészti magát, mert a gonosz magát pusztítja el - de sajnos sok ártatlant is.

A lényeg a szeretet. Lehet, hogy közhely, de ez van. Sajnos ez még nem megy.

Talán ez meglep, hogy ezt írom. Mindegy, én tudom magamról, hogy nem érzek gyűlőletet, és nem engedem, hogy belémtáplálják. (Pedig ez mindennap megkísért.)

Az én felfogásomban a mainstream - 1945 után - már nem a náci és szélsőjobboldali eszme, hanem a liberális-globalista-pénzhatalmi.

Nekem, mint értelmiséginek pedig kötelességem nem besimulni ebbe, és eladni magamat klióra nekik, mint ahogy ezt sajnos sokan teszik az érvényesülésért.

Ezért- talán lázadásból, talán heccből - azt a tükröt tartom, ami őket idegesíti.

Ha a nácik győztek volna, és ők diktálnának ma, velük szemben lennék akkor.

Nem besimulni, és nem eladni magát az embernek - kívülálló, bolond, arlequin...

Hutyibetyár 2010.09.01. 09:02:00

"1.Ezt indokold már meg légyszíves, mivel támasztod alá."
Utána olvastam, hogy sok kisnyilast vettek fel az Ávóba, mert kellettek a keretlegény szerű emberek. A Csocsó című, általam nagyra tartott filmben volt is erre utalás egyébként...Gáspár Sándor volt asszem az Ávós tiszt...

"2. Na, ez a véleményed magáért beszél. Akkor te még Ávos terrort is keveselnéd szerintem." NEEEEM, mert én az összes ÁVÓs rohadékkal is ugyanezt tettem volna. A szélsőség, az szélsőség, rossz, gonosz és rohadék. Included az izraeli szélsőségesek pl. Számomra kevés különbség van. Olyan, mintha azt mondanád, hogy a fradista bunkó kopaszok jó fejek, míg a dózsások rohadékok, csak mert Te ferencvárosi vagy pl...

"3. Gondolom téged sem zavar, hogy kommunista bűnősők simán éldegélhettek haláluk napjáig."
Ez a lényeg, hogy engem ez is kurvára zavar!

"4.Na, az ilyen emberek miatt örülök, hogy nem lettem gárdista, és hogy nem mentem ki a gátakra. "
Ennek én is örülök! Menj ki a gátakra mint civil szervezet tagja, stb.

"5.És még sincs így, csak a holotagadás tilos. Ez mindent elmond erről az országról."
Ha arra fókuszálna mindenki, hogy legyen más tagadása is tilos, nem ezen verné a nyálát, hogy miért nem lehet holokausztot tagadni, akkor előrébb tartanánk szerintem. Csak a nagy ipari-holotagadóknak más az érdeke, ezért úszítanak, meg manipulálnak. Egyébként a kuruc.infó sztármagyar portál ebben élen is jár persze...Nagyon sokat tesz a trianon tagadás ügyének mondhatom, bravó...Akit nem érint a holocaust tagadás, lásd nem elmebeteg juedofó barom, annak ez a törvény szart sem jelent. Pl. engem nem érdekel, hogy a hamis tanúzást büntetik, mert eszemben sincs hamisan tanúzni.

"6.Ha már a kuruc.infot egy rakás sz@rnak tartod, lécci add már meg azokat a hiteles hírforrásokat, ami alapján ezt meg tudod állapítani. Én is szeretnék ilyeneket olvasni."
Nemárrr, most komolyan. Manipulál, általánosít, csúsztat és hazudik. Ezt saját inteligenciám és tudásom alapján is könnyedén megállapítom. Ha lenne ilyen cionista oldal (biztos van is héberül vagy angolul), akkor arról is ezt mondanám.

"7.Ebbe hol magyaráztam a Moszad teoriát ? A tények felsorolásánál szándékosan hagytam ki, mert ez természetesen nem bizonyítható. De enélkül is igaz, hogy a magyar államnak a magyar ember élete sz@rt sem ér, csak a zsidó és a cigány számít valami miatt.... "
Azért ezzel ellenkezem. Rendőrök 90%rühelli a cigókat. Max vagy paráznak tőlük ha hordában vannak, vagy már passzívak velük szemben, mert belefáradtak. Sajnos ennek a lakosság issza meg a levét legtöbbször. Szlovákban pl. láttam cigány polgárőröket is. Ezek nagyon jó ötletek, amcsiban is a néger rendőrök voltak hatékonyak a néger bűnözők ellen legtöbbször. Ez a zsidó fóbia meg állandóan előjön nálad, bármiről van is szó sajna...

"És még néhány dolog:

Szerinted miért érinthetetlen szent tehén a cigány ? Miért nem lehet kemény kézzel lerendezni őket, mint a franciáknak, olaszoknak ? Várom a megoldást."
Hol írtam ilyet. Zárjuk munkatáborba az összes cigány bűnözőt, csak azt írtam, hogy a nemcigányokat is tegyük ugyanoda. Én a védelmi pénz szedőkkel és a taxis hiénákkal kezdeném, ezek a kedvenceim... És ne általánosítsunk másfél millió cigányra, mert van köztük (igaz jelenleg még kevesebb számban) értelmes é becsületes is...

"Nekem a vörösök és társaik a patkány népség, akit a szoclibek istenítenek a mai napig. (Károlyi, Ságvári Endre stb.) "
Neem meg mindkettő, egyformán...

"Ha szabadjára engednénk a cionistákat, ki tudja hová fajulna? (Atomot dobnának Iránra ?) Kiváncsi lennék néhány benfentes beszélgetésre ott, egykét adag ital után az átlag cionista tagok között. Gondolom a hetek-népszava stílus kismiska lenne hozzá képest. "
Igen, mivel jól rámutattál, nincs különbség a szélsőségek retorikája közt. Zsidó nacionalista=magyar=szlovák=román=szerb=arab nacionalista

"Milyen jól informált vagy. Lécci add már meg ezeket a hiteles forrásokat, honnan tájékozódjak. Milyen portál, milyen újság ?"
Benfentes vagyok a témában, a forrás autentikus;)

"Te láttál már élőben gárdistát, vagy beszéltél ilyennel ? Mi a f@sz köze van nekik a nyilasokhoz ? A Hetek újságban olvasol ilyen hülyeségeket ? Hit gyülis vagy ?"
Nem vagyok, bár semmi bajom velük(mármint a hitgyülivel). Nem minden gárdista nyilas, de sokan közülük hasonló elvek alapján csatlakoztak a gárdához és a vezetőik meg nagyjából mind szálasi-fun-ok. Ez a ruhából is következik egyébként. A kurucon Szálasi egyébként valami népnemzeti hős, ha említve van.

"Inkább a pesti zsidók 1919-ben (Szamuely és társai), vagy 1949-57 között (Péter Gábor és társai ávos,később a pufajkás terror)." Pesti zsidók? Mondjuk akkor párszáz megvezetett, fanatizált, szélsőséges, hitehagyott barom miatt általánosítassz százezer embert? Szerinted a vörös terror akkor minden zsidó származásúnak jól esett és mind egyetértett vele? Akkor minden nemzeti érzelmű magyar ember fasiszta ezen elvek alapján?

"Mindig ezek a köcsög klisék, zsidó média, meg LMP-s kegyeltek, meg 1,5millió cigány vírus."
Kihagytál néhány köcsög klisét: náci, fasiszta, nyilas, antiszemita, rasszista, kirekesztő, antidemokratikus, extremista, szélsőséges."
Azért ez nem ugyanaz. A Jobbik szélsőséges párt, ezt büszkén vállalja is. A kuruc infó büszkén vállaltan antiszemita. Azzal egyetértek, hogy vannak megélhetési cimkézők, mindkét politikai oldal operál ezekkel, de a szélsőségek már elmebeteg módon néha.

