Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A polgármester kitagadta azokat akik nem Fideszesek

2010.03.02. 09:00 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz sátoraljaújhely

Történelmi nap 2010. február 25-e Sátoraljaújhely történetében. A város polgármestere, Szamosvölgyi Péter kitagadta azokat akik nem Fideszesek. A város polgármestere megnyilatkozásával, kirekesztette 2/3-át a város lakóinak, ugyanis a szavazó korúak 2/3-a az elmúlt választásokon nem rájuk szavazott. 12 éves regnálása alatt Zemplén fővárosának létszáma 3.500 fővel csökkent - és ő még ma is minden nyilvános megszólalásában húszezerről beszél. Most tovább ment, ezek szerint ezt is soknak tartja.
 

Szóval a polgármester a Fidesz lakossági fórumán kijelentette Semjén Zsolt és Hörcsik Richárd országgyűlési képviselők hallgatása mellett, hogy a nemzet mi vagyunk - mármint a Fidesz.  Sokan úgy érezhetik, hogy ezzel kitagadta városából azokat a nem Fidesz szimpatizáns embereket, pedig egy polgármesternek a település egységét kéne képviselnie.


A helyi MSZP szerint, szégyen és gyalázat, hogy ilyen polgármesterünk van. „Orbán Viktor helyi reinkarnációja túltesz a szélsőjobbos, fasisztoid nézeteket valló Jobbikon. Amíg az utóbbiak a cigányokra teszik a célkeresztet, addig ő mindenkire, aki nem hiszi vakon és gondolkodás nélkül azt a sok hazugságot, amit terjesztenek.”


A sátoraljaújhelyi vezető, Február 25-én megjelent a templomban és gyertyával a kezében sétál utcáinkon. Éppen ezért az MSZP arra kéri azokat, akik nem értenek egyet a kirekesztés semmilyen formájával gyújtson három gyertyát.


• Egyet a város 56-os és Rákosi korszakbeli áldozataiért.
• Egyet azért az ötezer zsidóért, akiket a Jobbik - és megnyilvánulása alapján most már Szamosvölgyi Péter szellemi elődei is - Auschwitzban elgázosítottak, akikről rendszeresen elfelejt megemlékezni. Pedig most is a zsidó holokauszt során elrabolt bútorok között, az ő foteljükben és székén ül.
• És egyet az általa ezzel a kijelentésével nyilvánosan kirekesztett, száműzött több ezer sátoraljaújhelyi polgárért.

Mi folyik itt Újhelyen?


Sátoraljaújhelyen nem csak a fenti megnyilatkozás korbácsolt indulatokat. Talán a demokrácia nem minden kritériuma teljesül az önkormányzati apparátus irányítása során. Bár az önkormányzati munkahelyen a politika nem etikus, de itt a vezető kijelentheti az alkalmazottaknak, - a kopogtató cédula gyűjtés kapcsán, - hogy ti a "Fidesz katonái vagytok". No azok meg fel is lázadtak.


Érdekes eset az is, hogy bolti eladót pártember megfenyegessen azzal, hogy kirúgatja, sőt még a bolt bérleti szerződését is felmondatja, ha nem produkál neki azonnal hazug és hamis bizonyítékot.


A szocialisták szerint, nem normális, hogy egyesek a fenti törvénytelenségeket elkövethetik - legfeljebb "oszt jó napot" - miközben kígyót-békát kiabálva próbálnak megbélyegezni politikai közösségeket. Különösen ott észveszejtő, ahol 12 éve ők regnálnak.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr101800378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása