Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Készül már a Fidesz-Jobbik nagykoalíció

2009.09.12. 12:12 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz tokaj orbán viktor jobbik nyakó istván orbán bányák

Orbán négyéves királyságát ezek a szavak jellemzik: Kaya Ibrahim, Josip Tot, Tokaj szőlővesszei, az Orbán-bányák titkai, listázás és megosztás, szociális érzéketlenség

Nincs elfogadott költségvetés, nincs mit visszavonni - jelentette ki Nyakó István, az MSZP szóvivője pénteken a Fidesz elnökének felszólítására reagálva. A Fidesznek továbbra sincs válságkezelő programja, és a válságkezelő kormány helyett Orbán Viktor se tudna mást tenni.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt budapesti országos gyűlésén - amellett, hogy a költségvetés visszavonására szólította fel a kormányt - azt mondta, a Gyurcsány-Bajnai-korszak lényegét öt szó tökéletesen összefoglalja: "Őszöd, Zuschlag, offshore, végkielégítések, megszorítások".


Nyakó István erre reagálva azt mondta: Orbán négyéves királyságát pedig azok a szavak jellemzik, hogy "Kaya Ibrahim és Josip Tot, Tokaj szőlővesszei, az Orbán-bányák titkai, listázás és megosztás, szociális érzéketlenség, amely most a krízisalap kapcsán újra napvilágra került, és Magyarország nemzetközi tekintélyének súlyos aláásása".

A szocialisták szóvivője megjegyezte: a Fidesz által kínált jövőt jól érzékelteti a "baráti egyhangúság a Jobbikkal és Molnár Oszkár, valamint Ékes Ilona szóvivősége", amiből látható, hogy "készül már a Fidesz-Jobbik nagykoalíció".

(mszp.hu) 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr741376905

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Molnár Oszkár rasszista 2009.11.18. 07:20:04

Az a csávó, aki egy demokráciában megengedhetetlen kijelentéseket tesz, a friss hírek szerint újra képvieslő lesz - elég jó eséllyel. És ne legyenek kétségeink a felől, hogy egy nem éppen a belső demokráciájáról híres pártnál ez miként szavazódott meg....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása