Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Kitették a locsi-fecsi fideszest

2010.01.29. 16:06 | szocdemman | 3 komment

Címkék: fidesz orban viktor chuk norris

Fiuk csak 3 hónap. Igazán nem sok. Ne fecsegjétek már ki a titkainkat. Mi lenne, ha elutaznátok telelni az Alpokba, vagy Afrikába szafarizni?? Nem azért kell politikusnak lenn, hogy egyfolytában járjon a szátok! Még ha igazatok is van. Vagy zárjuk be a terem ajtót, és kulcsot rejtsük el a Szentkirályi utcai székházunk keleti tornyába?

Komolyan. Először a Varga Misi kotyogta el, hogy mire is készülünk, pedig titokba kéne tartani. Rögtön rá is ugrottak a szocik. És megint ők osztják a mantrát. Most már mindenki tudja, hogy bevezetnénk a svéd modellt. Most meg, ez a Mádi Laci. Jó értem én. Meghívják egy szakmai konferenciára. Tény, hogy jó szakember. És nem szeretné, hogy hülyének nézzék ott, hogy nincsen semmi megoldásunk a válságra. De miért kellet elmondani, hogy szeretnénk az ingatlanadót? Egész ez idáig népnyúzósztuk a szocikat. Kiáltottunk rájuk mindent. „Eltörüljük. Ne is fizessék be!”

Már átírják a Chuk Norrisos vicceket, és úgy mesélik, hogy Orbán Viktor. Ezt mesélték a Fidelitasban meg Csongrádban: „Orbán Viktor nem hord karórát. Ő dönti el, mennyi az idő.” Na a csongrádiakból is elegem van. A Fidelitas meg már megy a közigazgatásba. Még hatalmon sem vagyunk, már osztozkodnak? Az istenbe lehet az, hogy a Kövér szorítja a száját és nem kötelezik? Vagy Mikola, nem szingli hordázik.

Jó a Mádi Laci kishal, most kitesszük. Kurva szar lehet visszamenni kocsifényezőnek. De értsük meg, hogy politikát őszintén nem lehet csinálni, azok után, hogy lehazugoztuk, hazaárulóztuk a szocikat. A Vargát is ki kéne dobni, de hát akkor ki lesz a pénzügyminiszter? A Bokrost is lenyúlta az MDF.

Na azt fogjuk csinálni, hogy csak azt mondhatjátok, amit leírunk nektek. Úgy mint a dedóban. Olyanok vagytok már mint a szocik. Mindent kifecsegtek. Naponta megkapjátok e-mailban a „hivatalos kommunikációt”. Vagy, ha dumálni akartok, akkor a „nyilatkozategyeztetési kötelezettséget” tartsátok be. Na ennyi. Az, hogy meg mit fogunk tenni azt pisszt. Hát, hogy mondjuk majd hogy a Gyurcsány hibája?

Na Ildikó mit mondjak még?

Bocsánat, Viktor, és amikor Te a Kéri-körben kifecsegtél? Egyeztettél bárkivel is? Legyél következes! Hát Viktor nem kéne (neked is) menned?

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr341712809

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Repül az ingatlanadót támogató fideszes 2010.01.29. 16:40:01

Mádi László lekerült a Fidesz listájáról, mivel szembement a párt álláspontjával.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leftwing 2010.01.29. 16:22:14

svájvi-modell=svéd modell gondolom

És tisztázhatnád magadban a helyragok használatának szabályait is. Ha hova kérdésre válaszolsz, akkor -ba, -be, ha hol kérdésre, akkor meg -ban, -ben.
Inkább én szólok, mint a jobberek essenek neked emiatt.

Amiről írsz, abban egyébként igazad van. Szánalmasak a fiúk.

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.01.29. 16:44:11

@leftwing: bocsánat csak egy előadáson ülők és oda is igyekszek figyelni. Javítottam!

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.02.01. 16:01:20

MIért jobb ha sumákolás van?
Azt értem, hogy egy pártnak miért jobb.
De egy szavazónak? Én jobban örülök ha minden pártból kifecsegi valaki mit akarnak vagy mit nem. Nekem az a tabletta kell amit a Neo is választott ;:)
süti beállítások módosítása