"Szerintem meg rengeteg megélhetési liberális miatt rengeteg milliárd ment ki ebből az országból, míg a Jobbik mennyit is lopott eddig ? A nyugati vészmadarak meg kit érdekelnek ? Mindig akkor kezdenek huhogni, ha nem liberális kormányzat van Mo.-n."
Hát ezt nem tudom kik loptak eddig többet, a szocik, a libsik, vagy nemzeti oldal, de biztos hogy milliárdban mérhető mind. Sajnos ez inkább balkáni betegség, nem vallási, vagy politikai megfontolás alapján megy. Csurka Pista is belenyúlt egy kicsit a lecsóba. Minden oldal megnyugtatja magát, hogy a másik sokkal többet lopott, de ezzel még senki sincs felmentve. A Jobbikban is vannak jócskán megélhetési politikusok, hiába terelnek. Nyugati vészmadarak vannak mindkét oldalon, és most már érezhetően gyengült a liberális befolyás irányukban sztem.

"Én nem látom át, nyilván mert egy zsebnáci vagyok. Kérlek világosíts fel.

Sok mindennel egyetértek, amit írsz, de sok dologgal nem. Fura keverék egy pali lehetsz. Mint egy hit gyülibe megtért szabolcsi gazda, annak lehet kb. ilyen gondolatvilága."
Én nem mondom hogy zsebnáci vagy, csak a Jobbik által promotált klisékkel operálsz sokszor mint sokan mások. Hit gyülis nem vagyok, de a többi igaz amiket írsz;)

Tereskov (törölt) 2010.09.01. 12:14:50

Én a cigókat a Tiszántúlra telepíteném, a bűnözők meg a melegek megkapnák a Duna-Tisza közét, a zsidók maradhatnának a fővárosban, az összes többi rendes ember meg a Dunántúlon élne békességben. :-)

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.09.01. 18:12:27

@Antifaszok Réme: attól még hogy nem ők győztek, a nácik és a fasiszták még nem lesznek jók. logika fail.
valamint érdekes, hogy "holokamut" emlegetve megsérted több millió ártatlanul kivégzett ember emlékét, és még értelmiséginek nevezed magad...

Antifaszok Réme 2010.09.01. 21:14:22

@hutyibetyár: A leírtak nagy részével egyetértek, csak talán ? egy-két dologgal nem.

De értsd már meg, leírtam, hogy "kívülálló" vagyok.

@Panelkuruc: Folyton rám akarod húzni, hogy holotagadó vagyok.

Pedig:

www.youtube.com/watch?v=63siF9ZPACU

www.youtube.com/watch?v=KC0QV8oei5k

Antifaszok Réme 2010.09.01. 21:16:30

@Panelkuruc: attól még hogy az amcsik, britek, franciák, bolsik, és bibsik győztek még nem lesznek jók. logika fail.

Panelkuruc · http://piroslapok.blog.hu/ 2010.09.02. 01:46:51

@Antifaszok Réme: vannak dolgok, amikkel kultúrember nem gúnyolódik, de hát úgy tűnik, neked hiába magyarázom.

Antifaszok Réme 2010.09.02. 21:19:27

@Panelkuruc: "vannak dolgok, amikkel kultúrember nem gúnyolódik,"

Igen, ilyenek: Isten, Haza, Család, (Nagy)Magyarország, Szent Korona, stb.

De hát úgy tűnik, neked hiába magyarázom.

Antifaszok Réme 2010.09.02. 21:42:24

&Hutyibetyár:

"Utána olvastam, hogy sok kisnyilast vettek fel az Ávóba, mert kellettek a keretlegény szerű emberek. A Csocsó című, általam nagyra tartott filmben volt is erre utalás egyébként...Gáspár Sándor volt asszem az Ávós tiszt..."

Hát, ez eléggé rossz hivatkozási alap, egy libsi filmből. Ezért nem jár pont.

"2. NEEEEM, mert én az összes ÁVÓs rohadékkal is ugyanezt tettem volna. A szélsőség, az szélsőség, rossz, gonosz és rohadék. Included az izraeli szélsőségesek pl. Számomra kevés különbség van. Olyan, mintha azt mondanád, hogy a fradista bunkó kopaszok jó fejek, míg a dózsások rohadékok, csak mert Te ferencvárosi vagy pl...

