Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A rádióműsor fontosabb volt Vonának, mint a kettős állampolgárság

2010.05.26. 12:49 | szocdemman | 7 komment

Címkék: jobbik vona gábor kettös állampolgárság

Vona Gábor a radikális szittya párt kurucos elnöke egy rádióműsorban promózta a párt mantráját ahelyett, hogy a parlamentben dolgozott volna. Így a kettős-állampolgárságról szóló zárószavazáson nem vett részt. A hivatalos kommunikáció szerint nem tudta, hogy mikor van a zárószavazás, ezért fogadta el a riport felkérést, és nagyon sajnálja…hüphüp… Szép történet, de szerintem egy parlamenti képviselőnek, főként, ha frakcióvezető nem csak a zárószavazáskor, hanem mindig bent kell lenni a parlamentben, amikor az ülésezik. Hisz azért kapja a fizetését… Vagy Vona azt sem tudta, hogy ma parlament van? Ha nem tudta, az önmagért beszél, ha meg tudta, akkor a helyzet még rosszabb, mert úgy gondolta, hogy az unalmas parlamenti munka helyett inkább ellóg a munkaidőben igét hirdetni… Szerintem a történet végtelenül egyszerű. Ha parlament ülés ideje alatt Vona nem szervez magának programot ott tudott volna lenni. Ha már a kettős állampolgárságról szóló törvény parlamenti menetrendjével kapcsolatban Vona ennyire tájékozatlan. Biztos fontos volt neki a kérdés…

Azért vicces az, hogy parlamenten kívül könnyen ekézte a politikusokat az új tabudöntögető párt. Amikor oda kerül, lehetőséget kap, hogy tessék csinálni, egy olyan kérdésben, amit "stratégiainak" tart a Jobbik nem vesz részt a parlamenti munkában a vezetője ami számukra -elméletileg - fontos kérdés. Nem tudod, mert nem vagyok nemzeti radikális, de számomra az ilyen megbocsájthatatlan lenne. Szociáldemokrataként, Mesterházy fejét követelném, ha a munkatörvénykönyvről szóló eseteleges zárószavazás helyet nem a parlamentben, hanem egy rádióban ül, vagy ha LMP-s lennék Schiffert sem tartanám azután hitelesnek, hogy egy környezetvédelmi törvény szavazásakor éppen a regionális rádióban magyarázná a zöld értékek fontosságát, ahelyett hogy a parlamentbe dolgozzon.

A hiba tíz pontos Vona részéről. Bár egy nonkonformista, a parlamenti szabályokat nehezen értő és elfogadó párttól mit is várjunk. Amúgy a parlament honlapján fent van, hogy melyik nap van a zárószavazás sőt a házelnök a vita végén mindig elmondja… lehet, hogy akkor sem volt bent?
 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr862032685

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki a felelősebb hazafi? 2010.05.26. 15:57:39

A kettős állampolgárság ügyéről kevesen tudnak, akarnak racionálisan gondolkodni (amikor 2004-ben vitatkoztam egy amúgy értelmes barátommal, elismerte az összes ellenérvemet igaznak, a vége mégis az lett, hogy de attól még meg kell szavazni, mert csak)...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.05.26. 16:02:42

Én leszarom Vonát és a Jobbikot, de ezen rugózni, az több mint kicsinyes. Főleg, hogy ilyen egyetértés volt a kérdésben.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.05.26. 21:20:32

Hadd írjam le újra: ti, szarházi MSZP-beli Societasosok, na ti nem írhattok senkiről sem egy rossz szót sem. Ha normális világban élnénk, akkor most visszavennék tőletek, amit apuka-anyuka ellopott, és titeket meg a híd alatt lehetne megtalálni.

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.05.26. 22:31:58

@Szekuriti Blogger - költözött a blogom új címre!: ha normális világban lennénk te már rég sárga házba kerültél volna a túlzott ős magyarkodás miatt.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.05.27. 10:46:47

mondom... Blikk színvonalú hírek, nagyon gyér...

lüke 2010.05.27. 18:33:35

ti melyik országban éltek?
rádiómüsorban promozni a szittyapártot?
ebben?

simple.wikipedia.org/wiki/Promotion
vagy ebben?
de.wikipedia.org/wiki/Promotion_(Doktor)
vagy ebben?
fr.wikipedia.org/wiki/Promotion

Das Kuriositäten-Kabinett (Broschiert)
von Emil Szittya (Autor)

QunfaMester 2010.05.28. 16:46:40

Ez a hír ahogy látom kicsit elfogult persze... Egyébként ha nézted volna Vona-t a tv-ben reggel, akkor tudnád pontosan hogy miről is van szó, ugyanis az írásodban megjelent feltételezések egyike sem állja meg a helyét. Nem kell szeretni a Jobbik-ot nem kell egyet érteni vele, de mindent össze hazudni sem kéne. Tájékozódj mielőtt ostobaságot írsz kérlek! Kritika igenis kell, de a hazugságból nem kér szerintem egy olvasó sem. Gyenge színvonal...
süti beállítások módosítása