Nem vagyok fradista. A többi nagyjából ok. 2 pontot kapsz.

"3. Gondolom téged sem zavar, hogy kommunista bűnősők simán éldegélhettek haláluk napjáig."
Ez a lényeg, hogy engem ez is kurvára zavar!"

Na, összhangban kezdünk lenni...

"4.Na, az ilyen emberek miatt örülök, hogy nem lettem gárdista, és hogy nem mentem ki a gátakra.
Ennek én is örülök! Menj ki a gátakra mint civil szervezet tagja, stb."

Minek ? Dolgozzon csak a sok lusta borsodi cigány.

"5 Ha arra fókuszálna mindenki, hogy legyen más tagadása is tilos, nem ezen verné a nyálát, hogy miért nem lehet holokausztot tagadni, akkor előrébb tartanánk szerintem. Csak a nagy ipari-holotagadóknak más az érdeke, ezért úszítanak, meg manipulálnak. Egyébként a kuruc.infó sztármagyar portál ebben élen is jár persze...Nagyon sokat tesz a trianon tagadás ügyének mondhatom, bravó...Akit nem érint a holocaust tagadás, lásd nem elmebeteg juedofó barom, annak ez a törvény szart sem jelent. Pl. engem nem érdekel, hogy a hamis tanúzást büntetik, mert eszemben sincs hamisan tanúzni."

Holoipar és a kuruc.info összemosása. Hmmm.

A baj csak az, hogy a holo modern DOGMA lett a törvényi tiltás által, és a holoinkvizicó máglyára (bocs. gázkamrába) vet miatta.

"6.Nemárrr, most komolyan. Manipulál, általánosít, csúsztat és hazudik. Ezt saját inteligenciám és tudásom alapján is könnyedén megállapítom. Ha lenne ilyen cionista oldal (biztos van is héberül vagy angolul), akkor arról is ezt mondanám."

Nem a kuruc-ról kértem véleményt, hanem arról, te miből tájékozodsz. Neveket mondj, mint hvg, nol, stb.

"7.Azért ezzel ellenkezem. Rendőrök 90%rühelli a cigókat. Max vagy paráznak tőlük ha hordában vannak, vagy már passzívak velük szemben, mert belefáradtak. Sajnos ennek a lakosság issza meg a levét legtöbbször. Szlovákban pl. láttam cigány polgárőröket is. Ezek nagyon jó ötletek, amcsiban is a néger rendőrök voltak hatékonyak a néger bűnözők ellen legtöbbször. Ez a zsidó fóbia meg állandóan előjön nálad, bármiről van is szó sajna..."

Mijjeeen fóóóóóbiiiiaa ? Mindig az van uralmon, akit tilos szidni. Ilyen eccerű...

"Hol írtam ilyet. Zárjuk munkatáborba az összes cigány bűnözőt, csak azt írtam, hogy a nemcigányokat is tegyük ugyanoda. Én a védelmi pénz szedőkkel és a taxis hiénákkal kezdeném, ezek a kedvenceim... És ne általánosítsunk másfél millió cigányra, mert van köztük (igaz jelenleg még kevesebb számban) értelmes é becsületes is..."

Te taxifóbiás vagy. Vigyázz, mert lecsapnak, mint a taxi órát....

"Nekem a vörösök és társaik a patkány népség, akit a szoclibek istenítenek a mai napig. (Károlyi, Ságvári Endre stb.) "
Neem meg mindkettő, egyformán..."

Komcsi népirtás végösszege kb. 100-150 millió ember (Csak Kínában 60 millió körül)
Nem egyforma, a náci ennek a töredéke. De hát a ZSIDÓ élete az különleges ezek szerint.

"Igen, mivel jól rámutattál, nincs különbség a szélsőségek retorikája közt. Zsidó nacionalista=magyar=szlovák=román=szerb=arab nacionalista"

Na jó, újabb 2 pont.

"Milyen jól informált vagy. Lécci add már meg ezeket a hiteles forrásokat, honnan tájékozódjak. Milyen portál, milyen újság ?"
Benfentes vagyok a témában, a forrás autentikus;)

Mondd már meg a NEVÉT....

"Nem vagyok, bár semmi bajom velük(mármint a hitgyülivel). Nem minden gárdista nyilas, de sokan közülük hasonló elvek alapján csatlakoztak a gárdához és a vezetőik meg nagyjából mind szálasi-fun-ok. Ez a ruhából is következik egyébként. A kurucon Szálasi egyébként valami népnemzeti hős, ha említve van."

Na és ? (by Horn Gyuszi) De most komolyan: az Usraelben legális náci párt működik. Érdekel ez valakit egyáltalán ?

" Pesti zsidók? Mondjuk akkor párszáz megvezetett, fanatizált, szélsőséges, hitehagyott barom miatt általánosítassz százezer embert? Szerinted a vörös terror akkor minden zsidó származásúnak jól esett és mind egyetértett vele? Akkor minden nemzeti érzelmű magyar ember fasiszta ezen elvek alapján?"

Igen, a média mindennap ezt veri beléd: TE FASISZTA VAGY.

"Azért ez nem ugyanaz. A Jobbik szélsőséges párt, ezt büszkén vállalja is. A kuruc infó büszkén vállaltan antiszemita. Azzal egyetértek, hogy vannak megélhetési cimkézők, mindkét politikai oldal operál ezekkel, de a szélsőségek már elmebeteg módon néha."

Na és ? Az Usában legális náci párt...

"Hát ezt nem tudom kik loptak eddig többet, a szocik, a libsik, vagy nemzeti oldal, de biztos hogy milliárdban mérhető mind. Sajnos ez inkább balkáni betegség, nem vallási, vagy politikai megfontolás alapján megy. Csurka Pista is belenyúlt egy kicsit a lecsóba. Minden oldal megnyugtatja magát, hogy a másik sokkal többet lopott, de ezzel még senki sincs felmentve. A Jobbikban is vannak jócskán megélhetési politikusok, hiába terelnek. Nyugati vészmadarak vannak mindkét oldalon, és most már érezhetően gyengült a liberális befolyás irányukban sztem."

Az nem gyengül, hidd el. Mennyi most a CHF árfolyam ? Miért pont az önkormányzati választás előtt ilyen magas ?

"Én nem mondom hogy zsebnáci vagy, csak a Jobbik által promotált klisékkel operálsz sokszor mint sokan mások. Hit gyülis nem vagyok, de a többi igaz amiket írsz;)"

Vigyázz, mert beszív a gyüli, és akkor már késő lesz. Tudom, hit gyülis voltam...

nakara 2010.09.02. 21:58:20

A szent magyar föld minden lakojának kötelessége a turán-magyar állameszmét követni, szolgálni. Aki erre nem hajlandó az húzzon a fenébe!

ex (törölt) 2010.09.03. 15:51:51

@asd123321dsa: Abban a húsz évben, azért a Fidesznek is megadatott...

quarantaine 2010.09.10. 08:57:24

Azon gondolkodom, hogyan valósítják meg a dolgot? Mi van, ha az elfogott cigány bűnöző letagadja, hogy ő cigány?
Mert attól, hogy kissé barnább bőrű, nem biztos, hogy cigány. És ráadásul a bőrszín is igen sok árnyalatú lehet a cigányoknál. Vannak olyan törzsből valók, akik majdnem koromfeketék és vannak olyanok, akik majdnem fehrek.
A személyi igazolványba nincs beleírva a származás.
Aztán vannak olyanok is, akik nem is tudják magukról, hogy cigány származásúak. Az ő esetükben egy DNS vizsgálat fog dönteni, hogy a magyarok börtönébe kerülnek, vagy a cigányok büntetőtáborába?
És hova fognak kerülni a félvér bűnözők?
süti beállítások módosítása